Рубрики Новости

«єПідтримка» для підлітків. «ПриватБанк» відкрив оформлення карток для тисячі гривень за вакцинацію

Опубликовал
Володимир Скрипін

«ПриватБанк» розпочав оформлення спеціальних цифрових карток «єПідтримка» для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у застосунку «Дія». Раніше банк видавав такі картки тільки громадянам від 18 років.

Замовити картку можна у мобільному банку «Приват24» — потрібно бути клієнтом банку. Алгоритм дій не змінився. Потрібно оновити застосунок, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку «єПідтримка» Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у «Дію» та подати заявку на виплату допомоги на карту «ПриватБанку».

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона ще не користується картками «ПриватБанку», необхідно пройти ідентифікацію у будь-якому відділенні банку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього вона зможе зареєструватися у «Приват24»та оформити картку «єПідтримка».

Підлітки зможуть отримати тисячу гривень «єПідтримки» з 7 лютого — напередодні уряд вніс необхідні зміни до постанови щодо програми «єПідтримка» Одночасно уряд розширив перелік цілей, на які можна витрачати кошти за програмою — до спорту, кіно, театрів, подорожей додали освітні курси, спортивні товари, шкільне приладдя та канцтовари, а також газети та журнали (друкарську продукцію).

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

 

  • Станом на 4 лютого українці оформили у «ПриватБанку» понад 5 мільйонів цифрових карток «єПідтримка» для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.
  • Офіційний старт програми «єПідтримка» відбувся 19 грудня 2021 року. Програма триватиме рік — до 18 грудня 2022 року та реалізовуватиметься в декілька етапів. На першому етапі отримання коштів відбуватиметься через додаток «Дія». На другому етапі (ІІ-ІІІ квартал 2022 року) буде запропоновано альтернативний офлайн-механізм, над яким зараз працюють. Люди, які не мають смартфонів, зможуть подати звернення на отримання допомоги в офлайн форматі.
  • Станом на 31 січня громадянам було перераховано 7,35 млрд грн.
Disqus Comments Loading...