Bitget запускає кампанію для елітних трейдерів із п’ятьма лідерами думок

Опубликовал
Партнерский материал

Вікторія, Сейшельські острови, 7 травня 2024 року – Bitget, провідна світова криптовалютна біржа та Web3-компанія, з гордістю повідомляє про запуск нової кампанії для елітних трейдерів. Ця ініціатива покликана розширити можливості трейдерів за допомогою інноваційних функцій та експертних оцінок, сприяючи доступності, ефективності та освіті для всіх користувачів.

Партнерський матеріал?

Компанія є прагненням Bitget надати трейдерам всіх рівнів інструменти та знання, необхідні для більш розумної торгівлі на динамічних криптовалютних ринках. Впроваджуючи інноваційні функції та пропонуючи експертні оцінки, Bitget прагне революціонізувати підхід трейдерів до торгівлі криптовалютами.

П’ять відомих криптовалютних авторитетів об’єднали свої зусилля для підтримки кампанії елітних трейдерів, поділяючись своїм досвідом роботи з Bitget та підкреслюючи унікальні можливості та переваги платформи. Серед них такі лідери думок, як:

  1. Лонг, в’єтнамський інвестор, який працює в цій сфері з 2017 року, вибрав Bitget за його можливості копітрейдингу, що робить торгівлю криптовалютами доступною для всіх.
  2. Аннія, засновниця TradeTravelChill, що налічує понад 89 000 учасників, використовує Bitget завдяки можливості стейкінгу, що ідеально відповідає її стилю торгівлі, який ставить на чільне місце свободу.
  3. Метью, автор компанії Alphanumetrix, що спеціалізується на аналізі криптовалют, покладається на Bitget за її стабільність і передові інструменти, що підтримують глибокий аналіз ринку.
  4. Brain Bro Crypto, провідний YouTube-канал із 184 000 передплатників, рекомендує Bitget за зручний інтерфейс та торгові функції бота, які підвищують ефективність торгівлі.
  5. Академія Девіда Джастіна, в якій з 2017 року навчаються понад 150 000 студентів, обирає Bitget за його ефективність та простоту використання, що дозволяють студентам застосовувати стратегії, що вивчаються.

«Кампанія Bitget втілює наше прагнення надати трейдерам інструменти та знання, необхідні для навігації з трейдингу. Співпрацюючи з провідними авторитетами галузі та впроваджуючи інноваційні функції, ми революціонізуємо досвід торгівлі для користувачів у всьому світі. За допомогою кампанії для елітних трейдерів ми прагнемо надихнути трейдерів і дати їм можливість впевнено досягати своїх фінансових цілей», – каже Грейсі Чен, керуючий директор Bitget .

Демонструючи різноманітні варіанти торгівлі через призму світових авторитетів, Bitget прагне краще задовольнити переваги звичайних трейдерів. Будь-то пошук новітніх потенційних токенів, копітрейдинг, торгові боти для просунутих, стейкінг для довгострокового зростання або інструменти для глибокого аналізу ринку, Bitget надає користувачам кращий досвід користувача для налаштування угод на свій розсуд.

Для отримання додаткової інформації про кампанію елітних трейдерів, відвідайте сторінку ТУТ

О Bitget

Заснована в 2018 році, Bitget є провідною у світі криптовалютною біржею та Web3-компанією. Надаючи сервіс для більш ніж 25 млн користувачів у більш ніж 100 країнах та регіонах, біржа Bitget прагне допомогти користувачам торгувати розумніше за допомогою своєї новаторської функції копітрейдингу та інших торгових рішень. Раніше відомий як BitKeep, Bitget Wallet – це мультичейн криптогаманець світового рівня, який пропонує цілу низку комплексних Web3-рішень та функцій, включаючи функціональність гаманця, своп, NFT-маркетплейс, DApp браузер та багато іншого. Bitget надихає людей використовувати криптовалюту завдяки співпраці з надійними партнерами, включаючи легендарного аргентинського футболіста Ліонеля Мессі та офіційного організатора кіберспортивних заходів PGL. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

З питань ЗМІ звертайтесь: media@bitget.com

Партнерський матеріал?
Disqus Comments Loading...