Захищений телефон BL9000 Pro от Blackview: 5G, тепловізійна камера та акумулятор 8800 мА·год

Опубликовал
Партнерский материал

Як швидко технологічний бренд, що зростає, Blackview продовжує розширювати межі інновацій. Після успішного випуску BV6600 Pro, BL8800 Pro і BV8900 – трьох захищених телефонів, оснащених тепловізійними камерами – Blackview поглибив своє партнерство із FLIR®, лідером у галузі тепловізійної техніки.

Згідно з офіційними джерелами, Blackview готується до запуску свого новітнього захищеного телефону BL9000 Pro. Він оснащений інноваційною камерою FLIR® Lepton 3.5 і продовжує переваги своїх попередників, оснащених FLIR® Lepton 2.5. Поряд зі стандартними функціями, такими як багатоточковий аналіз, вторинний аналіз і просторово-часовий аналіз, BL9000 Pro пропонує нові функції: оповіщення про температуру, лінійне вимірювання температури, вимірювання температури по колу, режим «‎Картинка в картинці» та ексклюзивну підтримку програми MyFLIR Pro App і Teledyne FLIR Mobile SDK.

Девід Сюй, засновник і генеральний директор Blackview, зазначив: «Завдяки новітній версії Android 14, FLIR® Lepton 3.5, підключенню 5G і вдосконаленій інфрачервоній екосистемі MyFLIR Pro телефон BL9000 Pro виділяється як найміцніший для роботи у складних умовах». Безсумнівно, поява BL9000 Pro підвищує рівень життя користувачів у повсякденній діяльності, на природі та на роботі, адже пропонує підвищену безпеку, простоту, комфорт і співвідношення ціни та якості.

Партнерський матеріал?

Варто зазначити, що BL9000 Pro як захищений телефон з найвищою у світі роздільною здатністю тепловізійного зображення пропонує п’ять основних удосконалень.

По-перше, це найчіткіше оновлення тепловізійного зображення, що містить новітню камеру FLIR® Lepton 3.5 з роздільною здатністю 160×120, яка в чотири рази перевищує роздільну здатність попереднього покоління та забезпечує чіткіше зображення. Воно також містить ексклюзивну програму MyFLIR® Pro і підтримує ексклюзивний Teledyne FLIR Mobile SDK, що надає користувачам Android/iOS більше можливостей для розробки і зручної роботи.

По-друге, це найплавніше в історії оновлення продуктивності: BL9000 Pro оснащений восьмиядерним процесором 5G MediaTek Dimensity 8020, до 36 ГБ оперативної пам’яті (з розширенням оперативної пам’яті 1:2), 512 ГБ ПЗУ, надшвидким заряджанням потужністю 120 Вт і дводіапазонним модулем Wi-Fi 6.

По-третє, це абсолютно нове оновлення операційної системи Android 14, у якому представлені нові можливості масштабування шрифтів, лупи та налаштування меж конфіденційності.

По-четверте, оновлені розважальні функції: BL9000 Pro оснащений 50-мегапіксельною задньою камерою Samsung® ISOCELL GN5, 50-мегапіксельною селфі-камерою, яка підтримує алгоритми ArcSoft® 8.0, подвійними динаміками Harman Kardon зі звуком Harman AudioEFX® і лінійним двигуном з можливістю повороту за віссю X.

Нарешті, на додаток до чудових показників водонепроникності за стандартами MIL-SPEC 810H та IP68+ IP69K смартфон має першокласне скло CORNING® GORILLA® GLASS 7 (Victus®). Ці п’ять значних оновлень спрямовані на те, щоб забезпечити користувачам безпечніший, зручніший та економніший спосіб життя як для повсякденного, так і для активного використання.

  1. Найпрозоріша модернізація тепловізійних систем: революція в безпеці, зручності й соціальній допомозі завдяки передовим тепловізійним камерам FLIR®

Новітній FLIR® Lepton 3.5 + найвища роздільна здатність 160×120 + температурне оповіщення + підтримка Teledyne FLIR Mobile SDK + застосунок MyFLIR® Pro + VividIR™.

Інфрачервоне тепловізійне зображення змінює правила гри, перетворюючи невидиму інфрачервону енергію, випромінювану об’єктами, у видимі тепловізійні зображення.

У повсякденному житті BL9000 Pro доводить свою цінність, точно визначаючи псування продуктів харчування за найменшими коливаннями температури поверхні. Навіть у тіні він здатен виявити домашніх тварин, які ховаються під ліжком, відчуваючи їхнє тепло. Не зупиняючись на цьому, ви можете перевірити, чи немає в когось із членів родини підвищеної температури, за допомогою відображення температури тіла.

Крім того, він не соромиться робити мальовничі селфі у стилі ван Гога, щоб прикрасити вашу стрічку в соціальних мережах і зібрати лайки та підписників. Коли ви ламаєте голову над несправною водопровідною трубою, BL9000 Pro вступає у гру: лазерний фокус спрямований на точне визначення проблемної області з хірургічною точністю, що гарантує вам швидкі дії, щоб уникнути потенційних небезпек і фінансових труднощів. Незалежно від того, займаєтеся ви пробіжками при місячному світлі або перебуваєте в дикій природі, BL9000 Pro прикриє вашу спину, скануючи теплові сигнатури тварин або незнайомців, що ховаються поблизу.

