Чати, календар, маркетплейс: який функціонал пропонує застосунок Taptiq для спільнот і бізнесу

Опубликовал
Партнерский материал

Зважаючи на останні дискусії щодо можливих обмежень роботи Telegram в Україні, час замислитися над альтернативами. Щоб накопичити активну та залучену аудиторію у спільноті, потрібні місяці, а деколи і роки наполегливої роботи. І було б вкрай прикро втратити її через вимушену зміну способів комунікації. Крім того, хоча Telegram і зручний для публікації оперативних новин протягом доби, власний додаток дозволить у зручному та структурованому вигляді довготривало зберігати весь необхідний контент, не втрачаючи цінної інформації.

У партнерському матеріалі розповідаємо про функціонал застосунку Taptiq, який здатен стати ефективним майданчиком для розвитку спільноти.

Партнерський матеріал?

Переваги створення власного застосунку з Taptiq

Багатий функціонал для залучення аудиторії. Taptiq дозволяє створювати структуровані за категоріями дискусії, календар подій із можливістю додавати цікаві сесії до розкладу та push-сповіщення для розсилки актуальної інформації як усім користувачам, так і групам, окремим учасникам чи лише тим, хто планує відвідати певну подію. Невдовзі також з’явиться функціонал блогу – ефективного способу комунікації зі спільнотою.

Закрита екосистема. Застосунок створює приватний простір спеціально для учасників вашої спільноти. Тут немає сторонніх осіб, спаму чи небажаного контенту.

Підвищення впізнаваності бренду. Taptiq дозволяє легко та швидко адаптувати застосунок під фірмовий стиль спільноти. Ви можете обрати акцентні кольори, світлу чи темну тему та додати логотип. Ваш застосунок постійно знаходитиметься на екрані користувачів, підвищуючи впізнаваність бренду та стаючи своєрідною “візитівкою” спільноти.

Монетизація. У додатку можна створити маркетплейс для монетизації контенту, продажу товарів чи послуг, підписок та інших комерційних пропозицій для учасників спільноти.

Що дає PWA

Taptiq надає можливість швидко та легко створити PWA — Progressive Web Applicationпрогресивний веб-застосунок. І найкраще те, що для цього вам не потрібно мати ніяких додаткових технічних навичок.

PWA – це фактично вебсайт, але з функціоналом і відчуттям, як у звичайного мобільного застосунку. Він легко встановлюється, його не потрібно завантажувати з App Store або Google Play, може відправляти сповіщення, сумісний та адаптований до будь-яких пристроїв і потребує дуже мало місця.

PWA комфортні у використанні, оскільки працюють швидко навіть на бюджетних смартфонах, що дозволяє охопити значно більшу аудиторію.

Функціонал і можливості Taptiq

Спочатку користувач бачить екран реєстрації. Тут все стандартно: потрібно ввести пошту та пароль і отримати доступ.

Перший модуль застосунку – стрічка новин. Окрім текстового контенту, який легко форматувати для привертання уваги, тут можливо додати опитування, зображення чи навіть створити фотогалерею. Учасники можуть ставити вподобайки та коментувати, що робить кожен допис центром обговорень, залучаючи аудиторію до активної взаємодії.

Ще один важливий модуль – список подій. Тут зручно переглядати всю необхідну інформацію про заходи: місце проведення, дату та час, програму, список спікерів чи організаторів тощо. Також є календар, де можна обрати події на певний день. Крім того, працює система фільтрів за локацією чи категорією, що суттєво спрощує пошук заходів. Після реєстрації можна додати подію у свій календар, а у розділі “Мої події” переглянути всі івенти, які планує відвідати користувач.

У наступному модулі, учасники, користувачі можуть переглядати профілі один одного, знаходити людей за спільними інтересами, локацією чи професією та додавати їх до списку з обраним, щоб написати пізніше. Це дозволить легше будувати зв’язки, розширювати мережу контактів і створювати міцну основу для співпраці всередині спільноти.

Модуль обговорень є ключовим для застосунку спільноти, адже він сприяє активному залученню користувачів, стимулює їх ділитися своїми думками, обмінюватися ідеями та досвідом. Дискусії об’єднані за категоріями, що робить пошук інформації зручним та інтуїтивно зрозумілим. Користувачі можуть підписуватися на цікаві теми, щоб оперативно отримувати оновлення та бути в курсі важливих обговорень. Крім того, учасникам доступне створення нових дискусій і можливість додавати фото або опитування до посту.

Модуль чатів надає можливість більш особистого спілкування у застосунку. Користувачі можуть планувати зустрічі  або просто підтримувати зв’язок із друзями зі спільноти. Загалом чати сприяють глибшому спілкуванню та побудові міцних особистісних зв’язків, наприклад, новачки часто почуваються комфортніше, звертаючись до існуючих учасників за порадою чи допомогою в особистих повідомленнях. Це пришвидшує їх адаптацію та підвищує залученість.

Каталог партнерів спільноти відкриває додаткові можливості для співпраці чи спонсорства, сприяє розвитку спільноти і забезпечує її учасників ексклюзивними пропозиціями та знижками. Тут є зручна фільтрація за локацією, категоріями та інтегрований пошук. Завдяки цьому учасники легко знаходять потрібних партнерів, товари чи послуги.

Маркетплейс допомагає користувачам у зручний спосіб придбати мерч та інші товари, пов’язані із спільнотою. Функція фільтрації за ціною, локацією або тегами, які додані до опису товару, дозволяє легко та швидко знаходити саме те, що потрібно. Продаж товарів із символікою спільноти підвищує її впізнаваність і сприяє поширенню цінностей, на яких вона базується. Окрім того, маркетплейс може стати додатковим джерелом доходу для підтримки діяльності та розвитку спільноти, допомагаючи фінансувати заходи, проєкти або благодійні ініціативи.

У модулі для зберігання файлів, користувачі мають можливість завантажувати, переглядати файли та відкривати посилання, що робить доступ до важливих ресурсів, як-от презентації до заходів, гайди чи чеклисти, легким та зручним. Основна перевага полягає у тому, що всі ці матеріали доступні будь-де і будь-коли. Пошук та фільтрація файлів за розміром, датою або назвою допомагає учасникам швидко знаходити потрібне, а структуроване зберігання у папках спрощує навігацію. Все це забезпечує безперервний доступ до інформації, важливий для активної участі в житті спільноти.

У модулі сповіщень учасники можуть переглянути всю історію отриманих нотифікацій та одразу перейти за вбудованим посиланням до відповідного контенту, наприклад, нової публікації. Також у розділі налаштувань користувачі мають змогу обрати типи сповіщень, які вони бажають отримувати.

Кожен учасник спільноти може налаштувати свій профіль, додавши інформацію про захоплення, інтереси та соцмережі. Особливістю є електронна візитівка у формі QR-коду, яка дозволяє швидко та просто встановити контакт.

Бонуси на старті

Крім ключових функцій, Taptiq пропонує й інші можливості. Щоб познайомитися з ними, використайте спеціальний промокод ITC20 та отримайте 20% знижки на будь-яку першу підписку. Промокод діє тільки для перших 50 клієнтів!

Щоб скористатися пропозицією, переходьте на сайт https://taptiq.com/ і створюйте застосунок за лічені хвилини.

Хоча вебсайт розробників ще немає української локалізації, бо в першу чергу команда була націлена на англомовний ринок, платформа повністю підходить для створення застосунків українською.

Партнерський матеріал?

На сайт Taptiq

Disqus Comments Loading...