Смарттелевізор KIVI для дитячої кімнати: екран 32 дюйми, загартоване скло і нічник на задній панелі

Опубликовал
Партнерский материал

Напередодні зимових свят європейський бренд KIVI презентував новинку, яка може стати гарним подарунком дитині. Смарттелевізор KIVI KidsTV розробили спеціально для дитячої кімнати. Екран захищений загартованим склом, що витримує удари та подряпини, а на блакитну рамку можна кріпити дитячий конструктор.

У партнерському тексті з KIVI робимо детальний огляд новинки.

Партнерський матеріал?

Технічні характеристики

KIVI KidsTV – це 32-дюймовий смарттелевізор з екраном Full HD, FSA-матрицею та технологією підсвічування Direct LED. Щоб зображення виглядало більш яскравим, контрастним, насиченим і реалістичним, виробник використовує фірмові технології: Super Contrast Control, Max Vivid, Ultra Clear, HDR. Цьому сприяє потужний чипсет і 8 ГБ вбудованої пам’яті.

Серед бездротових інтерфейсів – Bluetooth, Chromecast, Wi-Fi. Смарттелевізор працює на операційній системі Android TV 11, а також має всі необхідні порти: EthernetLAN, 2 USB, 4 HDMI, аудіоджек, оптичний аудіовихід, mini RCA. Потужне об’ємне звучання дають два динаміки по 16 Вт з підтримкою технологій Dolby Audio, Sound Surround, Auto Volume Control, SRC.

Замовити KidsTV можна за посиланням.

 

Що ж робить KIVI KidsTV особливим

  1. Персональний дизайн рамки

На рамку KIVI KidsTV, підставки та центральну плашку кріпиться дитячий конструктор. Малюк може будувати що завгодно в будь-якому місці рамки – жодних обмежень за розмірами, формами чи кольорами. Дитина проявлятиме творчість і художній смак, створюючи щоразу унікальну рамку. Телевізор сумісний з найпопулярнішими серіями конструкторів – використовуйте набір, який вже є, або придбайте новий у тій тематиці, яку захочеться.

  1. Захисне скло

Міцне і стійке до подряпин загартоване скло захистить екран від попадання важкої іграшки, книжки та навіть м’яча. Скло не боїться порізів гострими предметами, кігтів домашніх тварин, металевої блискавки на одязі чи кабелю зарядки від телефона. Телевізор абсолютно безпечний для дитини, але все одно рекомендуємо використовувати його під наглядом дорослих. KidsTV радуватиме яскравою картинкою впродовж багатьох років, ну а KIVI традиційно надає трирічну гарантію на екран.

  1. Надійна фіксація ніжок

У комплектації передбачений набір двосторонніх наліпок, щоб батьки змогли надійно приклеїти телевізор до полиці чи тумби, на якій він стоятиме. Це гарантуватиме стійкість і стабільність конструкції під час ігор з конструктором або не дасть похитнутися в разі попадання іграшки в екран.

  1. Нічник для міцного сну без страхів

На задній панелі KIVI KidsTV розміщений нічник AlumiGlow, який випромінює м’яке заспокійливе світло. Він створює в кімнаті затишну атмосферу та допомагає дітям швидше засинати, особливо якщо вони не люблять спати в темряві. Нічник може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнений. Рівень яскравості світла регулюється – батьки або сама дитина можуть налаштувати світильник за допомогою телевізійного пульта чи кнопки на корпусі телевізора.

  1. Зручний пульт

Оновлений пульт KIVI має ергономічний дизайн з мінімумом кнопок, щоб з управлінням Smart TV впоралася навіть дитина. Він приємно і зручно лежить у долоні, а кнопки мають плавний і тихий хід. У пульт вбудований мікрофон, щоб управляти контентом могли ті, хто ще не вміє читати. Найпопулярніші застосунки винесли на пульт окремими кнопками для швидкої навігації.

Серед інших особливостей – ефектний синій колір і кнопка керування нічником. Для пошуку пульта в темряві в його нижню частину інтегрований ярлик з лого, що світиться.

  1. Безпечний для очей

Відомо, що світло від екрана може втомлювати очі і впливати на швидкість засинання. Натомість KIVI відфільтровує небезпечне випромінювання та допомагає захистити зір, особливо в темний час доби, за допомогою технології Low Blue Light.

Партнерський матеріал?

Замовити KidsTV

Disqus Comments Loading...