20 найкращих моделей самокатів для дітей і дорослих

Опубликовал
Павло Чуйкін

Підбірка найкращих самокатів для дітей та дорослих: міські, трюкові, електросамокати. Яку модель вибрати у 2022, щоб комфортно пересуватися містом. Для цього в партнерському матеріалі з інтернет-магазином Stylus ми зібрали понад двадцять різних варіантів для різного віку та цілей. Є тут моделі для дітей та їхніх батьків, трюкові й електричні. Усі товари поділені на категорії.

Партнерський матеріал?

Електросамокати

JiLong Kugoo S1 Plus

JiLong Kugoo S1 Plus – доступний електричний самокат для дорослих і дітей. При ціні 10 499 грн у моделі є задня та передня фари, складані ручки та сам корпус. Рама моделі зроблена з міцного авіаційного алюмінію, а дека покрита гумовим покриттям, що не ковзає. Також є екран для виведення корисної інформації. Заявлене максимальне навантаження моделі – 120 кг. Потужність двигуна складає 350 Вт, а запас ходу – 25 км.

Crosser E9 AIR

Електросамокат Crosser E9 AIR отримав складну раму й алюмінієвий каркас. Колеса моделі надувні, а максимально допустима вага становить 120 кг. Зручний міський транспорт забезпечили акумулятором на 7500 мАг, його вистачить на 25 км без підзарядки. Модель має потужний 500-ватний електродвигун, що забезпечує швидкість до 30 км/год. Є інформативний LED-дисплей, задній амортизатор і дискове гальмо. Доступне підключення до фірмової програми. Ціна електросамоката – 10 999 грн.

Crosser E9 max AIR

У моделі вище є потужніша версія з приставкою max у назві. Коштує вона дорожче (16 499 грн), але й може більше. Електросамокат отримав надувні десятидюймові колеса, акумулятор місткістю 15 000 мАг і 600-ватний двигун. Максимальний заявлений запас ходу становить 35 км, а швидкість – 45 км/год.

Proove Model X-City Pro

Модель Proove Model X-City Pro за дизайном схожа на два попередні електросамокати. Тут також посилений акумулятор, який дає 45 кілометрів пробігу. Двигун слабший – 350 Вт, а максимальна швидкість становить 32 км/год. Корпус зроблений з легкого та міцного авіаційного алюмінію. Ціна питання – 17 999 грн.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

За ці ж 17 999 можна взяти досить свіжий Xiaomi Mi Electric Scooter 3. У моделі схожий дизайн і теж надувні колеса, але інші характеристики слабші. Електросамокат забезпечили 300-ватним двигуном, дисковим гальмом, але не зробили амортизатори. Цей сучасний міський транспорт розганяється до 25 км/год, а його максимальний пробіг – 30 км. Вага водія не повинна перевищувати 100 кг.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Схожий за дизайном і ціною (17 888 грн) у китайців є Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2. З таким самим 300-ватним електродвигуном модель видає максимальну швидкість 25 км/год та може проїхати на одному заряді до 45 км. За вагою користувача також рекомендують не перевищувати показник у 100 кг.

Xiaomi Mi Scooter 1S (Black) СN

Найдоступнішим з усієї трійки електросамокатів відомого китайського гіганта став Xiaomi Mi Scooter 1S. При ціні 14 999 грн модель отримала алюмінієвий не складаний корпус, двигун на 250 Вт і ручне заднє гальмо. Звичайно, є дисплей для виведення інформації, а максимальна вага користувача не повинна бути більшою за 100 кг. Xiaomi Mi Scooter 1S розганяється до 25 км/год та може проїхати до 30 км на одному заряді.

Подивитися всі моделі електросамокатів можна тут.

Дитячі самокати

Explore Swift Scoo

За 499 грн є веселий та різноколірний Explore Swift Scoo. У моделі складана конструкція, три литі колеса, дзвіночок та алюмінієве кермо. Максимальна вага дитини не повинна перевищувати 20 кг.

Globber Primo Lights

Globber Primo Lights – набагато дорожчий (2099 грн), але більш надійний, міцний і стильний дитячий самокат. Модель витримує до 50 кг, у неї три литі колеса з підсвічуванням, складана конструкція. Є старші моделі в цій же серії, і вони не складаються.

Mini Best. Violet Flowers

Якщо потрібен варіант простіший, але яскравіший, то рекомендуємо звернути увагу на Mini Best. Violet Flowers 599 грн. Яскравий самокат для дівчаток з малюнком і колесами, що світяться. У моделі алюмінієвий корпус та максимальне навантаження 50 кг.

