Хочете використовувати ШІ для свого бізнесу? Ось відеокурс від KSE, який допоможе освоїти технологію

Опубликовал
Партнерский материал

Київська школа економіки за підтримки ЄБРР та уряду Швейцарії представляє відеокурс «Штучний інтелект для підприємців в Україні». Серія з 10 коротких інформативних відеороликів допоможе підприємцям освоїти використання технологій штучного інтелекту для свого бізнесу.

Партнерський матеріал?

ШІ вже став невід’ємною частиною нашого життя, тож саме час почати використовувати його потенціал у малому та середньому бізнесі. Проєкт «Штучний інтелект для підприємців в Україні» допоможе підприємцям, які в умовах війни змушені швидко адаптуватися до нових викликів.

За даними дослідження ринку МСБ на замовлення ЄБРР після двох років повномасштабної війни, більшості опитаних українських малих і середніх підприємств вдалося стабілізувати свою діяльність та адаптуватися до умов війни. Щоб подолати поточні виклики, підприємцям необхідно бути максимально гнучкими та інноваційними. Навчання та впровадження штучного інтелекту в бізнес-процеси допоможе підприємцям не лише вижити, а й знайти нові шляхи для розвитку навіть у найскладніших умовах.

Курс складається з 10 відео тривалістю до 15 хвилин, що покликані розкрити потенціал штучного інтелекту у різних сферах бізнесу та навчити підприємців ефективно використовувати ці технології: 

  1. «Як працює ШІ? Як працюють продукти на базі ШІ?»
    Михайло Колісник розповість про найкращі інструменти штучного інтелекту, які вже зараз змінюють бізнес-середовище. Слухачі дізнаються, як ці інструменти можуть стати союзниками у розвитку підприємства.
  2. «Що таке промпт? Як створювати ефективні промпти для роботи з ШІ?»
    Євгеній Франків та Тимофій Милованов поділяться секретами ефективної комунікації з клієнтами за допомогою штучного інтелекту, включаючи техніки інженерії підказок.
  3. «Як ШІ допомагає в розробці стратегій для МСП»
    Олег Зубченок навчить розробляти бізнес-стратегії, використовуючи штучний інтелект та інструменти стратегічного аналізу, такі як SWOT, PESTLE та 5 сил Портера.
  4. «ШІ у маркетингових кампаніях»
    Володимир Семеніхін розповість, як штучний інтелект може допомогти у розробці бренду, створенні брендбуку, оптимізації SEO стратегій та впровадженні чат-ботів.
  5. «Посилення продажів з допомогою ШІ»
    Валентина Сахно поділиться досвідом, як штучний інтелект може збільшити продажі, допомагаючи у розробці скриптів для продажів та email-кампаній.
  6. «Використання ШІ для генерації зображень»
    Михайло Колісник покаже, як створювати зображення та графіку за допомогою штучного інтелекту, що дозволить створювати привабливі рекламні матеріали за лічені секунди.
  7. «Генерація відео- та промороликів за допомогою ШІ»
    Володимир Анпілогов продемонструє, як можна генерувати відео- та проморолики за допомогою штучного інтелекту, що відкриє нові горизонти для бізнесу.
  8. «Проєктний менеджмент з ШІ»
    Сергій Гвоздьов навчить, як використовувати штучний інтелект для управління проєктами, від розробки графіків до аналізу критичних шляхів.
  9. «Як ШІ допомагає у сфері HR»
    Олена Галушко розкаже, як штучний інтелект може допомогти у сфері управління людським капіталом, створюючи профілі співробітників та автоматизуючи HR-процеси.
  10. «Як ШІ допомагає з персональною ефективністю»
    Тимофій Милованов поділиться, як штучний інтелект може підвищити персональну ефективність, допомагаючи з оцінкою текстів, створенням резюме та перекладами.

Окрім навчального відеоматеріалу, курс містить в собі практичні поради, інструменти та промпти для роботи зі штучним інтелектом.

Зареєструватися на відеокурс можна за посиланням.

*Проєкт впроваджується за підтримки ЄБРР та фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (донори Фонду: Італія, Ірландія, Корея, Люксембург, Норвегія, США, Швейцарія, Швеція, Японія та ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР).

Партнерський матеріал?

Зареєструватися на відеокурс

Disqus Comments Loading...