Як порівняти та вибрати техніку за десятками параметрів: 5 зручних функцій сервісу E-Katalog

Опубликовал
Партнерский материал

Усе більше людей роблять покупки в онлайні, користуючись послугами сервісів порівняння цін або маркетплейсів, що може бути набагато зручнішим від відвідування сайтів окремих магазинів та економити час.

У партнерському матеріалі із сервісом E-Katalog розповідаємо про його головні фішки, завдяки яким пошук товарів дуже спрощується.

Партнерський матеріал?
  1. Максимально деталізований підбір

За допомогою E-Katalog можна з урахуванням найдрібніших деталей підібрати товар у різних розділах, від комп’ютерів до кавоварок. Наприклад, користувачі, яким недостатньо інформації лише про діагоналі та роздільну здатність монітора, можуть скористатися меню підбору. Там враховані сотні параметрів, у тому числі такі тонкощі, як наявність тримача для навушників і приховане укладання дротів. А порівнюючи моделі, що сподобалися, можна легко знаходити неочевидні на перший погляд відмінності.

 

Деталізований підбір доступний не тільки для гаджетів, але і для менш технологічних товарів, будь то побутова техніка, музичні інструменти чи спортивне харчування. При виборі гітари можна врахувати форму деки й тип кріплення грифа, для пральної машини вказати, щоб колір люка відрізнявся від кольору корпусу, а для унітаза вибрати висоту сидіння або наявність підсвічування.

Меню підбору в усіх розділах завжди враховує актуальні параметри, оскільки пункти додаються в міру появи пристроїв з новими фічами. Багато змін зробили завдяки комунікації розробників з користувачами. Команда розглядає всі пропозиції та побажання, для цього на E-Katalog є окрема гілка «Питання та побажання по сайту».

 

  1. Табличний режим

Інструмент призначений для технічно складних розділів з подібними товарами, які мають відмінності в конфігурації, важливі для вибору. Наприклад, у категоріях ноутбуків або настільних комп’ютерів таблиці використовують компактну подачу інформації. Користувачі відразу бачать доступні модифікації однієї моделі, можуть ознайомитися з їхніми ключовими відмінностями і швидко перейти до відповідного варіанту.

Подивитися всі фішки сервісу E-Katalog можна тут

  1. Серії та лінійки товарів

E-Katalog враховує також, що виробники часто об’єднують товари в серії, виходячи з таких умов, як зовнішній вигляд або технічні характеристики. І якщо ви знаходитесь на сторінці відеокарти ROG Srtrix, то в кілька кліків можна перейти до інших ігрових рішень Asus.

Поділ на серії використовують не тільки в комп’ютерних компонентах, а й в інших категоріях – побутовій і кліматичній техніці, товарах для дому тощо. Якщо ви підбираєте сантехніку, цей інструмент дозволить оформити ванну кімнату в єдиному стилі. А можливість вибору побутової техніки з однаковим дизайном допоможе тим, хто бажає облаштувати кухню.

Також можна підібрати товари, які не належать до однієї серії, але мають схожі параметри. Наприклад, якщо у вибраної материнки є підсвічування, можна отримати список всіх плат з такою самою опцією. Якщо відеореєстратор оснащений Wi-Fi, то у два кліки ви побачите всі моделі з такою функцією.

Схоже працюють лінійки товарів, завдяки яким можна швидко перемикатися між доступними у продажу варіаціями одного товару. Наприклад, обсяг накопичувача/ОЗУ може змінюватись в межах однієї моделі смартфона. Одні й ті самі фотоапарати продаються з різними об’єктивами чи взагалі без них. Сильно відрізняється комплектація дронів і ручного інструменту.

  1. Підбір за роком випуску

Ще одна фішка сервісу – підбір за роком випуску, яка дозволяє виділити найактуальніші товари. Люди нерідко купують уже морально застарілі пристрої лише тому, що бачили їх раніше або чули про них від знайомих, хоча на ринку вже є новіші та цікавіші рішення. Сортування за роком випуску дозволить зосередитися на найсвіжіших моделях, наприклад, телевізорах поточного року.

Подивитися всі фішки сервісу E-Katalog можна тут

  1. Підбір аксесуарів

На E-Katalog є вибір аксесуарів – на відповідній вкладці в описі товару доступний список найменувань, які точно підходять вибраному пристрою. Так, у випадку материнської плати користувач отримає сумісні процесори, відеокарти, модулі пам’яті та інші компоненти. Для фотокамер це будуть об’єктиви, флешки і штативи.

Цей інструмент може заощадити час на пошук усього необхідного, наприклад, при збірці комп’ютера. І особливо корисний такий автоматичний підбір буде тим, хто вибирає нестандартні чи не надто популярні пристрої, аксесуари для яких непросто знайти. Наприклад, як у випадку з цікавими, але не особливо поширеними смартфонами Google Pixel – підібрати для них усе необхідне та ще й в одному місці може бути складно.

  1. Бонус. Темна версія сайту

На E-Katalog можна вибирати між світлим і темним оформленням сайту як у десктопній, так і в мобільній версії. Завдяки цьому знижується навантаження на зір, користуватися сервісом набагато зручніше.

Подивитися всі фішки сервісу E-Katalog можна тут

І насамкінець хотілося б відзначити, що в цьому тексті зібрані лише найцікавіші можливості E-Katalog. При цьому сервіс має багато інших інструментів, які максимально спростять пошук потрібних товарів.

Партнерський матеріал?

До покупок

 

Disqus Comments Loading...