Maraton Credo II B 5в1

За 1499 грн можна взяти універсальний дитячий самокат 5в1 Maraton Credo II B. У моделі є знімна ручка та сидіння, тому вона підходить для більш маленьких пасажирів та замінює дитячий візочок. А коли вони підростуть, зайві деталі можна від’єднати та вийде звичайний самокат на трьох литих колесах та з міцним корпусом з навантаженням до 60 кг.

Razor Wild Ones Junior Kick Scooter Dinosaur

При ціні 1919 грн дитячий самокат Razor Wild Ones Junior Kick Scooter Dinosaur виглядає стильно та яскраво, а також підходить для хлопчиків і дівчаток. Модель витримує вагу до 20 кг і розрахована на пасажирів від трьох років.

Обрати дитячий самокат.

Трюкові самокати

Amigo Street Super

Трюковий самокат Amigo Street Super продається за ціною 1455 грн і розрахований на пасажирів від п’яти до 20 років. Модель важить усього 2 кг, має 110-міліметрові колеса з підшипниками ABEC 7. Ширина керма – 56 см, а максимальне навантаження – 100 кг.

Razor Beast V6

У кілька разів дорожче (3599 грн) обійдеться стильна популярна трюкова модель Razor Beast V6. Самокат важить 3,5 кг та розрахований на користувачів від шести до 18 років. Максимальне навантаження складає 100 кг.

Explore LeidArt Pro New

Explore LeidArt Pro New оснащений підшипниками ABEC 9 та розрахований на перегонників від шести років. Максимальне навантаження моделі становить 100 кг. Вага моделі – 3 кг, а максимальна висота – 90 см. Трюковий самокат продається за ціною 2189 грн.

Maraton Champion Shark

Модель Maraton Champion (Shark) коштує 2699 грн і виглядає агресивніше. У трюкового самоката колеса 110 мм, підшипники також ABEC 9, а максимальне навантаження – 150 кг. Він важить 3,2 кг та розрахований на користувачів від шести років.

Scale Sports Tornado

Scale Sports Tornado можна купити вдвічі дешевше, ніж модель вище (1183 грн). Цей трюковий самокат витримує навантаження до 100 кг, має колеса 100 мм і розрахований на дітей від семи до 10 років.

Міські самокати

Maraton Decider

Міський самокат Maraton Decider витримує водія до 100 кг, розрахований на дітей, дорослих і підлітків. Колеса в моделі 20-міліметрові, поліуретанові із пластиковим сердечником. Максимальна висота керма від платформи – 93 см. Заявлена ​​вага – 5,3 кг. Ціна питання – 1999 грн.

Maraton GMC

Трохи дорожче за попередній (2299 грн) можна взяти Maraton GMC. Він також витримує 100 кг, у нього теж колеса 20 мм, складна конструкція, зручний ремінь у комплекті для перенесення, але ще й дискове гальмо на задньому колесі. Вага моделі складає 6 кг. Заявлені пара амортизаторів і підшипники ABEC 9.

Дізнатися ціни на самокати у Stylus.

Scooter 460

Двоколісний міський самокат Scooter 460 підходить для дівчаток і хлопчиків від п’яти років, а також підлітків. Модель витримує навантаження до 100 кг, у неї є ножне гальмо і 20-міліметрові колеса. Заявлена ​​вага – 3,2 кг, а ціна питання – 1155 грн.

Explore Dagger

Міський самокат Explore Dagger виглядає стильно та яскраво, особливо в золотому кольорі. За характеристиками все стандартно: складана конструкція, колеса 20 мм, максимальне навантаження – 100 кг. Модель рекомендується перегонникам віком від шести років.

Razor A5 Lux Light Up

Компанія Razor робить одні з найпопулярніших самокатів у світі. Модель Razor A5 Lux Light Up – не виняток. У неї відомий фірмовий і яскравий дизайн, вага 3,85 кг та максимально допустиме навантаження 100 кг. Корпус алюмінієвий, колеса поліуретанові, немає амортизаторів, але є заднє ножне гальмо.

Scale Sports SS-22 Aero

Двоколісний міський самокат Scale Sports SS-22 Aero розрахований на маленьких користувачів від п’яти років, тому його максимальне навантаження становить 50 кг. Діаметр коліс моделі – 110 мм, а конструкція складана. Максимальна висота керма від платформи становить 75 см. Спиці пластикові, а колеса поліуретанові.

Партнерський матеріал?

Обрати самокат у Stylus

Disqus Comments Loading...