Огляд столу, ігрової поверхні, та інших деталей геймерського сетапу від українського виробника HATOR

Опубликовал
Глеб Перерва

Український бренд HATOR з’явився на ринку у 2018 році й успішно розвивається та розширює свій асортимент продукції для геймерів та інших користувачів. За результатами 2022 року бренд HATOR став одним з лідерів у категоріях ігрових клавіатур і гарнітур, а також продемонстрував значну динаміку у продажах ігрових мишок, за даними аналітичної компанії GFK.

Сьогодні ігровий сетап від українського виробника може виглядати так:

  • Комп’ютерний стіл HATOR Vast Pro – надійний і технологічний, з електричним регулюванням висоти. Він має стальну раму, що забезпечує максимальну міцність і надійність усієї конструкції. Електричне регулювання висоти стільниці зручно здійснювати за допомогою панелі керування з трьома профілями для збереження налаштувань користувача. Стіл також обладнаний захистом від затискання при регулюванні висоти.
  • Ігрова поверхня, що займає всю площу стільниці, у комплекті зі столом. Крім того, стіл має спеціальний кошик і фіксатори для охайного кабель-менеджменту, а також зручний гачок для навушників та окрему підставку для стакану.
  • Крісло HATOR Arc Fabric з надійною металевою конструкцією, ергономічним сидінням, якісними матеріалами і привабливим дизайном.
  • Клавіатура Skyfall TKL Pro Wireless і мишка HATOR Pulsar Wireless, які отримали високі оцінки від користувачів та аналітиків. Клавіатура та мишка мають високу точність і швидкість реакції, що дозволяє геймерам з легкістю керувати своїми персонажами у грі.
  • Геймерська гарнітура, що забезпечує високу якість звучання та передавання голосу.

У цьому партнерському огляді з брендом HATOR докладно розглянемо кожну деталь геймерського сетапу та розповімо про їхні особливості й переваги.

Партнер проєкту?

Стіл HATOR Vast Pro

HATOR Vast Pro – це надійний і технологічний стіл з електричним регулюванням висоти, який можна взяти за основу, навколо якої буде побудоване сучасне робоче місце. Стіл доступний у трьох кольорах, а стальна рама забезпечує максимальну міцність і надійність усієї конструкції.

Електричне регулювання висоти стільниці забезпечує зручна панель керування, яка має три профілі для збереження власних налаштувань. Електродвигун столу є потужним і тихим (≈48дБ) з максимальним навантаженням до 80 кг і захистом від перегрівання та перенавантаження.

Крім того, стіл обладнаний захистом від затискання при регулюванні висоти й має ігрову поверхню на всю площу стільниці. Спеціальна корзина та фіксатори допоможуть зберегти робоче місце в охайному стані, а зручний гачок для навушників і комплектний тримач для стакана роблять стіл HATOR Vast Pro максимально ергономічним.

 

Комплектація і збирання столу

Стіл поставляють у квадратному картонному пакованні невеликого розміру, чого вдалося досягти завдяки стільниці яка складається з двох окремих частин.

 

Комплектація столу така:

  • стіл;
  • монтажний комплект;
  • корзина для кабель-менеджменту;
  • тримач стакана;
  • гачок для навушників;
  • модуль керування;
  • блок живлення;
  • посібник користувача.

Процес збирання достатньо простий завдяки максимально зрозумілій інструкції. Він складається всього з кількох етапів:

  1. З’єднання центральної балки.
  2. Збирання ніжок.
  3. З’єднання стільниці та її прикріплення до ніжок.
  4. Встановлення вала електродвигуна.
  5. Прикріплення аксесуарів до стільниці.

Вибрати стіл HATOR Vast Pro можна на сайті.

 

Після цього стіл залишається накрити комплектним килимком за бажанням, налаштувати його висоту та почати використовувати для роботи чи геймінгу.

Доречі, налаштування висоти також просте й інтуїтивно зрозуміле: керування здійснюється за допомогою двох клавіш – «вгору» і «вниз», мінімальна висота – 75 см, а максимальна – 115 см. Потрібно зазначити, що регулювання висоти дозволяє не тільки змінювати робоче положення столу і працювати стоячи, а ще й зробити робоче місце максимально індивідуальним, налаштувавши стіл під зріст користувача до десятих сантиметра.

Дизайн, ергономіка й особливості

Моторчик працює досить тихо, тож можна не хвилюватися, що його звук дратуватиме людей навколо. Захист від затискання спрацьовує миттєво.

Кабель-менеджмент на високому рівні: можна використовувати комплектну корзинку для розміщення всіх дротів, а за допомогою комплектних клейких стяжок закріпити те, що не вдалося заховати в корзині.

Стільниця не надто товста, і хотілося б, щоб вона була зроблена з міцнішого матеріалу, але виглядає стильно, особливо коричнево-біла версія. Тож стіл зможе без проблем вписатися в будь-який інтер’єр. 

У стільниці є прорізі для дротів, якщо користувачеві не буде вистачати заглиблення позаду. Доречі, спереду також є невелике заглиблення, що дуже зручно і правильно з погляду ергономіки.

Комплектний килимок покриває весь стіл і виглядає набагато естетичніше, ніж варіанти, розраховані тільки на часткове покриття робочої зони. Мишка ковзає вільно, тактильно килимок приємний.

Особливості столу HATOR:

  • електричне регулювання висоти стільниці;
  • стальна рама, що забезпечує міцність і надійність усієї конструкції;
  • зручна панель керування із трьома профілями для збереження власних налаштувань;
  • тихий і потужний електродвигун з максимальним навантаженням до 80 кг, що має захист від перегрівання та перенавантаження;
  • стіл обладнаний захистом від затискання при регулюванні висоти;
  • комплектний килимок на всю поверхню стільниці.

Вибрати стіл HATOR Vast Pro можна на сайті.

 

Технічні характеристики HATOR Vast Pro

Матеріал рами сталь
Матеріал стільниці ламінована ДСП
Максимально допустиме навантаження 80 кг
Додаткові особливості

електрорегулювання висоти стільниці

органайзер для дротів

тримач для стакана

гачок для навушників

 

Габарити столу

Ширина 1400 мм
Глибина 600 мм
Висота 750–1150 мм
Товщина стільниці 18 мм
Вага 28,3 кг

Замовити стіл HATOR Vast Pro

 

Крісло HATOR Arc Fabric

Модель HATOR Arc виглядає стильно й універсально завдяки фактурі тканини. Вибір з 11 кольорів дає широку варіативність дизайну. Металева база крісла забезпечує підтримку конструкції та дозволяє сидіти на кріслі HATOR Arc людям з вагою до 200 кг.

Дизайн, ергономіка й особливості

Оббивка з міцної синтетичної тканини забезпечує не тільки стійкість до подряпин і легкість у догляді, але й достатню вентиляцію, що дуже важливо при тривалих робочих чи ігрових сесіях.

Доречі, каркас крісла повністю виготовлений з металу, а не з фанери, яку часто можна побачити в дешевих кріслах, завдяки чому він є міцним і надійним.

Підлокітники з металевою фурнітурою рухаються по всіх осях, що дозволяє налаштувати посадку у кріслі на свій смак. Спинку сидіння можна відкидати на 160°, щоб відпочити після довгої робочої сесії, перевівши крісло в положення лежачи.

Великі колеса діаметром 7,6 см пересуваються тихо та будь-якою поверхнею без пошкоджень. Алюмінієва хрестовина, високоякісна піна високої щільності в якості наповнювача й ефект пам’яті для подушок забезпечують надійну базу для конструкції.

Особливості крісла HATOR Arc Fabric:

  • оббивка з міцної і тактильно приємної синтетичної тканини;
  • 4D-підлокітники з металевою фурнітурою;
  • у якості наповнювача використовується піна високої щільності, а подушки наповнені піною з ефектом пам’яті;
  • надійна алюмінієва хрестовина та великі 76-міліметрові колеса слугують надійною базою для конструкції;
  • 11 доступних кольорів оббивки.

Вибрати колір і замовити крісло HATOR Arc Fabric можна на сайті.