А коли ви смажите зефір під зоряним небом, він буде поруч, перевіряючи, чи справді вогнище згасло, щоб уберегти вас від несподіваних спалахів вогню.

Варто зазначити, що тепловізор BL9000 Pro має найвищу роздільну здатність 160×120, що в чотири рази перевищує роздільну здатність тепловізора попереднього покоління, забезпечуючи більш чітке і точне інфрачервоне зображення.

Крім того, що стосується функцій BL9000 Pro, багатоточковий аналіз може контролювати температуру у п’яти точках одночасно, у той час як нове горизонтальне/вертикальне вимірювання температури дозволяє реєструвати середню температуру вздовж однієї горизонтальної або вертикальної лінії.

Нова настроювана квадратна зона дозволяє здійснювати моніторинг температурних діапазонів у межах квадратної зони, а нова настроювана кругова зона дозволяє здійснювати моніторинг температурних діапазонів у межах кругової зони. Ці інструменти можна вільно переміщати і змінювати їхній розмір (за винятком точки). Крім того, вона підтримує Teledyne FLIR Mobile SDK, що надає більше можливостей для розробки користувачам Android/iOS і забезпечує зручніший користувацький інтерфейс.

Ексклюзивний застосунок MyFLIR® Pro пропонує користувачам розширені можливості інфрачервоного знімання, а технологія VividIR™ ще більше підвищує якість зображень.

  1. Найплавніші в історії оновлення продуктивності: встановлення нових стандартів багатозадачності і продуктивності застосунків

Восьмиядерний 5G-процесор MediaTek Dimensity 8020 (6 нм) + AnTuTu 805 428 + до 36 ГБ оперативної пам’яті (розширення пам’яті 1:2) + 512 ГБ ПЗУ + атомарна пам’ять 2.0 + інтелектуальне попереднє завантаження + WiFi 6 + надшвидке заряджання 120 Вт + акумулятор 8800 мА·год.

Щоб дозволити користувачам безперешкодно виконувати кілька завдань і запускати кілька застосунків без будь-яких затримок, Blackview BL9000 Pro є оновленою версією флагмана з високою продуктивністю 5G. Він оснащений 6-нм восьмиядерним процесором 5G MediaTek Dimensity 8020, що працює за 6-нм техпроцесом і досягає максимальної тактової частоти 2,6 ГГц. Завдяки приголомшливому результату в бенчмарку AnTuTu – 805 428 балів – він встановив рекорд. Для полегшення плавного переходу між різними програмами в BL9000 Pro реалізована новітня технологія розширення оперативної пам’яті 1:2, яка дозволяє збільшити обсяг оперативної пам’яті до 36 ГБ, що на 35% прискорює запуск застосунків.

Крім того, щоб підвищити ефективність збереження файлів і забезпечити достатньо місця для знімання пригод на природі, не турбуючись про брак пам’яті, він оснащений колосальним ПЗУ на 512 ГБ з використанням блискавично швидкої технології флеш-пам’яті UFS 3.1. Крім того, BL9000 Pro підтримує технологію Atomic Memory 2.0, інтелектуальне попереднє завантаження та Wi-Fi 6, що забезпечує плавнішу роботу користувача під час потокового передавання даних, ігор і багатозадачної діяльності.

Завдяки надшвидкому заряджанню потужністю 120 Вт масивний акумулятор BL9000 Pro ємністю 8800 мА·год можна повністю зарядити всього за 53 хвилини. Крім того, до 576 годин у режимі очікування забезпечують тривалу роботу на свіжому повітрі або на роботі, даруючи вам душевний спокій.

Дізнатись більше про BL9000 Pro.

  1. Повністю нова операційна система Android 14, створена для активного способу життя

DokeOS 4.0 на базі останньої версії Android 14 + нове масштабування шрифтів + нова лупа + оновлені налаштування меж конфіденційності + нові функції копіювання і вставляння + застосунок EasyShare + застосунок Workspace + субтитри в реальному часі + функція «Увага на екрані».

Щоб задовольнити потреби любителів активного відпочинку і професіоналів, які прагнуть більш індивідуального, безпечного та безперебійного досвіду, BL9000 Pro оновили до останньої версії Android 14, доповненої інноваційною DokeOS 4.0. Це оновлення запроваджує вдосконалене масштабування шрифтів, завдяки чому текст залишається чітким і ясним при збільшенні до 200%. Крім того, нова лупа дозволяє без зусиль переглядати дрібний текст. Користувачі, які піклуються про конфіденційність, оцінять розширені налаштування меж конфіденційності, які обмежують доступ програми до певних фотографій і відео, зменшуючи ризики несанкціонованого доступу.

