Гаманець Bitget Wallet запускає систему BWB Points Airdrop, зміцнюючи співпрацю з Ethena

Опубликовал
Партнерский материал

Гаманець Bitget – один з найбільших гаманців Web3 в Азії та визнаний у всьому світі, співпрацює з Ethena, протоколом синтетичних доларів на базі Ethereum. У рамках цієї співпраці користувачі, які поповнили рахунок на Ethena на суму не менше 100 USDT за останні три місяці, отримають бали BWB у вигляді аірдропу. У майбутньому бали BWB можна буде конвертувати в токени BWB після завершення аірдропу. Ethena також оголосив на сайті, що користувачі, які заблокували стейблкоїн USDe не менше ніж на 7 днів на Bitget Wallet, отримають право на збільшення винагороди на 20%.

Партнерський матеріал?

Ця співпраця дозволяє користувачам працювати з Ethena через браузерне розширення Bitget Wallet та мобільний додаток, спрощуючи управління транзакціями токенів, обмін USDe, участь у стейкінгу та приєднання до кампанії Pendle. Користувачі також можуть вносити токени ENA у Pendle, щоб заробити бали або отримати вигідні фіксовані ставки. Тепер Ethena доступна через DApp-браузер Bitget Wallet на мобільних пристроях, що спрощує взаємодію користувача.

Нещодавно Bitget Wallet також запустив партнерську програму BWB Ecosystem Partner Program, щоб стимулювати участь у просторі DeFi та сприяти зростанню спільних проектів. Ця ініціатива об’єднує понад 70 блокчейнів та проектів, включаючи Ethena, та винагороджує активних користувачів балами BWB. Токен BWB розпочне свій захід із генерації токенів (TGE) та первинна пропозиція на біржі (IEO) у майбутньому другому кварталі.

Більше про Гаманець Bitget.

Цього місяця компанія Bitget Wallet розпочала кампанію з аірдропу балів BWB, орієнтовану на користувачів Ethena, які за останні три місяці здійснили транзакції на суму щонайменше 100 USDT. Кваліфіковані учасники отримують BWB Points, які у майбутньому можуть бути конвертовані в токени BWB – основний токен екосистеми Bitget Wallet. В акції, яка триватиме до 28 квітня, можуть взяти участь як нові, так і існуючі користувачі Bitget Wallet, а також активні користувачі інших відомих гаманців Web3, і в ній передбачені спеціальні завдання для гаманця, які дають змогу збільшити кількість накопичених балів.

Bitget Wallet оголосив про співпрацю після того, як Ethena продемонструвала найвищі показники за останній місяць. Стейблкоїн USDe від Ethena став найприбутковішим децентралізованим додатком невдовзі після його випуску в середині березня, пропонуючи 67% річної процентної прибутковості (APY). Поточна APY на стабільні монети складає 24%.

USDe від Ethena – це перше стійке до цензури, масштабоване і криптонативне грошове рішення, яке повністю забезпечене і прозоро записується в мережі, що дозволяє безперешкодно інтегрувати його в екосистему DeFi. Стабільність прив’язки до долара США підтримується за рахунок дельта-хеджування, яке компенсує позиції щодо деривативів за рахунок застави, що утримується протоколом.

Партнерський матеріал?

Гаманець Bitget Wallet

Disqus Comments Loading...