Як слухати музику на айфоні без інтернету

Опубликовал
Партнерский материал

Тиша – штука чудова, тільки не кожен може довго її виносити. У таких випадках на допомогу приходить улюблена музика, яка одночасно розслаблює і тонізує, налаштовуючи на позитивний лад. Але що робити, якщо ви звикли слухати музику онлайн і раптом немає мережі?

Усе можна виправити, якщо підготуватися заздалегідь. Спільно з експертами аутлета техніки YABLUKA розповімо, як скласти приголомшливий плейлист на iPhone 15 Pro Max Apple та інших моделях «‎яблучних» смартфонів.

Партнерський матеріал?

Де брати треки безплатно

Якщо ви користувач зі стажем, застосунок Apple Music вам знайомий. Зрозуміло, що за наявності інтернету ви слухаєте музику онлайн, але для підстрахування не завадить резерв. Тим більше що гроші за завантаження з вас не вимагатимуть: це входить в основну підписку. Але є нюанс. Якщо з якихось причин ви призупинили оплату застосунку, завантажені треки із плейлиста на айфоні нікуди не зникнуть, але слухати їх ви зможете тільки після відновлення підписки. Врахуйте це.

Якщо маєте певний бюджет, можна накупити треків в iTunes Store. У цьому випадку, заплативши один раз, ви слухаєте музику і без грошей, і без інтернету, і без світла, якщо виникне така проблема.

Як додати трек у медіатеку з Apple Music

Щоб не возитися з кожною мелодією окремо, складіть спершу плейлист у самому застосунку. Для цього натисніть на трек (можна навіть, коли він грає) та утримуйте, доки не з’явиться напис «Додати у плейлист». Таким чином збираєте добірку, а потім натискаєте й утримуєте весь плейлист до появи напису «Додати в медіатеку». Те саме доступне через меню «Ще» (три точки) поряд з композицією або тапом по плюсику, що з’являється біля треків.

Щоб вручну не вовтузитися із закачуванням кожної пісні, автоматизуйте процес. Виберіть у налаштуваннях айфона розділ «Музика», а всередині пункт «Додавання із плейлиста» або «Додавання обраних пісень» і посуньте бігунок на «Автоматичні завантаження».

Як додати трек з iTunes Store

Цей цифровий магазинчик просто рай для меломанів. Так, треки там чогось коштують, але асортимент у мільйон аудіо- та відеокомпозицій того коштує (вибачте за каламбур). Завантажувати звідти на айфон простіше.

Заходите в iTunes Store через бічне меню, знаходите розділ «Музика» і всередині через пошук шукаєте те, що потрібно. Якщо поруч із треком є ​​напис «Завантажити», значить, він безплатний. Хмара зі стрілкою повідомляє, що цю мелодію ви вже колись купували і скачували, отже, вдруге вона вам не коштуватиме ані цента.

Якщо поруч з піснею стоїть ціна і ви хочете її купити, підтвердьте спочатку намір за допомогою відбитка пальця, пароля або Face ID. Після купівлі в меню з трьома точками знайдіть опцію «Завантажити» і завантажуйте. Готово.

Якщо ви бажаєте видалити трек, натисніть на нього і тримайте, доки не з’явиться пропозиція відповідної дії. А щоб слухати плейлист на інших девайсах, синхронізуйте медіатеку через налаштування на айфоні.

Партнерський матеріал?

Disqus Comments Loading...