5 найкращих крісел GT Racer зі знижками до «чорної п’ятниці»

Опубликовал
Партнерский материал

Знайоме відчуття, коли встаєте з-за робочого місця і хочеться розім’яти все тіло? А коли приходите додому та хочете катнути в доту, але шия вже сказала бувай і вийшла з чату?

Щоб попіклуватися про себе і здоров’я спини, варто правильно обладнати свій workspace. І щоб не витрачати гроші на сумнівні офісні меблі, варто звернутися до тих, хто точно в темі. Геймери ж недарма називають себе кіберспортсменами, хоча проводять багато часу сидячи у кріслі. І ось в саме в ньому весь секрет – воно точно має те, що робить його зручним для тривалої роботи в одній позі без дискомфорту.

У партнерському матеріалі ми розповімо про п’ять моделей крісел від GT Racer, на які до «чорної п’ятниці» виробник підготував знижки.

Партнерський матеріал?

Крісло GT Racer X-815L

Універсальним варіантом для тих, хто працює вдень і хоче пограти ввечері, стане крісло GT Racer X-815L. Воно має лаконічний дизайн без вираженого декору, який притаманний традиційним геймерським моделям. При цьому крісло має багато параметрів для налаштування – одні тільки підлокітники можна регулювати у трьох положеннях

Ця модель легко впишеться в інтер’єр офісу та не виглядатиме дивно в мінімалістичному просторі, а головне, є однаково зручною для будь-якої пори року, адже оббивка крісла сітчаста. Це оптимальний варіант для офісу, тому що сітка «дихає», а отже, з нею не буде спекотно та дискомфортно як у шкіряних кріслах. 

Уваги заслуговує і вся конструкція крісла, яка має алюмінієвий каркас, що витримує навантаження до 150 кг, та ергономічний дизайн з підтримкою шиї та попереку. Крісло можна регулювати за висотою і глибиною сидіння, а фірмовий механізм Synchro дозволяє відкинутися назад – доступний нахил до 120°. Це допоможе зняти напруження з м’язів при довготривалій роботі – дістаньте підніжку, відрегулюйте жорсткість гойдання ручкою, яка знаходиться під сидінням, і зробіть перерву в повному комфорті для тіла. Під сидінням також є панель керування для регулювання всіх інших параметрів, знайти її легко з правого боку від себе. 

Ціну знизили, і замість 27 999 грн «чорної п’ятниці» крісло коштуватиме 24 999 грн.

Крісло GT Racer X-815L доступне у двох кольорах – синьому та червоному.

 

Геймерське крісло GT Racer X-8007

Більш традиційною для геймерського класу є модель крісла GT Racer X-8007. Вона має два варіанти оббивки – з екошкіри та із тканини, але один тип наповнювача з піни. Остання має ефект пам’яті, завдяки чому крісло достатньо пружне та комфортне, адаптується під тіло користувача та дозволяє тривалий час працювати в одній позі. 

Цьому також сприяє й ортопедична спинка, у якій є валики, що підтримують поперек. Спинку можна відкинути аж на 180° і майже лягти горизонтально. Після довгої ігрової сесії чи роботи за комп’ютером така перерва допоможе швидко розвантажити спину. Також конструкцією передбачений механізм MultiBlock, який дозволяє гойдатися у кріслі. Важіль під сидінням налаштовує жорсткість гойдання, а система антишок захистить від випадкового перекидання назад. 

Крісло витримує навантаження до 150 кг, має міцний металевий каркас та основу. Регулюється за висотою та дозволяє в чотирьох напрямках налаштовувати положення підлокітників. Вони мають м’яке покриття, щоб користувачу було зручно спиратися ліктями. 

До «чорної п’ятниці» ціну крісла знизили, вона становить 13 999 грн. 

Крісло GT Racer X-8007 доступне для замовлення у трьох версіях. 

