Рубрики Новости

У 2020 році Укрзалізниця реалізувала понад 19 мільйонів квитків, з них 66% — онлайн

Опубликовал
Володимир Скрипін

У 2020 році 12,9 мільйона залізничних квитків або 66 % від загальної кількості реалізованих проїзних документів пасажири Укрзалізниці придбали через інтернет, повідомили в пресслужбі оператора.

Загалом минулого року Укрзалізниця реалізувала понад 19 мільйонів квитків, з яких 3 мільйони пасажири повернули. На цей показник вплинули карантинні обмеження в березні-травні 2020 року й подальше введення «червоних зон» з червня 2020 року та, як наслідок, зупинка залізничного сполучення.

Для порівняння, впродовж 2019 року Укрзалізниця реалізувала через онлайн-сервіси 30,4 мільйона квитків, що складає 57% від загального обсягу.

На минулому тижні компанія запустила чат-бот у Viber та Telegram з функцією продажу квитків, який має посприяти подальшому збільшенню частки продажу проїзних документів онлайн. За першу добу роботи чат-ботом скористались 17 тис. клієнтів.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Також днями стало відомо про чергове підвищення цін на квитки Укрзалізниці — до кінця 2021 року вони подорожчають на 20%.

Disqus Comments Loading...