Рубрики Статті

Найцікавіші нові серіали січня 2023 року (Частина 1)

Опубликовал
Денис Федорук

Серед нових серіалів у січні буде що подивитися. Місяць пропонує чимало контенту для підліткової аудиторії, хоча й дорослі не залишаться без цікавих проєктів. Очевидно, що серед усіх прем’єр виділяється довгоочікувана, серед геймерів точно, екранізація відеогри The Last of Us. Список свіженького вийшов настільки великим, що його довелося розділити на два матеріали.

«Калейдоскоп» / Kaleidoscope

Жанр: кримінальний трилер, драма
Дата прем’єри: 1 січня
Де подивитися: Netflix

Одразу після святкування Нового року глядачі можуть, що називається, залипнути над свіжим серіальчиком. На Netflix виходить історія, заснована на реальних подіях. Вона розповідає про команду досвідчених злодіїв.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Колись під час урагана Сенді у центрі Манхеттену зникли облігації на величезну суму: річ йде про мільярди доларів. Щоб заволодіти таким багатством, героям доведеться проникнути в дуже захищене сховище.

«Ковбой із Копенгагена» / Copenhagen Cowboy

Жанр: нуарний трилер, драма
Дата прем’єри: 5 січня
Де подивитися: Netflix

Знову кримінальна історія, і знову від Netflix. Проєкт викликає цікавість в першу чергу завдяки імені постановника — над ним працював Ніколас Віндінґ Рефн. Знаменитий данець знімав на батьківщині й події серіалу відбуватимуться в столиці Данії. Саме там дві головні героїні Міу та Ракель зануряться у небезпечні пригоди, які пропонує злочинний світ сучасного мегаполісу.

«Мейфейрські відьми» / Anne Rice’s Mayfair Witches

Жанр: фентезі, трилер, драма
Дата прем’єри: 8 січня
Де подивитися: АМС

Сюжет цього серіалу засновано на однойменній серії книг американської письменниці Енн Райс. В центрі оповіді знаходиться сім’я відьом Мейфейр, добробут яких пов’язаний з надприродним створінням Лешер. Дія відбувається у рідному місті Райс Новому Орлеані.

«Сигнал тривоги» / Alert

Жанр: драма
Дата прем’єри: 8 січня
Де подивитися: FOX

Назва серіалу не дуже приваблива для українського глядача, для якого сигнал тривоги став так чи інакше повсякденністю. Але ця історія має сподобатися шанувальникам американських процедурних драм.

За сюжетом жінка на ім’я Ніккі Паркер стає офіцером поліції Лос-Анджелеса у відділі, що займається пошуком зниклих людей. Між тим героїня намагається знайти й власного сина, котрий теж зник.

«Останні з нас» / The Last of Us

Жанр: фантастика, пригоди, бойовик
Дата прем’єри: 15 січня
Де подивитися: НВО

У середині місяця відбудеться його найочікуваніша прем’єра – екранізація відомої однойменної відеогри 2013 року. Над проєктом вели роботу Крейг Мезін, відповідальний за успіх «Чорнобиля», а також Ніл Дракманн, котрий працював над грою.

Дійство розгортатиметься у постапокаліптичному світі майбутнього після глобальної пандемії, в якому контрабандисту Джоелу потрібно вивести 14-річну Еллі із зони карантину.

«Нічний суд» / Night Court

Жанр: ситком
Дата прем’єри: 17 січня
Де подивитися: NВС

Продовження однойменного популярного ситкома, що виходив з 1984 по 1992 роки. В центрі оповіді знаходиться суддя Еббі Стоун, яка працює керівником нічної зміни суду на Манхеттені. Але робота ускладнюється тим, що Еббі мусить навести лад серед своїх підлеглих.

«Шоу 90-х» / That ’90s Show

Жанр: ситком
Дата прем’єри: 19 січня
Де подивитися: Netflix

19 січня Netflix презентує підлітковий ситком, події якого відбуватимуться у всесвіті серіалу «Шоу 70-х». Проєкт налічує 8 сезонів та виходив на телебаченні з 1998-го по 2006-й роки. У середині 90-х дочка головних героїв «Шоу 70-х» Лея Форман приїздить на літні канікули до своїх бабусі та дідуся в Пойнт-Плейс, штат Вісконсин. Там на неї чекає купа різних пригод.

«Вовча зграя» / Wolf Pack

Жанр: надприродне, жахи, фентезі, драма
Дата прем’єри: 26 січня
Де подивитися: Paramount+

Ця надприродна підліткова драма ґрунтується на однойменній книзі канадського письменника Еда ван Белкома. Вона побачила світ у 2004 році. За сюжетом життя двох молодих людей різко змінюється після пожежі, що сталася в каліфорнійських лісах і збудила страшне створіння.

«Покерфейс» / Poker Face

Жанр: детектив
Дата прем’єри: 26 січня
Де подивитися: Peacock

Проєкт не має нічого спільного з однойменною режисерською роботою Рассела Кроу. Це Раян Джонсон, після своїх успішних «Ножі наголо», продовжує залучати зіркових акторів та штурмувати детективний жанр.

Цього разу він обіцяє сюжет у вигляді перевернутого детектива, який свого часу успішно використовувався у легендарному серіалі «Коломбо» з Пітером Фальком.

«Агенція “Локвуд і Ко”» / Lockwood & Co

Жанр: детективний фентезійний трилер
Дата прем’єри: 27 січня
Де подивитися: Netflix

Ще одна екранізація, цього разу однойменної серії книжок Джонатана Страуда. У Лондоні існує велика кількість організацій, що займаються полюванням на привидів та злих духів.

Але двоє молодих хлопців та одна дівчина вирішують створити власну агенцію. Вона не буде контролюватися дорослими та не матиме грошових зисків. Діяльність героїв призведе до розкриття якоїсь великої таємниці.

«Терапія» / Shrinking

Жанр: драмеді
Дата прем’єри: 27 січня
Де подивитися: Apple TV+

Психотерапевт Джиммі Джонс страждає через втрату дружини, але, однак, продовжує працювати. Щоправда, тепер він має намір змінити підхід до своєї роботи та хоче бути максимально чесним з пацієнтами. Тобто відкрито говорити їм те, що думає. В результаті це призведе до непередбачуваних наслідків та змінить життя усіх причетних. От тільки чи на краще?

Disqus Comments Loading...