Новости Новости 19.04.2021 в 15:18 comment

ЄБРР надасть «Датагруп» 65 мільйонів доларів кредиту на купівлю провайдера Volia та прискорення розвитку бізнесу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

«Датагруп» підписала угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) про надання 65 мільйонів доларів кредиту у гривневому еквіваленті на фінансування нещодавньої угоди з Volia.

Як повідомляють у «Датагруп», кредитні кошти насамперед будуть використані для придбання компанії «Воля», що, за словами компанії, дозволить створити більш потужного і конкурентоспроможного телекомунікаційного оператора з кращою якістю послуг та ширшим їхнім набором. Це найбільший кредит ЄБРР в українському секторі телекомунікацій, медіа та технологій, наголошують у «Датагруп».

Нагадаємо, «Датагруп»,  мажоритарним власником якої є фонд під управлінням компанії «Horizon Capital», повідомила про покупку Volia наприкінці минулого року.

Компания «Датагруп» приобрела провайдера Volia

Поки ніяких подробиць щодо подальших спільних планів «Датагруп» та «Воля» не повідомляється, не рахуючи абстракті ствердження щодо вигод, які отримають споживачі від консолідації в телекомунікаційному секторі.

  • ЄБРР є найбільшим інституційним інвестором в Україні. Лише за останні 2 роки Банк узяв на себе зобов’язання щодо надання €2 млрд для української економіки.
  • «Датагруп»—  всеукраїнський оператор, який надає широкий спектр послуг для бізнесу, включаючи побудову корпоративних мереж, інтернет-послуги та телебачення, доступ до банківських послуг, кібербезпеку та захист від DDoS-атак, послуги телефонії та аутсорсинг контакт-центрів, хмарні послуги та послуги дата-центру. Для приватних користувачів «Датагруп» надає послуги доступу в інтернет, телебачення й телефонії.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: