Який смарттелевізор вибрати в подарунок: KIVI пропонує добірку техніки, на яку діють святкові знижки

Опубликовал
Партнерский материал

Аби процес вибирання та пошуку подарунків на Різдво і Новий рік не віднімав зайвий ресурс, KIVI дає кілька ідей. Вибирайте телевізор для кухні, вітальні або дитячої кімнати, де малюки зможуть дивитися мультфільми на великому екрані. Тим більше у мережах і маркетплейсах партнерів KIVI вже діють святкові знижки.

У партнерському тексті з KIVI його команда розповідає, яким подарунком порадувати себе і близьких під час цих свят.

Партнерський матеріал?

Smart TV для дитячої кімнати

Ще у вересні в KIVI анонсували смарттелевізор спеціально для дитячої кімнати, й от нарешті новинка надійшла у продаж. Модель KIVI KidsTV − це 32-дюймовий смарттелевізор з екраном Full HD, на рамку якого можна кріпити дитячий конструктор. Завдяки цьому техніка не просто транслює безпечний і корисний контент для дітей, а й долучається до гри, розвиває творчість та уяву. Також екран захистили загартованим склом, яке витримує удари та подряпини.

У комплекті йдуть наліпки – телевізор можна приклеїти до поверхні, на яку плануєте його встановити. На задній панелі KIVI KidsTV розміщений нічник, який випромінює м’яке заспокійливе світло та допомагає дітям засинати, особливо якщо вони бояться спати в темряві. Нічник може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнений, а рівень яскравості його світла регулюється. Телевізор працює на операційній системі Android TV 11 з широкими налаштуваннями батьківського контролю. Рекомендація від виробника – користуватися технікою під наглядом дорослих.

Шукаєте свій перший Smart TV?

YouTube на великому екрані, фільми та серіали зі стримінгових сервісів, трансляція контенту зі смартфона за лічені секунди чи управління контентом через голосові команди – усе це можливе з моделлю KIVI 43U750NB. Телевізор працює на ОС Android TV 11 і підтримує більш ніж 10 тис. застосунків з магазину Google. Екран має діагональ 43 дюйми та роздільну здатність Ultra HD.

Телевізор навіть здатен замінити ігрову консоль, адже в нього інтегрували сервіс хмарних ігор Boosteroid. Для розваг з родиною чи друзями є сервіс Air Console, який надає змогу грати кільком гравцям на одному екрані, до 16 людей одночасно. Цікава ідея для різдвяної вечірки, чи не так?

На великому екрані

Вибирати можна серед телевізорів діагоналлю від 24” до 65”, тож є багато варіантів для різних помешкань. Наприклад, зверніть увагу на 55U750NW з екраном 55 дюймів.

Динамічна картинка, що виводиться на великий екран, виглядатиме плавно, без ривків, завдяки застосуванню технології MEMC. Функція Super Contrast Control дозволяє змінювати контрастність зображення на окремих ділянках екрана під час темних сцен. А UltraClear зробить зображення чіткішим, якщо якість контенту нижча від 4К.

Особливу увагу виробник приділяє дизайну. Телевізор майже не має рамок – їх видима частина складає всього 2,6 мм. Для монтажу на полиці техніку укомплектували елегантними тонкими ніжками, виконаними з металу. А щоб пристрій гармонійно вписався в сучасні світлі інтер’єри, корпус виконали в білому кольорі.

На кухню чи у спальню

Телевізор потрібний лише для перегляду ТБ чи відео на YouTube і ви хочете саме компактний пристрій для кухні чи у спальню? Зверніть увагу на базові моделі KIVI діагоналями 24” або 32”. Наприклад, смарттелевізор 32H740NB працює на операційній системі Android TV 9. Вона підтримує голосове управління Google Assistant і може миттєво вивести на екран контент зі смартфона чи інших девайсів через Chromecast. Пристрій також синхронізується із системою Google Home.

Попри невелику діагональ, телевізор виглядає дорого завдяки мінімалістичному витонченому дизайну та надтонким бічним рамкам товщиною всього 2,6 мм. Якісний звук забезпечують два восьмиватні динаміки, відкалібровані вручну, з підтримкою Dolby Digital. Додаткову апаратуру можна під’єднати через Wi-Fi і Bluetooth. Серед доступних роз’ємів – EthernetLAN, 2 USB, 3 HDMI-порти, аудіоджек, оптичний аудіовихід, RCA.

Щоб побачити святкові ціни на смарттелевізори, завітайте на сайти партнерів KIVI: ComfyEpicentrFoxtrotRozetka та інші.

Про KIVI

KIVI – міжнародна компанія, заснована 2016 року. Її європейський офіс розташований у Будапешті. Основний бізнес – розробка та виробництво смарттелевізорів з дистрибуцією продукції в Європу та Азію. Відділ Research & Development знаходиться в Україні та Китаї. На сьогодні компанія продала вже понад 1,5 млн пристроїв. KIVI є сертифікованим партнером Google і Netflix.

Партнерський матеріал?

Вибрати телевізор

Disqus Comments Loading...