Старе кіно й TV-програми в високій якості. П’ять технологій від KIVI, що покращують зображення

Опубликовал
Партнерский материал

Телевізори з Ultra HD і Full HD на ринку вже понад 10 років, але величезна частина сучасного контенту все ще не підтримує це розширення. Наприклад, улюблена кінокласика, телевізійні ефіри, які транслюють по кабельному телебаченню чи через антену, або відео на YouTube.

У партнерському тексті з KIVI команда бренду розповідає, як смарттелевізори KIVI з технологіями покращення картинки і звуку зроблять будь-який відеоконтент, навіть якістю нижче 4К, насиченим і контрастним.

Партнерський матеріал?

KIVI виробляє та розробляє смарттелевізори, які належать до середнього цінового сегмента. Бренд уже продав понад 1,5 млн своїх пристроїв. До речі, компанія також є сертифікованим партнером Google і Netflix.

Зараз KIVI пропонує моделі діагоналлю від 24 до 65 дюймів з роздільною здатністю HD, FHD, UHD.

5 технологій покращення зображення від KIVI

  1. Ultra Clear

Зображення низької якості стає чіткішим і деталізованішим, різкі переходи кольору нівелюються та розгладжуються. Технологія дозволяє не тільки збільшувати роздільну здатність зображення, але й роздивлятися його в усіх деталях.

  1. Super Contrast Control

Створює відчуття глибокого й об’ємного зображення. Технологія дозволяє вирівнювати й налаштовувати під себе контрастність як усього екрана, так і окремих його частин, що стане у пригоді під час перегляду темних сцен.

  1. Max Vivid

Технологія працює з яскравістю й насиченістю кольорів, додає картинці додаткової «апетитності».

  1. MEMC

Технологія автоматично оцінює якість зображення та додає необхідну кількість кадрів, щоб рухи на екрані виглядали плавно, а деталі – чітко. Глядач отримує покращену картинку, коли дивиться екшени і спортивні події.

  1. Автоматичне розпізнавання HDR

Якщо ви переглядаєте контент високої роздільності здатності, то він розпізнається телевізором автоматично і немає потреби змінювати налаштування. При цьому технологія працює не тільки з відео на зовнішніх носіях, а і з потоковим контентом.

Звук, операційна система, пульт: які ще є переваги

У кожну модель KIVI інтегрували по два динаміки у власних корпусах: від 2 x 5 Вт у 24” до 2 х 12 Вт у 65”. Вони відкалібровані вручну і вдосконалені за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby Audio ProcessingDAP з готовими пресетами. Це відкриває додаткові інструменти, як-от посилення гучності голосу чи автоматичне вирівнювання різких звуків під час динамічних сцен або реклами.

Ліцензійна операційна система Android TV  та потужний чипсет гарантують швидку, стабільну роботу і зручний інтерфейс. Керувати телевізором можна за допомогою ергономічного пульта, де також доступне голосове управління. KIVI дає додаткову гарантію три роки на екран – найдорожчу та найбільшу деталь телевізора. Мінімалістичний безрамковий дизайн і додатковий ранж у білому кольорі допоможуть підібрати модель для будь-якого інтер’єру.

Завітайте на сайти партнерів KIVI, щоб дізнатися ціни смарттелевізорів KIVI: Comfy, Epicentr, Foxtrot, Rozetka та інші.

 

Партнерський матеріал?

Вибрати телевізор

Disqus Comments Loading...