Рубрики Новости

Vodafone вирішив заохотити абонентів інших операторів до переходу у свою мережу подарунковими хвилинами та гігабайтами

Опубликовал
Сергій Кулеш

Конкуренція — двигун прогресу, вирішили у Vodafone Україна та запропонували абонентам інших операторів країни подарункові хвилини та гігабайти за перехід у свою мережу. Отже, клієнти, які скористались послугою «Перенесення абонентського номеру» і обрали для переходу мережу Vodafone, до кінця року будуть щомісяця отримувати подарунки.

«З 15 вересня 2021 року щомісяця і до кінця поточного року Vodafone Україна даруватиме 10 ГБ і 1000 хвилин абонентам, які перейшли у мережу Vodafone за допомогою послуги «Перенесення абонентського номеру»» — зазначила прес-служба оператора.

Щоб отримати подарунок, потрібно скористатись послугою «Перенесення абонентського номеру» у період з 15.09 до 31.12.2021. Новий клієнт передплаченої форми обслуговування, який перейшов у мережу Vodafone, отримає 1000 хвилин та 10 ГБ одразу після оплати місячного пакету послуг для клієнтів.

Контрактні клієнти отримають 1000 хвилин 1 числа кожного наступного місяця за умови відсутності блокування, а 10 ГБ на 30 днів – з моменту фактичного підключення кожного місяця при відсутності блокування за номером.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Оператор зазначив, що 1000 подарункових хвилин можна використати для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. 10 подарункових гігабайт діють 30 днів з моменту підключення.

Подати заявку на перехід до мережі Vodafone можна за наступним посиланням.

Зазначимо, що станом на кінець другого кварталу 2021 року абонентська база оператора складає 18,9 млн клієнтів.

Джерело: Vodafone Україна

Disqus Comments Loading...