Блек-фрайдей: де очікувати найкращі пропозиції в Україні

Опубликовал
Партнерский материал

Чорна п’ятниця – це традиційний розпродаж, який дає унікальну можливість придбати товари за вигідною ціною. Щороку українські інтернет-магазини, торгові мережі і навіть, невеликі крамниці обіцяють вражаючі знижки на широкий асортимент продукції. І 2023 рік – не виключення. Скоро стартує Блек-фрайдей, і українці зможуть купувати з шаленою економією.

Партнерський матеріал?

Де шукати найкращі знижки на Black Friday в Україні?

В Чорну п’ятницю покупцям буде доступний вигідний шопінг онлайн і офлайн.

Серед українських інтернет-магазинів, які планують запропонувати знижки на Black Friday, виділимо наступні:

  • Епіцентр. Чорна п’ятниця на Epicentrk.ua триватиме 10 днів – з 18 по 26 листопада. Очікувані знижки – до -70%. За зниженою ціною можна буде купити керамічну плитку, фарбу, шпалери, ламінат, килими, матраци, люстри, смартфони, телевізори, автошини, шафи, побутову хімію, посуд та інші товари для дому.
  • Rozetka. Інтернет-магазин обіцяє зниження цін до -60% вже за тиждень до Чорної п’ятниці. Під розпродаж попадуть смартфони, планшети, ноутбуки, обігрівачі, мультиварки, кросівки, джинси, верхній одяг.
  • Allo. В Алло Black Friday триватиме з 18 по 26 листопада. Знижки сягатимуть до -60% на побутову техніку, комп’ютери, смартфони та інші гаджети.
  • Фокстрот. Блек-фрайдей у Foxtrot стартує 21.11 і завершиться 28.11 відразу після Кіберпонеділка. Інтернет-магазин пропонуватиме знижки в розмірі до -70% на електроніку, побутову техніку, товари для дому, одяг та взуття.
  • Comfy. Чорна п’ятниця у Комфі розпочнеться останнього тижня листопада. Знижки до -70% поширяться на холодильники, пральні машини, телевізори, смартфони, ноутбуки, ігрові консолі, смарт-годинники, пилососи та інші девайси.

Щодо українських фізичних магазинів, найвигідніші пропозиції на Black Friday варто очікувати в таких мережах, як АТБ, Епіцентр, Сільпо, Ашан, Метро, Нова лінія, Цитрус, Ельдорадо. Розмір знижок в супермаркетах виріюватиметься в середньому від 50 до 70% майже на весь асортимент товарів.

Окрім інтернет-магазинів та торгових мереж, знижки на Чорну п’ятницю можна знайти і в невеликих крамницях. Це можуть бути магазини з продуктами, одягом, косметикою, товарами для дому тощо.

Поради для вдалого шопінгу в Чорну п’ятницю

  • заздалегідь складіть список покупок;
  • порівняйте ціни в різних магазинах;
  • установіть бюджет і не виходьте за його межі;
  • не купуйте те, що вам не потрібно.

Якщо ви плануєте робити покупки онлайн, зареєструйтеся на сайті, створіть обліковий запис та добавте товари, що вас цікавлять, у «Список бажань». Це допоможе вам швидше оформити замовлення в день розпродажу. Якщо хочете купувати у фізичному магазині, запасіться часом та терпінням, адже в Блек-фрайдей в торгових центрах може бути людно.

Що ж, Чорна п’ятниця – чудова можливість для українських споживачів купити потрібні товари з економією. Завдяки тому, що велика кількість торгових мереж та інтернет-платформ проводить розпродаж, кожен може вибрати найвигіднішу пропозицію для себе.

Партнерський матеріал?
Disqus Comments Loading...