Дніпро буде першим містом, яке прийме PREDATOR GAMING DAY!

Опубликовал
Партнерский материал

Вперше для поціновувачів ігор Acer Predator та COMFY організують свято для геймерів. Вже 20 жовтня о 12:00 у м. Дніпро, ТРЦ «Караван» на вас чекають запеклі баталії у CS:GO, турнір з новітньої FIFA‘19, випробування навичок в PUBG, демо-зона з надпотужними ноутбуками від Predator 21X до неймовірного монітора Predator X27, а також можливість спробувати Acer Mixed Reality та ще багато цікавинок!

Для фанатів кіберспорту, запрошено спеціального гостя — Єгора «markeloff» Маркелова, знаменитого українського гравця в Counter-Strike з команди FlipSid3 Tactics, переможця багатьох міжнародних турнірів. А для тих, хто полюбляє FIFA, до нас на подію завітає Руслан «Ruha» Сорока — один з найпопулярніших в Україні гравців у FIFA, засновник YouTube каналу Ruha.

Жоден відвідувач не піде з пустими руками, а переможці дисциплін отримають гарантовані подарунки від Acer Predator та COMFY. А також серед усіх переможців будуть розіграні сертифікати сумарно на 300 000 грн. знижок на купівлю ігрових ноутбуків у COMFY.

Реєструйся вже зараз, щоб отримати фірмовий сувенір: http://bit.ly/PredatorGamingDay

Щоб дізнатись більш детальний розклад та ще не анонсовані подробиці, підписуйтесь на подію у FB: http://bit.ly/Dnipro_Predator

Disqus Comments Loading...