Acer підтверджує лідерство на ринку проекторів України

Опубликовал
Партнерский материал

Київ, Україна (14 лютого, 2017 р.) Згідно з даними звіту за 2016 рік агенції PMA Research (www.pmaresearch.com), одного зі світових лідерів з моніторингу ринків проекторів та професійних дисплеїв великих діагоналей, компанія Acer третій рік поспіль займає чільне місце серед усіх виробників мультимедійних проекторів на українському ринку. Звіт свідчить, що частка проекторів виробництва Acer на ринку України у третьому та четвертому кварталах 2016 року становила 34 і 30% відповідно, а за підсумками року склала 28,2%. При цьому в кількісному відображенні об’єм постачання проекторів Acer в Україну порівняно з 2015 роком зріс більш як у два рази.

Цей успіх став можливим завдяки найширшому модельному ряду проекторів, представленому Acer на ринку України, – на сьогодні він налічує більш як 60 моделей, які присутні у всіх основних сегментах ринку – SVGA, XGA, WXGA, 1080p. В оновленій лінійці проекторів також суттєво поліпшені такі характеристики, як світловий потік (тепер він сягнув позначки 3200-3300 Люменів навіть у масових моделях) та гарантований час роботи лампи без заміни (для багатьох моделей тепер він складає 10 000 годин в режимі Eco).

Особливо схвально користувачі відреагували на вихід у 2016 році пристроїв абсолютно нового типу — лазерних проекторів Acer, спеціально розроблених для ігрового використання. Лінійка геймерських продуктів Acer Predator поповнилася двома новими моделями – Predator Z650 та Predator Z850. Їх характеристики спеціально оптимізовані для відтворення ігрового контенту. Так, час реакції цих проекторів становить 5 мс, тоді як для традиційних моделей він знаходиться на позначках 20-30 мс. Дуже ретельно інженери Acer попрацювали і над якістю відтворення кольорів та калібруванням відтворюваного зображення. Завдяки цьому якість відтворюваного зображення ігрових моделей Acer відповідає міжнародному стандарту передачі кольорів Rec.709 для телебачення високої чіткості, а калібрування зображення згідно до стандарту ISF CCC дозволяє отримувати найкраще зображення за будь-яких умов роботи пристроїв. Застосування оптики з коротким фокусом дозволяє насолодитися величезним зображенням високої якості навіть у невеликому приміщенні (до 120 дюймів на відстані у 47 сантиметрів).

Слід також відмітити оновлену лінійку проекторів з роздільною здатністю FullHD. Сьогодні вона налічує 17 моделей включно з флагманом Acer H6512BD, які у свою чергу охоплюють моделі для використання у домашньому кінотеатрі та пристрої для професійних користувачів; моделі, оснащені оптикою з традиційним і коротким фокусом; моделі з традиційним ламповим і лазерним джерелом світла. Оновлення модельного ряду стосуються у першу чергу покращення яскравості світлового потоку. Тепер цей параметр поліпшено до рівня 3400 Лм. Також в новинках застосовуються оптимізовані алгоритми відтворення широкої кольорової гами при одночасному збереженні високих показників контрасту зображення, традиційних для проекторів, що використовують DLP-технологію. Завдяки цьому будь-який користувач зможе обрати модель проектора від Acer, яка найкраще задовольняє його потреби та побажання.

Про Acer

Заснована у 1976 році компанія Acer пропонує апаратне + програмне забезпечення та сервіси і займається дослідженнями, дизайном, маркетингом, продажами та підтримкою інноваційних продуктів, які покращують життя людей. Компанія Acer пропонує такі види продуктів як персональні комп’ютери, дисплеї, проектори, сервери, планшети, смартфони та носимі пристрої. Вона також розробляє хмарні рішення, щоб об’єднати Інтернет речей. Компанія Acer відзначила свій 40-річний ювілей у 2016 році і є однією з п’яти найбільших у світі компаній-виробників ПК. У ній працює 7000 осіб по всьому світу у представництвах в більш ніж 160 країнах. Будь ласка, відвідайте www.acer.ua для отримання додаткової інформації.
© 2017 Acer Inc. Всі права захищені. Acer і логотип Acer є зареєстрованими товарними знаками Acer Inc. Інші товарні знаки, зареєстровані товарні знаки і/або знаки обслуговування є власністю їхніх відповідних власників. Усі пропозиції можуть бути змінені без попереднього повідомлення або зобов’язань і не можуть бути доступні через всі канали реалізації. Наведені вище ціни виробника та роздрібні ціни можуть відрізнятися в залежності від місця розташування. Податок з продажів застосовується додатково.
Disqus Comments Loading...