Рубрики Новости

«Укрпошта» встановила перші поштомати у Києві, з наступного року мережу планують почати розширювати на всі великі міста України

Опубликовал
Сергій Кулеш

«Укрпошта» почала встановлювати поштомати у Києві у якості пілотного проекту, а з наступного року розпочнеться масштабування по всій країні, розповів гендиректор компанії Ігор Смілянський.

«Перші поштомати з’явилися в Англії в 1850-х, і називалися «поштові скриньки». За цей час багато чого що змінилося, настав час випробувати новий формат поштоматів і нам. Тим більш, що це простіше, ніж відповідати на питання «чому у вас їх немає?»

Для пілотного проекту ми встановили поштомати в частині київських відділень, щоб подивитися, чи сподобається такий формат клієнтам. Користуватися легко — як на відео, і всі операції займають всього 10-11 секунд: отримали смс, набрали код, отримали посилку, посміхнулися і пішли далі.

Так як це поки пілот, вибрати такий варіант при відправці самостійно не можна (ми самі запропонуємо це клієнтам), але вже з наступного року ми плануємо (якщо вам, звичайно, сподобається) масштабування поштоматів різних форматів по всій країні з інтеграцією з мобільним додатком, особистим кабінетом і т.д. Почнемо з міст з 100+ тис. населення» — зазначив гендиректор Укрпошти.

Ігор Смілянський також подякував партнерам Omnic Innovations за «стильні, красиві і зручні» поштомати, а також швидку реалізацію проекту.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Зазначимо, що на початку тижня «Нова пошта» оголосила, що до кінця поточного року розширить мережу власних поштоматів з 7 тис. до 17 тис., зробивши її найбільшою в Європі.

Джерело: Укрпошта

Disqus Comments Loading...