Спрощене копіювання і вставляння тексту, зображень і відео ще більше спрощує взаємодію користувачів. Крім того, застосунок EasyShare забезпечує високошвидкісне передавання файлів до 7,7 МБ/с без необхідності підключення до мережі, а застсунок Workspace ефективно розмежовує робочий та особистий простір. Субтитри в реальному часі й увага до екрана збагачують мультимедійний досвід, додаючи зручності в повсякденному використанні поза домом.

  1. Оновлення для розваг з ефектом занурення: неперевершена чіткість і звукове занурення в кожну мить

6,78-дюймовий 2.4K FHD+дисплей + інтелектуальна частота оновлення 120 Гц + скло CORNING® GORILLA® GLASS 7 (Victus®) + подвійні динаміки Harman Kardon Smart-PA + налаштування Harman AudioEFX® + сертифікація TÜV SÜD щодо низького рівня синього світла + три режими читання (читання, нічне освітлення, темний режим).

Щоб користувачі могли насолоджуватися плавним і чітким зображенням, а також витримувати навантаження під час активного відпочинку або випадкових падінь, BL9000 Pro оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2,4K FHD+. Він підтримує інтелектуальну частоту оновлення 120 Гц і захищений високоякісним склом CORNING® GORILLA® GLASS 7 (Victus®), яке подвоює його стійкість до подряпин.

Крім того, щоб забезпечити користувачам високоякісний звук, BL9000 Pro оснащений двома динаміками Harman Kardon Smart-PA, ретельно налаштованими за допомогою Harman AudioEFX®, що забезпечують захопливу якість звуку для фільмів і музики, а також приголомшливі аудіоефекти в іграх. Нарешті, щоб зменшити втому очей від тривалого фокусування на екрані, BL9000 Pro отримав сертифікат TÜV SÜD Low Blue Light і має три режими читання (читання, нічне освітлення, темний режим), приділяючи першочергову увагу здоров’ю очей користувачів.

  1. Захоплює моменти життя з неймовірною чіткістю

50 МП Samsung® ISOCELL GN5 (задня камера) + 50 МП (селфі) + 13 МП ультраширококутний і ультрамакро + алгоритми ArcSoft® 8.0 + зображення True-Chroma 2.0 + запис відео у форматі 4K.

BL9000 Pro спеціально розроблений для тих, хто займається складною діяльністю в суворих умовах і забезпечує користувачам душевний спокій у таких умовах.

BL9000 Pro відповідає найвищому військовому стандарту MIL-STD-810H і має поліпшені показники водонепроникності IP68 та IP69K, а також забезпечує захист від падіння з висоти до 1,2 метра та занурення у воду на глибину до 1,5 метра протягом 30 хвилин, що робить його ідеальним вибором для подорожей тропічними лісами та роботи на відкритому повітрі. Крім того, BL9000 Pro дозволяє користувачам нормально працювати при температурі від −20°C до 60°C, забезпечуючи постійний зв’язок в екстремальних погодних умовах. Зокрема, режим Glove Mode 2.0 дозволяє користувачам без зусиль переміщатися екраном у рукавичках товщиною до 4 мм, що робить його ідеальним для зимового катання на лижах або роботи.

Детальніше про BL9000 Pro.

  1. 5 найвищих стандартів надійності: забезпечує душевний спокій у складних умовах у будь-який час

Найвищий рівень MIL-STD-810H (захист від падіння з висоти 1,2 метра) + водонепроникність за стандартами IP68 та IP69K (1,5 метра протягом 30 хвилин) + нормальна робота в діапазоні температур від −20°C до 60°C + режим роботи в рукавичках 2.0

BL9000 Pro спеціально розроблений для тих, хто займається складною діяльністю в суворих умовах, забезпечуючи користувачам душевний спокій у таких умовах. Відповідаючи найвищому військовому стандарту MIL-STD-810H та маючи покращені показники водонепроникності IP68 та IP69K, BL9000 Pro забезпечує захист від падіння з висоти до 1,2 метра та занурення у воду на глибину до 1,5 метра протягом 30 хвилин, що робить його ідеальним вибором для подорожей по тропічних лісах і роботи на відкритій місцевості. Більше того, незалежно від того, чи в сильний мороз, чи у спеку, BL9000 Pro дозволяє користувачам нормально працювати в діапазоні температур від −20°C до 60°C, забезпечуючи постійний зв’язок в екстремальних погодних умовах.

Зокрема, режим роботи в рукавичках 2.0 дозволяє користувачам без зусиль переміщатися екраном у рукавичках товщиною до 4 мм, що робить його ідеальним для зимового катання на лижах або роботи.

Ціна та наявність

Увага! Blackview BL9000 Pro буде доступний на AliExpress з 6 по 17 травня 2024 року, PST. Скористайтеся спеціальною пропозицією для ранніх пташок усього за $429,99 (як порівняти з $879,98), заощадивши до 51%! Натисніть тут, щоб купити зараз!

Скористатися спеціальною пропозицією

Партнерський матеріал?

Disqus Comments Loading...