Рубрики Новости

В Україні з’явиться єдина інформаційно-аналітична система з надання послуг ЖКГ онлайн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Кабінет міністрів дав «зелене світло» новому проєкту під назвою «Простір житлово-комунальних послуг», який  об’єднає всі послуги, пов’язані зі сферою ЖКГ. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Сьогодні утворили міжвідомчу робочу групу, яка займатиметься запуском проєкт-системи.

Як пояснив прем’єр-міністр, це буде єдиний інструмент, де громадяни зможуть одразу отримати всі послуги, пов’язані зі сферою ЖКГ. Система упорядкує роботу всіх постачальників комунальних послуг, дасть можливість прозорого управління житловим фондом та будинком, а також можливість онлайн замовлення та оплати комунальних послуг.

Крім того, громадяни отримають змогу повідомляти про порушення у сфері доброустрою. Водночас держава отримає системні та верифіковані дані про ситуацію в житлово-комунальній сфері.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

Як саме та у якому вигляді працюватиме система, не уточнюється. Не виключено, що вона стане частиною сайту електронного урядування «Дія».  Дата запуску ініціативи не повідомляється.

Disqus Comments Loading...