Рубрики Статті

Курси для підвищення кваліфікації IT-спеціалістів – найкращі пропозиції на ринку України

Опубликовал
Дмитрий Спасюк

Курси для підвищення кваліфікації IT-спеціалістів – можливість отримати нові знання та навички, які допоможуть розвивати свою кар’єру. Також це дає можливість познайомитися з актуальними трендами, інструментами та методологіями, які застосовуються в роботі. Зібрали корисну та цікаву добірку різних подібних курсів для підвищення кваліфікації у сфері IT.

UI/UX Design Pro

Якщо ви хочете стати професійним UI/UX дизайнером, то цей курс для вас. Ви навчитеся створювати ефективні та привабливі інтерфейси для різних платформ та пристроїв, дізнаєтеся про основні принципи дизайну, психологію користувача, прототипування та тестування. Курс має певні вимоги до студентів, тому доведеться пройти вступний іспит.

Ви також отримаєте практичні навички роботи з сучасними інструментами: Figma, Adobe XD, Sketch та інші. Курс UI/UX Design Pro складається з 12 модулів, які охоплюють усі аспекти UI/UX дизайну. Учень буде виконувати реальні проєкти під керівництвом досвідчених менторів, отримувати відгуки та поради. Після завершення курсу студент отримає сертифікат від IT Hillel Academy та портфоліо.

SMM Pro

Це навчання для тих, хто хоче стати кваліфікованим SMM-менеджером, який знає, як просувати бренди в соціальних мережах, створювати ефективні стратегії та аналізувати результати. Курс SMM Pro від онлайн-школи IT Hillel підійде для спеціалістів з досвідом. Студент отримає практичні навички та знання, які допоможуть покращити свій рівень кваліфікації.

Ви дізнаєтеся, як працювати з різними соціальними платформами, правильно планувати та створювати якісний контент, як налаштовувати таргетингову рекламу та оцінювати її ефективність. Ви також отримаєте доступ до закритого чату з менторами та однодумцями, де ви зможете обговорювати актуальні питання та отримувати підтримку. Курс SMM Pro триває 3 місяці та складається з 12 модулів.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Front-end Pro

Якщо ви хочете стати професійним фронтенд-розробником, то курс Front-end Pro від IT Hillel – ідеальний варіант. На цьому курсі ви навчитеся створювати сучасні та функціональні вебсайти та додатки за допомогою HTML, CSS, JavaScript та інших популярних технологій. Також отримаєте практичний досвід роботи з реальними проєктами, а також зможете спілкуватися з викладачами та однокурсниками через онлайн-платформу.

Курс Front-end Pro триває 9 місяців і складається з 4 модулів: HTML & CSS, JavaScript Fundamentals, JavaScript Advanced та React. Після успішного завершення курсу ви отримаєте сертифікат від IT Hillel та можливість працевлаштування у провідних IT-компаніях. Звісно, це все за умови успішного завершення навчання та хорошої мотивації.

Python Pro

«Пітон» став надто популярним і почав витісняти більш складні мови програмування. Ринок перенасичений початківцями, а справді сильних фахівців небагато. Курс Python Pro підійде для тих, хто хоче значно глибше вивчити програмування на Python та стати розробником програмного забезпечення вищого рівня. Курс включає 8 місяців інтенсивного навчання з досвідченими менторами. Студент отримає практичні завдання та повинен реалізувати справжні проєкти.

Курс не підходить для початківців без попереднього досвіду програмування, хоча не має надто високих вимог. Щоб переконатись в тому, чи підходите ви, потрібно пройти онлайн тест (такий собі вступний екзамен). За 32 заняття курс навчить корисним прийомам Python, об’єктноорієнтованому програмуванню, роботі з базами даних та розробці вебзастосунків.

C# Pro

Курс C# Pro пропонує поглиблене вивчення для програмістів з досвідом. Навчальна програма підсилить вміння та допоможе стати професійним розробником програмного забезпечення. Курс включає 8 місяців інтенсивного навчання з досвідченими менторами, теоретичні матеріали та практичні заняття.

Мова C# залишається популярною завдяки своїй універсальності та простоті. На ринку є чимало вакансій для спеціалістів середньо-високого рівня. Курс однозначно не підходить для початківців без попереднього досвіду програмування. Як і в більшості курсів рівня Advanced, для вступу доведеться пройти тестування.


Delivery Mind

Курс Delivery Mind від IAMPM – курс для менеджерів, які хочуть покращити свої навички у керуванні технічними командами та доставляння проєктів, правильно планувати бюджет тощо. Навчання складається з 12 онлайн-лекцій та 3 практичних домашніх завдань.

Курс не підійде для новачків, адже висуває певні вимоги до студентів. Та це хороший спосіб підвищити кваліфікацію для бізнес-аналітиків, проєктних менеджерів та продуктових менеджерів середнього рівня. Студент навчиться правильно керувати проєктами, органічно взаємодіяти з технічною командою на рівних та ставити правильні запитання замовнику.

Java Pro

Java досі залишається дуже популярною мовою програмування з високою оплатою на ринку праці. Курс Java Pro від Hillel IT School підійде для тих, хто хоче покращити свої навики програмування на Java та стати професійним розробником програмного забезпечення.

Курс триває 8 місяців інтенсивного навчання з досвідченими менторами, практичні завдання та реальні проєкти. Це навчання не підходить для початківців без попереднього досвіду програмування. Даний курс рекомендовано тим, хто уже має просунутий рівень знань і хоче рухатись вверх кар’єрними сходинками. Обов’язковим є вступний екзамен, який перевірить знання студента.

Також для більшості курсів програмування (і не тільки) рекомендується не надто старий комп’ютер.

Висновки

Курси для підвищення кваліфікації IT спеціалістів потребують чимало часу, грошей та зусиль, але вони також принесуть багато переваг. Це корисна та ефективна форма навчання, яка дозволяє отримати актуальну інформацію, практичний досвiд та новi можливостi. До того ж суміщання їх з самостійним навчанням, пошуком інформації на YouTube, форумах та спеціалізованих сайтах буде додатковою перевагою. При відповідній мотивації завжди можна підняти свій рівень знань, не зважаючи на спеціалізацію.

Disqus Comments Loading...