 

Комплектація

Комплект поставки крісла складається з:

  • крісла HATOR Arc Fabric;
  • двох подушок;
  • посібника користувача;
  • монтажного комплекту.

Технічні характеристики HATOR Arc Fabric

Матеріал рами сталь
Матеріал покриття високоміцна тканина
Тип механизму multi-block
Тип газліфта class 4
Тип підлокітників 4D
База посилена алюмінієва п’ятипроменева зірка
Щільність піни 65 кг/м3
Розмір коліс 76 мм
Матеріал коліс поліуретан
Максимальний кут нахилу спинки 160°
Подушки в комплекті поперекова та підголовна
Ширина сидіння 43 см
Довжина сидіння 49 см
Висота сидіння 49–56 см
Высота підлокітників 64–80 см
Максимально допустиме навантаження до 200 кг
Вага крісла 33 кг

Замовити крісло HATOR Arc Fabric

 

Гарнітура HATOR Hypergang 7.1 USB

Нову гарнітуру HATOR Hypergang 7.1 USB від HATOR створювали виходячи з результатів досвіду та відгуків від пересічних і професійних геймерів. Металева конструкція легка та міцна, що забезпечує комфортну та надійну експлуатацію.

Дизайн, ергономіка й особливості

53-міліметрові динаміки з композитною мембраною забезпечують чітке та насичене відтворення звуку, що дозволяє чітко чути своїх противників в іграх. Також гарнітура оснащена змінним високочутливим мікрофоном, який підходить для ігор і стримінгу.

Ергономічні амбушури з екошкіри дозволяють використовувати їх протягом довгих годин і не відчувати дискомфорту.

Кабель оснащений компактним пультом управління, який дозволяє регулювати гучність і вмикати/вимикати мікрофон.

Вибрати навушники HATOR Hypergang 7.1 USB можна тут.

 

Також у комплекті поставки є звукова карта, що забезпечує об’ємне звучання 7.1, має регулювання гучності та функцію mute для мікрофона та динаміків. Дріт знімний, а також у комплекті є чотири окремі кабелі.

Гарнітуру можна використовувати з будь-яким пристроєм: ПК, ноутбук, смартфон, PlayStation, Xbox і Nintendo Switch.

Фірмовий софт, який можна завантажити зі сторінки продукту на сайті виробника, дозволяє точніше налаштувати гарнітуру, звукову карту, еквалайзер і мікрофон.

Основні особливості HATOR Hypergang 7.1 USB:

  • легка та міцна конструкція з металу;
  • 53-міліметрові динаміки з композитною мембраною;
  • знімний високочутливий мікрофон;
  • комплектна звукова карта, що забезпечує об’ємне звучання 7.1 і має регулювання гучності та функцію mute для мікрофона та динаміків;
  • два типи амбушур у комплекті: із протеїнової шкіри і з м’якої тканини;
  • знімний кабель і чотири окремі кабелі в комплекті, що дозволяє використовувати гарнітуру в будь-якому сценарії;
  • фірмовий софт дозволяє активувати звук 7.1 і налаштовувати еквалайзер і роботу мікрофона.

Замовити навушники HATOR Hypergang 7.1 USB можна тут.

 

Комплектація

Комплект гарнітури складається з наступних компонентів:

  • гарнітура HATOR Hypergang 7.1 USB;
  • аудіо кабель 3,5 мм довжиною 1 м;
  • аудіо кабель 3,5 мм з регулятором гучності та кнопкою mute довжиною 1 м;
  • 2-метровий USB кабель зі звуковою картою з входом 3,5 мм;
  • 2-метровий подовжувач адаптер з 1х3,5 мм на 2х3,5 мм для ПК;
  • додатковий сет амбушур з тканини та піни з ефектом пам’яті;
  • чохол для зберігання;
  • посібник користувача.

Технічні характеристики HATOR Hypergang 7.1 USB

Навушники
Динаміки: 53 мм з неодимовим магнітом
Діапазон частот: 20 Гц – 20 кГц
Опір: 64Ω +/- 15%
Чутливість: 110 дБ +/- 3 дБ
Максимальна потужність: 30 мВт
Робоча напруга: ≤ 80 мА
Довжина кабелю: 1 м
Роз’єм підключення: 3,5 мм суміщений (навушники та мікрофон)
Вага: 285 г
Мікрофон
Діапазон частот: 100 Гц – 10 кГц
Співвідношення Сигнал/Шум: 64 дБ
Чутливість: – 42 +/- 3 дБ
Звукова карта
Роз’єм підключення: USB Type-A
Вхідний роз’єм: 3,5 мм для джеку 4-pin
Розрядність: 16 біт
Напруга: 4 В
Максимальна частота дискретизації: 48 кГц
Співвідношення сигнал/шум: 93,6 дБ
Довжина кабелю: 2 м
Органи керування:

збільшення/зменшення гучності,

блокування роботи мікрофона,

блокування звуку динаміків

Замовити навушники HATOR Hypergang 7.1 USB

 

Клавіатура HATOR Skyfall TKL Pro Wireless

Клавіатура HATOR Skyfall TKL Pro Wireless – це механічна клавіатура, яка чудово підійде не тільки геймерам, але й людям, які хочуть зробити роботу за комп’ютером приємнішою й ефективнішою.

Дизайн, ергономіка й особливості

Однією з головних особливостей клавіатури HATOR Skyfall TKL Pro Wireless є лінійні перемикачі Kailh Box Red, ресурс яких сягає 80 млн натискань.

Також вона підтримує функцію «гарячої заміни» перемикачів, що дозволяє легко і швидко змінювати їх без зайвих зусиль і витрат часу. Можна міксувати різні типи перемикачів і створювати унікальну клавіатуру.

Індивідуально змащені стабілізатори покращеної конструкції дають високий рівень тактильного й акустичного комфорту завдяки шумозаглушенню в корпусі.

Клавіатура має повнофункціональне RGB-підсвічування, яке можна налаштувати окремо для кожної клавіші та бічних зон. Також можна налаштувати ефекти, колір підсвічування, вибрати передвстановлені ефекти й один з чотирьох рівнів яскравості безпосередньо із клавіатури, без використання софту. Крім того, у клавіатурі є вбудована пам’ять і можливість створювати і зберігати макроси.

Можливе підключення за допомогою знімного кабелю USB Type-C, що полегшує її експлуатацію в разі переміщення та забезпечує довший ресурс використання.

Клавіатура має надійні, приємні на дотик і зносостійкі PBT-кейкапи з повним підсвічуванням усіх символів. Це перша в Україні клавіатура з українськими літерами, що світяться.

HATOR Skyfall TKL Pro Wireless має три типи підключення: дротове через кабель USB Type-C, бездротовий режим 2,4 ГГц, що забезпечує високу швидкість передавання сигналу та низьку затримку сигналу до 9 мс, а також універсальний бездротовий протокол Bluetooth 5.0.

Клавіатура доступна у п’яти кольорах: black, white, yellow, lilac і mint.

Особливості HATOR Skyfall TKL Pro Wireless:

  • у клавіатурі використовують лінійні перемикачі Kailh Box Red з ресурсом у 80 млн натискань;
  • підтримка «гарячої заміни» перемикачів;
  • приємні відчуття від набирання тексту забезпечують індивідуально змащені стабілізатори покращеної конструкції;
  • шумоізоляція в корпусі суттєво підвищує акустичний комфорт при використанні клавіатури;
  • надійні, приємні на дотик і зносостійкі PBT-кейкапи;
  • повнофункціональне RGB-підсвічування з можливістю налаштувати кожну клавішу окремо, а також можливість вибирати передвстановлені ефекти й один з чотирьох рівнів яскравості безпосередньо з клавіатури;
  • вбудована пам’ять клавіатури та можливість створювати та зберігати макроси;
  • знімний кабель USB Type-A to Type-C.

Комплектація

Комплект поставки складається із:

  • клавіатури HATOR Skyfall TKL PRO;
  • інструкції;
  • пулера для кейкапів і перемикачів;
  • кабелю USB Type-C to Type-A.

Вибрати й замовити HATOR Skyfall TKL Pro Wireless можна тут.

