Рубрики Новости

ЄБРР надасть «Датагруп» 65 мільйонів доларів кредиту на купівлю провайдера Volia та прискорення розвитку бізнесу

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Датагруп» підписала угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) про надання 65 мільйонів доларів кредиту у гривневому еквіваленті на фінансування нещодавньої угоди з Volia.

Як повідомляють у «Датагруп», кредитні кошти насамперед будуть використані для придбання компанії «Воля», що, за словами компанії, дозволить створити більш потужного і конкурентоспроможного телекомунікаційного оператора з кращою якістю послуг та ширшим їхнім набором. Це найбільший кредит ЄБРР в українському секторі телекомунікацій, медіа та технологій, наголошують у «Датагруп».

Нагадаємо, «Датагруп»,  мажоритарним власником якої є фонд під управлінням компанії «Horizon Capital», повідомила про покупку Volia наприкінці минулого року.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Поки ніяких подробиць щодо подальших спільних планів «Датагруп» та «Воля» не повідомляється, не рахуючи абстракті ствердження щодо вигод, які отримають споживачі від консолідації в телекомунікаційному секторі.

  • ЄБРР є найбільшим інституційним інвестором в Україні. Лише за останні 2 роки Банк узяв на себе зобов’язання щодо надання €2 млрд для української економіки.
  • «Датагруп»—  всеукраїнський оператор, який надає широкий спектр послуг для бізнесу, включаючи побудову корпоративних мереж, інтернет-послуги та телебачення, доступ до банківських послуг, кібербезпеку та захист від DDoS-атак, послуги телефонії та аутсорсинг контакт-центрів, хмарні послуги та послуги дата-центру. Для приватних користувачів «Датагруп» надає послуги доступу в інтернет, телебачення й телефонії.
Disqus Comments Loading...