Чорна п’ятниця 2023 у Foxtrot: смартфони, телевізори, кавомашини зі знижками до 70%

Опубликовал
Партнерский материал

«Чорна п’ятниця 2023» – одна з найочікуваніших шопінг-подій року. Це день великих знижок та акцій у магазинах по всьому світу й можливість купити речі, які давно хотіли, або подарувати щось особливе близьким. Інтернет-магазин Foxtrot теж підготував для своїх покупців багато цікавих пропозицій і знижок.

У партнерському тексті з Foxtrot розповідаємо, що можна буде придбати.

Партнерський матеріал?

Чому п’ятницю називають чорною

У Black Friday бізнеси знижують ціни на свої товари, щоб привабити більше покупців. Багато інтернет-магазинів і роздрібних мереж пропонують цього дня знижки до 70% на свої товари – від електроніки та побутової техніки до одягу та косметики.

За деякими джерелами, сама назва «чорна п’ятниця» пов’язана з тим, що цього дня магазини переходять від збитківчервоні цифри до прибутківчорні цифри. За іншими версіями, її придумали через величезні затори та натовпи на вулицях цього дня, оскільки магазини переповнені покупцями, а потік машин нагадує суцільну чорну стрічку.

Коли пройде «чорна п’ятниця» у Foxtrot

Зазвичай грандіозний розпродаж триває добу – 24 листопада. І в цей день очікується неймовірний бум. «Але Foxtrot вирішив влаштувати для своїх покупців справжнє свято шопінгу, щоб кожен міг знайти саме те, що шукав», – каже команда інтернет-магазина.

У «Фокстрот» Black Friday триватиме з 20 по 27 листопада 2023 року. Усі охочі зможуть протягом цілого тижня скористатися вигідними пропозиціями та купити техніку за зниженими цінами.

Якими будуть пропозиції і знижки у Foxtrot

В інтернет-магазині Foxtrot.com.ua представлять безліч товарів за ціною, до 70% нижчою від початкової. Серед топових категорій, які братимуть участь в акції, можна виділити:

  • Смартфони. Можливість придбати флагманський гаджет за ціною бюджетної моделі. Потужний процесор, якісна камера, великий екран і просунуті функції топових пристроїв стануть доступнішими. Це чудовий шанс змінити телефон з максимальною вигодою.
  • Портативні зарядки для автономного живлення гаджетів у поїздках і на випадок відключень електрики. Зарядні пристрої зі збільшеною місткістю дадуть змогу забути про розряджений смартфон, планшет або ноутбук на цілий день.
  • Телевізори. Шанс придбати домашній кінотеатр з великим екраном 4К і потужним звуком за привабливою ціною або встановити більше панелей, у різні кімнати. Телевізори із широким набором функцій і підтримкою Smart TV стануть центром розваг для всієї родини.
  • Ноутбуки для роботи, творчості й ігор стають доступнішими. Можна буде вибрати потужні моделі з чудовим дисплеєм, процесором і відеокартою за низькою ціною. На сучасні моделі від популярних брендів також буде розповсюджуватися знижка. Гаджети, випущені 2023 року, не стануть виключенням.
  • Кавомашини – для багатьох це омріяний прилад на кухні, який не завжди вписується в бюджет. У Black Friday 2023 можна втілити давню мрію завдяки великим знижкам. Пристрій зробить ранок приємним після клацання кнопки та заощадить час перерви на роботі.
  • Конвектори – тепло та затишок у домі взимку за зниженою ціною. Сучасні енергоефективні моделі швидко нагріють приміщення та дадуть змогу істотно заощадити на опаленні. Чудове рішення для облаштування навіть великого будинку.
  • Пилососи. У Black Friday можна отримати просунутого домашнього помічника без переплат. Вибирайте пилосос з розширеним набором насадок, фільтрів і містким контейнером за доступною ціною.

«”Чорна п’ятниця 2023” в Україні – шанс оновити побутову техніку, гаджети й не тільки. Таких великих акцій цього року більше не буде, – додає команда магазину. – Починайте шопінг уже в перші години “блекфрайдей”, а “Фокстрот” подбає про комфорт купівлі».

Поради: як зробити шопінг «чорної п’ятниці» вигіднішим

Щоб отримати максимальну вигоду від розпродажів на Black Friday 2023:

  1. Заздалегідь складіть список необхідних покупок і додайте їх до закладок браузера або вибраного на сайті.
  2. Підпишіться на розсилку і стежте за спецпропозиціями в соціальних мережах.
  3. Уникайте черг, замовляючи товари онлайн з доставленням по Києву та іншим містам України.
  4. Користуйтеся оплатою частинами або кредитом, щоб не витратити весь бюджет і купити якомога більше товарів зі знижкою.
Партнерський матеріал?

Вибрати собі техніку зі знижкою

Disqus Comments Loading...