Гаряча вода на кінчиках пальців з ARISTON ABS VLS EVO PW WIFI. Завжди та всюди

Опубликовал
Партнерский материал

У питанні приготування гарячої води в побутових цілях не завжди можна довіряти державі. Один з найпопулярніших способів «забезпечити» себе постійною наявністю гарячого душу це електричний водонагрівач.

І одним із найсучасніших рішень є електричний водонагрівач ABS VLS EVO PW WIFI від італійського виробника ARISTON. Це вже далеко не проста «бочка» з кип’ятильником всередині.

Перше, чим звертає на себе увагу цей водонагрівач це дизайн та форма. Неперевершений італійський дизайн не тільки буде частиною інтер’єра, а гармонійно доповнить його.

Завдяки своїй «плоскій» формі та спеціальному внутрішньому розташуванню елементів, він може монтуватися як вертикально так і горизонтально. Тобто Ви зможете його гармонійно пристосувати до, майже, будь-якої кімнати.

Унікальна та запатентована технологія двох баків дозволяє забезпечити швидкий нагрів та велику кількість гарячої води за рахунок майже відсутнього перемішування. Ця технологія передбачає наявність двох, гідравлічно незалежних одне від одного баків, в кожному з яких є свій нагрівальний елемент, датчик температури, магнієвий анод та розсікач вхідної холодної води.

Саме оновлений розсікач холодної води забезпечує правильний розподіл холодної та нагрітої води. Адже, якби його не було, вже після 2-ї хвилини душу Ви почали б помічати значне охолодження води.

Також в ABS VLS EVO PW WIFI присутня, характерна для водонагрівачів Ariston, функція «Антинакип», що запобігає виходу нагрівального елемента з ладу по причині накипу.

Wi-Fi технології, що були застосовані в цьому водонагрівачі дозволять Вам керувати гарячою водою з будь-якої точки планети через безкоштовний додаток для смартфонів Aqua Ariston Net. Тижневий програматор, вбудований у цей додаток дозволяє Вам запрограмувати водонагрівач підігрівати гарячу воду саме тоді, коли це вам потрібно, економлячи електроенергію. Також до функціоналу додатка входить лічильник енергії, який повідомить Вам скільки електроенергії споживає водонагрівач.

Активація інтелектуальної функції ECO EVO дозволяє водонагрівачу навчатися Ваших звичок, підігріваючи воду саме тоді, коли вона буде Вам необхідна. Після активації водонагрівач починає навчатися коли та скільки Ви використовуєте гарячої води. Після першого тижня навчання, цей водонагрівач починає адаптувати свою роботу згідно отриманим даним. Але це не означає, що водонагрівач навчається всього один тиждень. Максимальної ефективності функція набуває після чотирьох тижнів активності.

В комплекті з водонагрівачем поставляється кабель живлення з ЗЗВ (Засіб Захисного Відключення), який, у разі електричного витоку, захистить користувача від ураження струмом. Разом з ЗЗВ, водонагрівач має додатковий захист від увімкнення без води всередині (захист від згоряння нагрівального елемента), та додатковий електричний захист водонагрівача та користувача на програмному рівні.

Захисне покриття внутрішніх стінок бака з частинками титану забезпечує надійний та якісний захист від корозії. А якісний магнієвий анод значно подовжить термін життя водонагрівача.

Гарантія на водонагрівач складає 7 років на бак та 2 роки на електричну частину за умови проведення технічного обслуговування.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал