«Чорна п’ятниця 2023» – одна з найочікуваніших шопінг-подій року. Це день великих знижок та акцій у магазинах по всьому світу й можливість купити речі, які давно хотіли, або подарувати щось особливе близьким. Інтернет-магазин Foxtrot теж підготував для своїх покупців багато цікавих пропозицій і знижок.

У партнерському тексті з Foxtrot розповідаємо, що можна буде придбати.

Партнерський матеріал?

Чому п’ятницю називають чорною

чорна п'ятниця 2023

У Black Friday бізнеси знижують ціни на свої товари, щоб привабити більше покупців. Багато інтернет-магазинів і роздрібних мереж пропонують цього дня знижки до 70% на свої товари – від електроніки та побутової техніки до одягу та косметики.

За деякими джерелами, сама назва «чорна п’ятниця» пов’язана з тим, що цього дня магазини переходять від збитківЧорна п’ятниця 2023 у Foxtrot: смартфони, телевізори, кавомашини зі знижками до 70%Чорна п’ятниця 2023 у Foxtrot: смартфони, телевізори, кавомашини зі знижками до 70%червоні цифри до прибутківЧорна п’ятниця 2023 у Foxtrot: смартфони, телевізори, кавомашини зі знижками до 70%Чорна п’ятниця 2023 у Foxtrot: смартфони, телевізори, кавомашини зі знижками до 70%чорні цифри. За іншими версіями, її придумали через величезні затори та натовпи на вулицях цього дня, оскільки магазини переповнені покупцями, а потік машин нагадує суцільну чорну стрічку.

Коли пройде «чорна п’ятниця» у Foxtrot

Зазвичай грандіозний розпродаж триває добу – 24 листопада. І в цей день очікується неймовірний бум. «Але Foxtrot вирішив влаштувати для своїх покупців справжнє свято шопінгу, щоб кожен міг знайти саме те, що шукав», – каже команда інтернет-магазина.

У «Фокстрот» Black Friday триватиме з 20 по 27 листопада 2023 року. Усі охочі зможуть протягом цілого тижня скористатися вигідними пропозиціями та купити техніку за зниженими цінами.

Якими будуть пропозиції і знижки у Foxtrot

В інтернет-магазині Foxtrot.com.ua представлять безліч товарів за ціною, до 70% нижчою від початкової. Серед топових категорій, які братимуть участь в акції, можна виділити:

  • Смартфони. Можливість придбати флагманський гаджет за ціною бюджетної моделі. Потужний процесор, якісна камера, великий екран і просунуті функції топових пристроїв стануть доступнішими. Це чудовий шанс змінити телефон з максимальною вигодою.
  • Портативні зарядки для автономного живлення гаджетів у поїздках і на випадок відключень електрики. Зарядні пристрої зі збільшеною місткістю дадуть змогу забути про розряджений смартфон, планшет або ноутбук на цілий день.
  • Телевізори. Шанс придбати домашній кінотеатр з великим екраном 4К і потужним звуком за привабливою ціною або встановити більше панелей, у різні кімнати. Телевізори із широким набором функцій і підтримкою Smart TV стануть центром розваг для всієї родини.
  • Ноутбуки для роботи, творчості й ігор стають доступнішими. Можна буде вибрати потужні моделі з чудовим дисплеєм, процесором і відеокартою за низькою ціною. На сучасні моделі від популярних брендів також буде розповсюджуватися знижка. Гаджети, випущені 2023 року, не стануть виключенням.
  • Кавомашини – для багатьох це омріяний прилад на кухні, який не завжди вписується в бюджет. У Black Friday 2023 можна втілити давню мрію завдяки великим знижкам. Пристрій зробить ранок приємним після клацання кнопки та заощадить час перерви на роботі.
  • Конвектори – тепло та затишок у домі взимку за зниженою ціною. Сучасні енергоефективні моделі швидко нагріють приміщення та дадуть змогу істотно заощадити на опаленні. Чудове рішення для облаштування навіть великого будинку.
  • Пилососи. У Black Friday можна отримати просунутого домашнього помічника без переплат. Вибирайте пилосос з розширеним набором насадок, фільтрів і містким контейнером за доступною ціною.

«”Чорна п’ятниця 2023” в Україні – шанс оновити побутову техніку, гаджети й не тільки. Таких великих акцій цього року більше не буде, – додає команда магазину. – Починайте шопінг уже в перші години “блекфрайдей”, а “Фокстрот” подбає про комфорт купівлі».

знижки на чорну п'ятницю

Поради: як зробити шопінг «чорної п’ятниці» вигіднішим

Щоб отримати максимальну вигоду від розпродажів на Black Friday 2023:

  1. Заздалегідь складіть список необхідних покупок і додайте їх до закладок браузера або вибраного на сайті.
  2. Підпишіться на розсилку і стежте за спецпропозиціями в соціальних мережах.
  3. Уникайте черг, замовляючи товари онлайн з доставленням по Києву та іншим містам України.
  4. Користуйтеся оплатою частинами або кредитом, щоб не витратити весь бюджет і купити якомога більше товарів зі знижкою.
Партнерський матеріал?

Вибрати собі техніку зі знижкою

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: