Рубрики Новости

Вийшов перший повноцінний трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня» за мотивами п’єси Лесі Українки (прем’єра — 29 грудня 2022 року)

Опубликовал
Сергій Кулеш

Студія Animagrad (FILM.UA Group) нарешті презентувалв офіційний трейлер анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Разом із прем’єрою відео його творці назвали дату релізу – мультфільм вийде у національний кінотеатральний прокат із 29 грудня 2022 року. Проєкт «Мавка. Лісова пісня» створено за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та адаптовано під жанр сімейної анімації. Також в основі мультфільму – образи зі слов’янських міфів і легенд.

У трейлері можна побачити як знайомих, так і нових персонажів. Студія Animagrad поки не розкриває, чиїм саме голосом заговорить Мавка та решта героїв, проте вже відомо, що Лукаша озвучить виконавець Артем Пивоваров, а інші герої заговорять голосами Юлії Саніної та DZIDZIO. До озвучення анімаційних героїв будуть залучені й інші відомі українські зірки, чиї імена творці розкриватимуть поступово.

Головний посил нового трейлера втілено в безсмертній цитаті з «Лісової пісні»: «Я в серці маю те, що не вмирає!». Ця фраза проходить лейтмотивом крізь увесь мультфільм і повертає нас до творчої спадщини Лесі Українки. Окрему увагу в трейлері приділено локаціям, де розгортаються події.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

«У відео яскраво представлено Світ Лісу, на який нас надихнули праліси Карпат, та Світ Людей, де величні пагорби нагадують форму й візерунки великодніх писанок… Ми прагнули передати велич та красу недоторканої природи, тому Мавчин Ліс – не просто декорація, а повноцінний герой історії.

А щоб глядачі максимально занурилися в автентичну й магічну атмосферу, ми підкреслили масштабність локацій та наповнили Ліс історіями дивовижних створінь», – розповідає Олег Маламуж, режисер мультфільму.

Мультфільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно (Держкіно), Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Джерело: Animagrad

Disqus Comments Loading...