 

Класичне геймерське крісло GT Racer X-2534-F

Схожою на попередню, але з більш вираженим геймерським дизайном є модель крісла GT Racer X-2534-F. Його конструкція з S-образною спинкою окрім підтримки попереку має ще дві подушки. Вони кріпляться на ремінцях, які дозволяють регулювати подушки за висотою або взагалі знімати. 

Також плюсом цієї моделі є висувна підніжка. Разом з можливістю нахилу спинки до 180° підніжка дозволить повністю лягти у кріслі та розслабитись після напруженого дня. Навіть підлокітники цієї моделі мають великі м’які накладки. Крісло GT Racer X-2534-F ніби огортає користувача, що ще більше нагадує сидіння у спортивному авто. 

Для зміни пози у крісла є механізм гойдання Tilt, але положення можна повністю зафіксувати важелем під сидінням, якщо потрібно зосереджено попрацювати. Регулювати крісло можна й за висотою, як і підлокітники, а тому налаштувати все під себе можна за кілька секунд. 

Перевагою крісла є широкий вибір кольорів. Основа у всіх варіантів чорна, а акценти виконані у семи кольорах. Це дозволить підібрати крісло відповідно до інших ігрових аксесуарів або інтер’єру кімнати. Оббивка у всіх варіантах з екошкіри, яку легко чистити і яка є стійкою до подряпин.

Ціну крісла із 7599 грн знизили до 6999 грн.

Переглянути всі версії крісла GT Racer X-2534-F можна на сайті

 

Геймерське крісло GT Racer X-0712

Ідеальний баланс між геймерською зручністю і стриманим дизайном притаманний моделі GT Racer X-0712. Це крісло оббите тканиною, завдяки чому воно є зручнішим для роботи в офісі, але зберігає всі переваги гнучкого налаштування та конструкції, як у геймерської моделі. 

Наповнювач з піни точно повторює форми тіла, а ортопедична спинка дозволяє відкидатися на 180°, щоб зняти напругу у м’язах. Механізм гойдання – вже знайомий MultiBlock, а каркас також металевий. Міцна опора із п’ятьма колесами дозволяє легко ковзати, а завдяки їх прогумованому покриттю можна не хвилюватися за сліди чи подряпини на підлозі. 

Плюсом крісла є подушки під шию та поперек. Вони також на ремінцях, як у попереднього крісла, тому їх можна за необхідності зняти чи налаштувати за висотою. 

Якщо треба вибрати крісло для кабінету, то ця модель оптимальна. Вона не змушує йти на компроміс у питанні комфорту та не виділятиметься з інтер’єру занадто яскравим зовнішнім виглядом. 
«Чорної п’ятниці» крісло можна придбати за зниженою ціною 9799 грн замість 10 799 грн.

Замовити крісло GT Racer X-0712 можна за посиланням на сайті

 

Офісне крісло GT Racer X-801

 

GT Racer X-801 є класичним рішенням для офісу чи домашнього кабінету, має ортопедичну конструкцію з алюмінієвим каркасом. Спинка має три зони для підтримки кожного відділу хребта – шиї, плечового поясу та попереку. Витримує навантаження до 150 кг. 

Оббивка із сітки і тканинних елементів дозволяє матеріалу дихати і при цьому бути стійким і довговічним для щоденного використання.

Регулювати можна кожну деталь – підголівник, глибину сидіння та висоту крісла. Механізм гойдання, як і в першої моделі, називається Synchro. Схожі й підлокітники, які налаштовуються у трьох положеннях. 

За дизайном GT Racer X-801 максимально просто впишеться в мінімалістичний workspace, воно виглядає достатньо лаконічним та не надто габаритним. Це оптимальний варіант для роботи, коли хочеться убезпечити свою спину від неприємностей. 
«Чорної п’ятниці» на цю модель крісла діятиме знижка: замість 21 499 грн воно коштуватиме 18 499 грн. 

Замовити крісло GT Racer X-801 можна на сайті.

 

Партнерський матеріал?

 

Disqus Comments Loading...