Войны дронов в реальности — Притула показал на видео, как украинский Mavic искусно нейтрализует вражеский дрон россиян

Опубликовал
Володимир Скрипін

Військово-повітряне «порно» з роботою української авіації на наднизькій висоті як яскраве свідчення кваліфікації пілотів ПС ЗСУ — це, звісно, чудово, але як щодо демонстрації умінь українських операторів дронів? Таке відео якраз сьогодні опублікував відомий телеведучий та волонтер Сергій Притула — воно містить виняткові кадри повітряної дуелі в Донецькій області з тріумфальною перемогою українського дрона над російським.

Власне, ось це відео, яке ми радимо переглянути (бо воно того варте):

Під час перегляду можна подумати, що підлітає ворожий дрон — який у кадрі, та насправді він не рухається. Це зумовлено перспективою. Майстерний таран ворожого дрона здійснив український дрон, а точніше оператор, який керував «пташкою» дистанційно. Після зустрічі з українським дроном у ворожого окупантського тільки пропелери порозлітались урізнобіч.

Як уточнив Сергій Притула, дрон (DJI Mavic — модель не зазначається), який записав це відео з виглядом від першої особи був закуплений коштами благодійників Фонду для бійців одного з підрозділів ДШВ ЗСУ. Відтоді «пташка» віддано служить десантникам та допомагає нищити окупантів.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Принагідно дякуємо нашим захисникам та бажаємо вдалого полювання!

Disqus Comments Loading...