Новости Новости 23.12.2021 в 15:11 comment views icon

В Україні з’явиться єдина інформаційно-аналітична система з надання послуг ЖКГ онлайн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Кабінет міністрів дав «зелене світло» новому проєкту під назвою «Простір житлово-комунальних послуг», який  об’єднає всі послуги, пов’язані зі сферою ЖКГ. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Сьогодні утворили міжвідомчу робочу групу, яка займатиметься запуском проєкт-системи.

Як пояснив прем’єр-міністр, це буде єдиний інструмент, де громадяни зможуть одразу отримати всі послуги, пов’язані зі сферою ЖКГ. Система упорядкує роботу всіх постачальників комунальних послуг, дасть можливість прозорого управління житловим фондом та будинком, а також можливість онлайн замовлення та оплати комунальних послуг.

Крім того, громадяни отримають змогу повідомляти про порушення у сфері доброустрою. Водночас держава отримає системні та верифіковані дані про ситуацію в житлово-комунальній сфері.

Як саме та у якому вигляді працюватиме система, не уточнюється. Не виключено, що вона стане частиною сайту електронного урядування «Дія».  Дата запуску ініціативи не повідомляється.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: