Чорна п’ятниця – це традиційний розпродаж, який дає унікальну можливість придбати товари за вигідною ціною. Щороку українські інтернет-магазини, торгові мережі і навіть, невеликі крамниці обіцяють вражаючі знижки на широкий асортимент продукції. І 2023 рік – не виключення. Скоро стартує Блек-фрайдей, і українці зможуть купувати з шаленою економією.

Партнерський матеріал?

Де шукати найкращі знижки на Black Friday в Україні?

В Чорну п’ятницю покупцям буде доступний вигідний шопінг онлайн і офлайн.

Серед українських інтернет-магазинів, які планують запропонувати знижки на Black Friday, виділимо наступні:

  • Епіцентр. Чорна п’ятниця на Epicentrk.ua триватиме 10 днів – з 18 по 26 листопада. Очікувані знижки – до -70%. За зниженою ціною можна буде купити керамічну плитку, фарбу, шпалери, ламінат, килими, матраци, люстри, смартфони, телевізори, автошини, шафи, побутову хімію, посуд та інші товари для дому.
  • Rozetka. Інтернет-магазин обіцяє зниження цін до -60% вже за тиждень до Чорної п’ятниці. Під розпродаж попадуть смартфони, планшети, ноутбуки, обігрівачі, мультиварки, кросівки, джинси, верхній одяг.
  • Allo. В Алло Black Friday триватиме з 18 по 26 листопада. Знижки сягатимуть до -60% на побутову техніку, комп’ютери, смартфони та інші гаджети.
  • Фокстрот. Блек-фрайдей у Foxtrot стартує 21.11 і завершиться 28.11 відразу після Кіберпонеділка. Інтернет-магазин пропонуватиме знижки в розмірі до -70% на електроніку, побутову техніку, товари для дому, одяг та взуття.
  • Comfy. Чорна п’ятниця у Комфі розпочнеться останнього тижня листопада. Знижки до -70% поширяться на холодильники, пральні машини, телевізори, смартфони, ноутбуки, ігрові консолі, смарт-годинники, пилососи та інші девайси.

Щодо українських фізичних магазинів, найвигідніші пропозиції на Black Friday варто очікувати в таких мережах, як АТБ, Епіцентр, Сільпо, Ашан, Метро, Нова лінія, Цитрус, Ельдорадо. Розмір знижок в супермаркетах виріюватиметься в середньому від 50 до 70% майже на весь асортимент товарів.

Окрім інтернет-магазинів та торгових мереж, знижки на Чорну п’ятницю можна знайти і в невеликих крамницях. Це можуть бути магазини з продуктами, одягом, косметикою, товарами для дому тощо.

Блек-фрайдей: де очікувати найкращі пропозиції в Україні

Поради для вдалого шопінгу в Чорну п’ятницю

  • заздалегідь складіть список покупок;
  • порівняйте ціни в різних магазинах;
  • установіть бюджет і не виходьте за його межі;
  • не купуйте те, що вам не потрібно.

Якщо ви плануєте робити покупки онлайн, зареєструйтеся на сайті, створіть обліковий запис та добавте товари, що вас цікавлять, у «Список бажань». Це допоможе вам швидше оформити замовлення в день розпродажу. Якщо хочете купувати у фізичному магазині, запасіться часом та терпінням, адже в Блек-фрайдей в торгових центрах може бути людно.

Що ж, Чорна п’ятниця – чудова можливість для українських споживачів купити потрібні товари з економією. Завдяки тому, що велика кількість торгових мереж та інтернет-платформ проводить розпродаж, кожен може вибрати найвигіднішу пропозицію для себе.

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: