Перехід з російського софту на інший: як зробити процес менш болючим? Безплатний вебінар

Опубликовал
ITC.UA

19 жовтня відбудеться онлайн-івент про те, як успішно перейти з російського софту на інший і зробити цей процес менш болючим. Досвідом поділиться команда ERP Ukraїne, яка майже 10 років допомагає компаніям впроваджувати системи ERP та CRM. Усі учасники вебінару матимуть можливість виграти безплатну консультацію із впровадження ERP. 

Розповідаємо, як потрапити на вебінар, про що там розповідатимуть і кому він буде корисним. 


Що буде на вебінарі

Вебінар об’єднає експертів, які розкажуть про головні етапи переходу на нову ERP: як визначитися із програмою, наскільки важко перейти з однієї системи на іншу і що це дає.  

Які теми обговорюватимуть: 

  • як вибрати ERP-систему для переходу з російського софту, на які критерії звернути увагу;
  • скільки займає часу і скільки коштує перехід на нову систему;
  • як впровадити нову систему: аналіз, налаштування, інструкції, оновлення, підтримка;
  • системи Odoo й 1С: відмінності й переваги;
  • досвід клієнтів, які перейшли на новий софт: яких цілей досягнули, на які труднощі натрапили.

Вебінар буде корисним: 

  • малому та середньому бізнесу в Україні;
  • виробничим компаніям;
  • гуртовим і роздрібним торговельним компаніям;
  • компаніям, що працюють у сфері послуг.

Хто спікери

Богдан Лісненко, засновник і директор ERP Ukraїne. Спеціалізується на локалізації ERP-системи Odoo для України з 2014 року.

Аліна Лісненко, бізнес-аналітикиня компанії ERP Ukraїne. Сертифікована фахівчиня із впровадження Odoo для компаній з різних сфер. 

Реєстрація обов’язкова!
Участь безплатна.

Як потрапити

Вебінар відбудеться 19 жовтня, о 17:00, і триватиме 1,5 години. Щоб потрапити на нього, зареєструйтеся через форму, і ви отримаєте на свій імейл посилання в Zoom. Бонусом вам надішлють запис зустрічі.

Також зареєстровані учасники події матимуть можливість виграти безплатну консультацію із впровадження ERP-системи. Середня вартість такої послуги – понад 62 тис. грн.

Про Odoo

Odoo – це бельгійська ERP/CRM-система, яка складається із застосунків, що охоплюють усі бізнес-потреби компанії: CRM, електронна комерція, бухгалтерський облік, склад, продажі, купівлі, каса, виробництво, управління проєктами, кадри тощо.

Про компанію ERP Ukraїne

Компанію ERP Ukraїne, яка є офіційним партнером Odoo в Україні, заснували 2014 року. Її команда спеціалізується на впровадженні ERP/CRM-системи, а також локалізації бухобліку в Odoo згідно з українським законодавством.

Зараз компанія ERP Ukraїne надає всі послуги, необхідні для впровадження Odoo в компаніях будь-якого розміру – від одного до тисяч співробітників.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ БЕЗПЛАТНО

Disqus Comments Loading...