Новости Новости 04.02.2022 в 13:11 comment views icon

«єПідтримка» для підлітків. «ПриватБанк» відкрив оформлення карток для тисячі гривень за вакцинацію

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«ПриватБанк» розпочав оформлення спеціальних цифрових карток «єПідтримка» для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у застосунку «Дія». Раніше банк видавав такі картки тільки громадянам від 18 років.

Замовити картку можна у мобільному банку «Приват24» — потрібно бути клієнтом банку. Алгоритм дій не змінився. Потрібно оновити застосунок, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку «єПідтримка» Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у «Дію» та подати заявку на виплату допомоги на карту «ПриватБанку».

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона ще не користується картками «ПриватБанку», необхідно пройти ідентифікацію у будь-якому відділенні банку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього вона зможе зареєструватися у «Приват24»та оформити картку «єПідтримка».

Підлітки зможуть отримати тисячу гривень «єПідтримки» з 7 лютого — напередодні уряд вніс необхідні зміни до постанови щодо програми «єПідтримка» Одночасно уряд розширив перелік цілей, на які можна витрачати кошти за програмою — до спорту, кіно, театрів, подорожей додали освітні курси, спортивні товари, шкільне приладдя та канцтовари, а також газети та журнали (друкарську продукцію).

Підлітки зможуть отримати тисячу гривень «єПідтримки» вже з 7 лютого

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

 

  • Станом на 4 лютого українці оформили у «ПриватБанку» понад 5 мільйонів цифрових карток «єПідтримка» для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.
  • Офіційний старт програми «єПідтримка» відбувся 19 грудня 2021 року. Програма триватиме рік — до 18 грудня 2022 року та реалізовуватиметься в декілька етапів. На першому етапі отримання коштів відбуватиметься через додаток «Дія». На другому етапі (ІІ-ІІІ квартал 2022 року) буде запропоновано альтернативний офлайн-механізм, над яким зараз працюють. Люди, які не мають смартфонів, зможуть подати звернення на отримання допомоги в офлайн форматі.
  • Станом на 31 січня громадянам було перераховано 7,35 млрд грн.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: