Новости Новости 20.12.2021 в 12:30 comment views icon

Вийшов перший повноцінний трейлер мультфільму «Мавка. Лісова пісня» за мотивами п’єси Лесі Українки (прем’єра — 29 грудня 2022 року)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Студія Animagrad (FILM.UA Group) нарешті презентувалв офіційний трейлер анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Разом із прем’єрою відео його творці назвали дату релізу – мультфільм вийде у національний кінотеатральний прокат із 29 грудня 2022 року. Проєкт «Мавка. Лісова пісня» створено за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та адаптовано під жанр сімейної анімації. Також в основі мультфільму – образи зі слов’янських міфів і легенд.

У трейлері можна побачити як знайомих, так і нових персонажів. Студія Animagrad поки не розкриває, чиїм саме голосом заговорить Мавка та решта героїв, проте вже відомо, що Лукаша озвучить виконавець Артем Пивоваров, а інші герої заговорять голосами Юлії Саніної та DZIDZIO. До озвучення анімаційних героїв будуть залучені й інші відомі українські зірки, чиї імена творці розкриватимуть поступово.

Головний посил нового трейлера втілено в безсмертній цитаті з «Лісової пісні»: «Я в серці маю те, що не вмирає!». Ця фраза проходить лейтмотивом крізь увесь мультфільм і повертає нас до творчої спадщини Лесі Українки. Окрему увагу в трейлері приділено локаціям, де розгортаються події.

«У відео яскраво представлено Світ Лісу, на який нас надихнули праліси Карпат, та Світ Людей, де величні пагорби нагадують форму й візерунки великодніх писанок… Ми прагнули передати велич та красу недоторканої природи, тому Мавчин Ліс – не просто декорація, а повноцінний герой історії.

А щоб глядачі максимально занурилися в автентичну й магічну атмосферу, ми підкреслили масштабність локацій та наповнили Ліс історіями дивовижних створінь», – розповідає Олег Маламуж, режисер мультфільму.

Мультфільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно (Держкіно), Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: Animagrad

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: