DC Link Group и Apacer підписали дистриб’юторський контракт

Опубликовал
Партнерский материал

Відтепер DC Link Group стала офіційним дистриб’ютором тайванського виробника на українському ринку. Apacer, що вже 24 роки спеціалізується на виробництві цифрових систем зберігання інформації, співпрацюватиме з DC Link Group в таких товарних категоріях, як оперативна пам’ять, SSD, зовнішні диски.

«Питання нашої офіційної дистриб’юції бренду Apacer було лише питанням часу, — розповідає Олексій Берлетов, CEO DC Link Group. — Адже ми займаємо лідерські позиції на ринку України саме в тих категоріях, в яких спеціалізується Apacer. Це – оперативна пам’ять, SSD, флеш-накопичувачі. В цій ніші ми за кілька останніх років суттєво вирвалися вперед і, впевнений, що наша співпраця з Apacer ще більше посилить наші спільні позиції на ринку»

Apacer є одним з провідних світових виробників цифрових пристроїв для зберігання інформації – як для великих промислових завдань, так і для щоденного використання в побуті. «Acces the best» — Доступ до кращого – офіційний слоган та філософія компанії, що декларує потужність, якість та інноваційність всіх продуктів.

«Як давні партнери, ми дуже раді перейти на новий рівень співпраці з DC Link Group, особливо враховуючи динаміку зростання компанії на ринку IT-дистриб’юції в сегменті пристроїв цифрової пам’яті,- каже Соні Янг керівник департаменту продажів регіону EMEA компанії Apacer, – Впевнений, що наше партнерство збільшить і поглибить нашу присутність на українському ринку та стане корисним та вигідним»

DC Link Group – провідний IT-дистриб’ютор України з власним виробництвом та сервісною підтримкою. Більше 19 років компанія є надійним постачальником продуктів та рішень високих технологій на український ринок. В число 3 000 клієнтів входять національні та регіональні мережі, дилери, інтегратори, інтернет-роздріб. Філіали компанії відкриті в Києві, Одесі, Запоріжжі, Львові. У Харкові знаходиться штаб-квартира, виробництво та сучасний логістичний комплекс.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал
Теги ApacerDC link