Рубрики Новости

YASNO оновила свій мобільний застосунок для заряджання в мережі E-mobility

Опубликовал
Володимир Скрипін

Українська мережа зарядних станцій YASNO E-mobility повідомила про вихід оновленого мобільного застосунку. Попередній мобільний додаток YASNO більше недоступний, тому для заряджання у фірмовій мережі автомобілістам знадобиться оновити ПЗ.

Оновлена версія отримала декілька функціональних покращень, які, як запевняють у компанії, дозволять клієнтам «заряджатися з більшим комфортом»‎. В ньому можна переглядати мапу станцій, шукати їх за допомогою фільтрів за типом (AC або DC), роз’ємами (Type2, CHAdeMO, CCS) та наявністю вільних зарядних станцій,  створювати перелік «обраних» для швидкого доступу, отримувати push-повідомлення, відстежувати процес заряджання у реальному часі й аналізувати його історію, зберігати платіжну картку для подальшого поповнення рахунку в один клік та ін.

Для початку заряджання на станціях YASNO E-mobility новим клієнтам потрібно завантажити програму (з офіційних магазинів Google PlayApp Store або засканувати QR-код, розміщений в інструкції на станції) та здійснити кілька обов’язкових кроків

  • додати картку (Visa, MasterCard) та поповнити рахунок на будь-яку суму;
  • вказати на мапі конкретну зарядну станцію та потрібний роз’єм;
  • під’єднати електромобіль та натиснути кнопку «Почати зарядку».

Вже зареєстрованим клієнтам потрібно завантажити оновлений додаток, скористатися функцією нагадування пароля та ввести e-mail, який вказувався раніше. Після цього на електронну адресу надійде інструкція з подальшими діями.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Найближчим часом YASNO обіцяє додати у застосунок вигідні пропозиції для постійних клієнтів. Також компанія зазначає, що всі невикористані кіловат-години з рахунків клієнтів у старій версії застосунку конвертовані за формулою 1 кВт = 9 грн і перенесені у новий. Надалі баланс буде показуватися в гривнях, а не кіловат-годинах, як це було раніше.

  • Мережа YASNO E-mobility налічує 33 швидкі зарядні станції потужністю 50 кВт і 15 станцій потужністю 22 кВт у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Житомирі, Вінниці та на ключових автомагістралях. Також в YASNO можна придбати обладнання для заряджання електрокара для домашнього або корпоративного використання.
Disqus Comments Loading...