Blackview представив смартфон нової серії SHARK: великий екран, батарея 5000 мА·год та камера 64 Мп

Опубликовал
Партнерский материал

Blackview представив першу модель смартфона своєї нової серії SHARK – Blackview SHARK 8. Його оснастили режимом ArcSoft® 7.0, який покращує фото, й камерою 64 МП зі швидким автофокусуванням і вищою контрастністю. На додаток до всього SHARK 8 працює на процесорі 6-нм Helio G99 і використовує новітню версію DokeOS 4.0 на базі Android 13.

У партнерському тексті із Blackview розповідаємо про основні характеристики новинки.

Партнерський матеріал?

Якісна картинка завдяки дисплею 2,4K

Тонкий корпус 8,35 мм, вага 198,3 г, частота поновлення 120 Гц, динамік Smart-K, акумулятор Mega ємністю 5000 мА·год і швидке заряджання 33 Вт

6,78-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2,4K комфортно відтворює потокове відео, а вища частота оновлення 120 Гц забезпечує плавніший рух на екрані. Оснащений динаміком Smart-K, SHARK 8 відтворює реалістичний чистий звук і звукові ефекти. А батарея ємністю 5000 мА·год і швидке заряджання 33 Вт розв’язують проблеми з повільним заряджанням, оскільки SHARK 8 можна повністю зарядити всього за 78 хвилин.

Камери та режими для якісних фото

64-мегапіксельна задня камера Samsung® ISOCELL GW3 з Super PD, підтримка алгоритмів Blackview ArcSoft® 7.0, 13-мегапіксельна передня камера Samsung® ISOCELL 3L6

Завдяки вищій контрастності Super PD і швидкому фокусуванню SHARK 8 дозволяє вдало сфотографувати моменти в будь-яких умовах. Скелелазіння, лижний спорт або стрибок з парашутом – усі селфі та фотографії, зроблені під час тренування і швидкого пересування, будуть різкими.

Крім того, SHARK 8 може робити якісні фото навіть у темряві завдяки технології Tetrapixel, яка автоматично налаштовує пікселі залежно від інтенсивності світла. Smart-ISO ідеально налаштовує яскравість у будь-яких умовах. А фронтальна камера на 13 МП робить реалістичні селфі та відео. Алгоритм Blackview ArcSoft® 7.0 покращує фото, зроблені в режимах HDR, Super Night Mode, Beauty Mode та інших.

Підходить для ігор і перегляду потокового відео

Процесор 6-нм MediaTek Helio G99, до 16 ГБ ОЗП, 256 ГБ ПЗП + до 1 ТБ TF, вбудована система охолодження

Blackview SHARK 8 може похвалитися процесором 6-нм MediaTek Helio G99, якого буде достатньо для вибагливих ігор і багатозадачності. SHARK 8 оснащений оперативною пам’яттю до 16 ГБ, а завдяки 256 ГБ ПЗУ та карті розширення TF до 1 ТБ користувачі можуть вільно завантажувати свої улюблені фільми, файли й електронні книги. Більш того, SHARK 8 оснащений системою охолодження, яка підтримує температуру нижче 39°C, запобігаючи перегріву.

Плавна робота з DokeOS 4.0

Застосунки EasyShare та Workspace, розумне управління пам’яттю, F2FS та EROFS, точні субтитри в реальному часі

Працюючи на DokeOS 4.0, так звана атомізована пам’ять 2.0 може звільнити 5–9% місця для інших програм на смартфоні. Focus Computing дає плавне перемикання між продуктивністю та енергозбереженням. А ще SHARK 8 може давати точні субтитри в реальному часі, якщо ви дивитеся телебачення іноземною мовою. Також цей смартфон працює з новим застосунком EasyShare, який дозволяє легко передавати файли без інтернету, а застосунок Workspace захищає особисті дані користувачів.

Ціна та наявність

Однією з особливостей SHARK 8 є три яскраві варіанти кольору: Galaxy Blue, Scorching Gold І Moonlight Grey

Глобальний дебют Blackview SHARK 8 запланований на AliExpress з 11 по 17 листопада, а остаточна ціна становитиме лише $93,99 для перших 50 замовлень смартфона кожного кольору.

Партнерський матеріал?

Вибрати смартфон Blackview

Disqus Comments Loading...