ТОП-10 кращих пропозицій до Чорної п’ятниці від Фокстрот. Знижки триватимуть цілий тиждень

Опубликовал
Партнерский материал

«Чорна п’ятниця» у «Фокстроті» цього року триватиме понад тиждень – з 21 до 28 листопада включно. Такий подовжений термін пов’язаний з відключеннями електроенергії та ймовірністю повітряних тривог. 

Також цього року «Фокстрот» працюватиме навіть під час віялових або ж аварійних відключень. Робота мережі організована таким чином, щоб безпечно надавати необхідні консультації та продавати товари всіма доступними методами (актуальна інформація про режим роботи з урахуванням цих факторів розміщена на сайті foxtrot.ua).

Що стосується самого розпродажу, цьогорічна «чорна п’ятниця» надзвичайно схожа на акції минулих років: є знижки у всіх без виключення категоріях техніки на нові моделі, а не тільки на товари минулих років, як це відбувається в європейських країнах і США.

У партнерському матеріалі розповідаємо про топові пропозиції гаджетів і техніки для дому.

Партнерський матеріал?

Смартфон Samsung Galaxy M32 6/128 Gb Dual Sim Light Blue (SM-M325FLBGSEK)

Дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю FHD+ та діагоналлю 6.4″ Infinity-U робить будь-який контент природним, яскравим і неймовірно контрастним. Це поєднується з ультраплавним скролінгом, переглядом вебсторінок і захопливим геймплеєм.

Квадрокамера з основною камерою з високою роздільною здатністю 64 Мп зафіксує найдрібніші деталі, потужний акумулятор 5000 мАг збереже заряд навіть тоді, коли інші вже не мають енергії. А завдяки функції адаптивної швидкої зарядки потужністю 25 Вт ви зможете залишатися на зв’язку до пізнього вечора.

Звичайна ціна – 9 499 грн

Ціна Black Friday – 7 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Телевізор TV Samsung UE55AU7100UXUA

Великий 55-дюймовий телевізор з новою технологією PurColor, що динамічно розширює палітру кольорів і передає її в найбільш реалістичних відтінках. 

Зображення «оживає» завдяки чипу Crystal Processor 4K, який управляє кольором, оптимізує контрастність і налаштовує HDR під будь-який тип контенту. І все це з удосконаленими алгоритмами масштабування до 4K, які забезпечать живу деталізацію сцен.

За дивовижну плавність рухів відповідає технологія Motion Xcelerator. Телевізор також оснащений новітньою аудіосистемою, яка забезпечить потужний та об’ємний звук. А стильна й тонка рамка з трьох сторін додасть нових акцентів інтер’єру.

Звичайна ціна – 24 299 грн

Ціна Black Friday – 20 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Arctic grey (82KU00GNRA)

Зручний і водночас потужний ноутбук. Потужний мобільний процесор AMD Ryzen 5000 з інтегрованим відеоядром Radeon надає пристрою достатній запас продуктивності. Інтелектуальна система охолодження не дасть ноутбуку перегріватись навіть під час тривалої роботи з високим навантаженням.

Сучасна фішка: вебкамера оснащена захисною фізичною шторкою, яка дозволить вам закривати об’єктив в один рух, коли ви не використовуєте відеозв’язок. Тож можна не турбуватися, що камера раптово увімкнеться, коли ви цього не очікуєте.

Дисплей ноутбука з вузькими рамками та з роздільною здатністю Full HD забезпечує відмінні кути огляду. А збільшення корисної площі дисплея дало можливість зменшити розмір корпусу, не змінюючи діагональ екрана.

Звичайна ціна – 24 999 грн

Ціна Black Friday – 18 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Смартфон OPPO A17 4/64GB Midnight Black

Нещодавно OPPO представила доповнення до лінійки смартфонів A-серії – OPPO A17, який уже представлений у «Фокстроті» за спеціальною ціною. Оснащений 50-мегапіксельною камерою та довготривалим акумулятором місткістю 5000 мАг, смартфон успадкував ультратонкий ретро-дизайн OPPO.

Він має 50-мегапіксельну основну камеру та 5-мегапіксельну фронтальну камеру, що здатні створювати фотографії з максимальною чіткістю та можуть робити до 20 безперервних знімків із п’ятикратним цифровим зумом.

Завдяки мобільній платформі MediaTek Helio G35 OPPO A17 забезпечує ефективну продуктивність із тактовою частотою процесора до 2,3 ГГц. Також смартфон може похвалитися акумулятором місткістю 5000 мАг, яка може забезпечити 20 годин телефонних дзвінків або 20 годин перегляду відео на YouTube за умов повного заряду. 

Звичайна ціна – 6 999 грн

Ціна Black Friday – 5 555 грн

Придбати у Фокстрот

 

Телевізор Hisense 43A5730FA

Оптимальний широкоформатний смарттелевізор з Android і Full HD. Як і модель вище, має підсилювач кольору, щоб розрізняти найдрібніші коливання вхідного сигналу та компенсувати їх. Завдяки цьому кінцева картинка виглядає цілісною та реалістичною.

За звук відповідає DTS Studio Sound™ – сучасна комплексна система просторового звуку, яка рівномірно розподіляє звукову інформацію для створення ефекту присутності. Робить вона це за допомогою вбудованих динаміків телевізора, посилення басів і діалогів, а також вирівнювання гучності.

Доступні підімкнення через USB та HDMI.

Звичайна ціна – 13 999 грн

Ціна Black Friday – 10 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Кавомашина DeLonghi ECAM 350.55 B

Цей девайс має сенсорне управління з LED-екраном, 13 рівнів помелу зерен, LatteCrema System, вісім рецептів кави та функцію підігріву чашок. Еспресо, капучино, лате мак’ято або гаряче молоко будуть готові за допомогою всього одного натискання кнопки. Технологія LatteCremaSystem створить ніжну й пишну пінку.

Ви можете готувати каву за обраними параметрами: контролювати міцність напою, кількість води й молока, грубість помелу. 

Система спінювання молока має функцію автоматичного очищення. Піддон для крапель і заварювальний блок також без проблем можна витягнути й очистити. 

Звичайна ціна – 25 999 грн

Ціна Black Friday – 19 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Пральна машина Samsung WW70T4020EE1UA

Багатофункціональна пралка з максимальним навантаженням 7 кг. Має такі програми, як «Бавовна», «E-Бавовна», «Синтетика», «Кольорове», «Вовна/Делікатна», «Щоденне», «Швидке прання за 15 хвилин», «Постільна білизна», «Прання з парою».

Використання пари гарантує глибоке гігієнічне очищення одягу. Без попередньої обробки цей цикл забезпечить покращену якість прання білизни, ефективне видалення бруду й усунення шкідливих мікроорганізмів.

Модель підтримує технологію Digital Inverter, що дозволяє суттєво знизити споживання енергії, а також забезпечує ефективну та безшумну роботу пральної машини. Функція очищування барабана забезпечує чистоту його внутрішньої поверхні та видаляє до 99,9% бактерій, які викликають неприємний запах.

Має спеціальний алгоритм подачі води, а також особливу конструкцію лотка, що дозволяє повністю вимивати мийний засіб.

Звичайна ціна – 16 799 грн

Ціна Black Friday – 14 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Холодильник Samsung RB38T600FSA/UA

Модель з технологіями All-Around cooling, No Frost та цифровим інвертором.

Технологія All-Around cooling (система всебічного охолодження) забезпечує рівномірне охолодження всередині всього холодильника – так підтримується  постійна температура і всі продукти в холодильнику залишаються свіжими довше.

Відсутність намерзання гарантує технологія No Frost, завдяки їй продукти охолоджуються рівномірно, без утворення крижаної скоринки. Вона також знижує навантаження на систему охолодження і збільшує її термін служби.

Є функції екстреного охолодження або заморожування, легке очищення. Три роки гарантії на деталі та роботу, гарантія на компресор 10 років.

Звичайна ціна – 26 599 грн

Ціна Black Friday – 21 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Пилотяг Philips Aqua Plus XC8349/01

Акумуляторний мийний пилотяг PHILIPS Aqua Plus – легкий, потужний і високоефективний. Він миє, прибирає і працює без зайвих дротів до 80 хвилин (час автономної роботи). Має розширений комплект насадок: вбудовану щітку, мінітурбощітку, щілинну насадку, антибактеріальну насадку й автомобільний набір.

Виробник гарантує 99% прибирання всіх бактерій, які збираються на підлозі.

Звичайна ціна – 22 999 грн

Ціна Black Friday – 15 999 грн

Придбати у Фокстрот

 

Мікрохвильова піч Gorenje MO 20 E1S

Мікрохвильовка має повний набір звичного функціоналу: підігрів, швидке розморожування, п’ять рівнів потужності, швидкий старт, очищення парою. Завдяки останній програмі можна легко почистити камеру від залишків їжі та жиру. А ультрагладка емаль є стійкою до забруднень і неймовірно простою в догляді.

Функція «Швидкий старт» прискорює приготування їжі. Мікрохвильовка обладнана функцією захисного відключення, тому не варто хвилюватися за безпеку під час приготування або розігріву страв. При цьому, якщо дверцята відкриті, пристрій автоматично зупиняє дію мікрохвиль, щоб ви могли перевірити ступінь готовності страв.

Звичайна ціна – 3 899 грн

Цена Black Friday – 3 299 грн

Придбати у Фокстрот

 

Що ще можна придбати або ж оновити «чорної п’ятниці» у «Фокстроті»? Обігрівачі, посуд, акумулятори та зарядні пристрої, електрогрилі, дрібну побутову техніку, девайси для краси та багато-багато іншого.

На період «чорної п’ятниці», з 21.11. по 30.11.2022, діє доставка за 1 гривню в поштомати «Нової пошти» для всієї країни (для замовлень від 500 грн).

Партнерський матеріал?

Знайти більше товарів зі знижками

Disqus Comments Loading...