 

Технічні характеристики HATOR Skyfall TKL Pro Wireless

Кількість клавіш 87
Тип підключення USB 2.0/3.0
Частота опитування 1000 Гц
Напруга живлення 5 В
Сила струму 350 мА
Підсвічування RGB з можливістю індивідуального налаштування кожної клавіші
Тип перемикачів лінійні Kailh BOX Red
Життєвий цикл 80 млн натискань
Клас захисту пил – IP5Х, вода – IPX6
Сила натискання 45 г +/-10%
Хід до спрацьовування 1,8 +/- 0,4 мм
Загальний хід 3,6 +/- 0,4 мм
Кейкапи PBT подвійного лиття
Апаратна сумісність Windows XP/2000/ME/Vista/7/10/11, Linux та Mac OS
Сумісність ПЗ з операційними системами Windows 7/10/11

Габарити клавіатури

Довжина 365 мм
Ширина 133 мм
Висота 36 мм
Вага 1140 г
Довжина кабелю 1800 мм

Замовити клавіатуру HATOR Skyfall TKL Pro Wireless

 

Мишка HATOR Pulsar Wireless

Для миші HATOR Pulsar Wireless використовують найсучасніші та найякісніші компоненти. Форма симетрична, а тому зручна для будь-якого типу хвату. Також мала вага дозволяє використовувати мишку з максимальним комфортом протягом довгих ігрових або робочих сесій.

Дизайн, ергономіка й особливості

Миша оснащена перемикачами Kailh GM 8.0 під основними кнопками, що стали галузевим стандартом для маніпуляторів найвищого рівня. Їхній ресурс, як і кейкапів клавіатури від HATOR, складає 80 млн натискань.

У маніпуляторі використовують енергоефективний і точний сенсор Pixart PAW 3335, що забезпечує надійну передачу рухів без затримок і зривів.

Миша підтримує бездротовий зв’язок 2,4 ГГц, що забезпечує швидкість передачі сигналу і свободу рухів під час гри. Також є можливість підімкнути мишу до комп’ютера через кабель USB Type-C, навіть коли вона потребує підзаряджання.

Задня частина корпусу містить дві зони підсвічування, які підтримують 16,8 млн кольорів і різноманітні ефекти.

Вбудований акумулятор забезпечує до 50 годин роботи в автономному режимі.

Тефлонові глайди гарантують швидке та контрольоване переміщення мишки килимком, а також їхній колір гармонійно підібраний під кожний кольоровий профіль мишки, що має сподобатися перфекціоністам.

Модель доступна у п’яти варіантах кольору: black, white, yellow/black, lilac, mint.

Особливості HATOR Pulsar Wireless:

  • зручна симетрична форма;
  • енергоефективний і точний сенсор Pixart PAV 3335 з роздільною здатністю до 16 тис. dpi;
  • перемикачі Kailh GM 8.0 з ресурсом у 80 млн натискань;
  • надійний і швидкий бездротовий зв’язок 2,4 ГГц;
  • підсвічування RGB зі спектром у 16,8 млн кольорів;
  • час автономної роботи – до 50 годин.

Замовити бездротову мишу HATOR Pulsar Wireless можна тут.

 

Комплектація

Комплект миші складається з:

  • мишки HATOR Quasar Wireless;
  • кабелю USB Type-A – Type-C;
  • передавача 2,4 ГГц;
  • інструкції;
  • комплекту змінних глайдів.

Технічні характеристики HATOR Pulsar Wireless

Тип підключення USB/бездротове 2,4 ГГц
Характеристики DPI 500/1000/1500/2400/4000/8000/16000
Прискорення сенсора 50G
Частота опитування 500–1000 Гц
Вбудована пам’ять так
Підсвічування RGB зі спектром 16,8 млн кольорів
Модель сенсора PixArt 3335
Основні перемикачі Kailh GM 8.0
Додаткові клавіші Kailh
Енкодер коліщатка F-Switch

Габарити миші

Довжина 123 мм
Ширина 68 мм
Висота 38 мм
Вага 84 г
Довжина кабелю 1800 мм

Замовити бездротову мишу HATOR Pulsar Wireless

 

Партнер проєкту?

 

Disqus Comments Loading...