Чим особливі нові маршрутизатори Acer та Predator?

Опубликовал
Acer Україна

Як один з провідних гравців ринку ПК в Україні, наша компанія відкриває новий для себе напрямок мережевого обладнання. Три сучасних бездротових маршрутизатори, котрі відзначає висока швидкість роботи, посилений захист та оснащення з розмаїттям функцій, вже надійшли у продаж. Читайте далі та дізнайтесь про 10 важливих особливостей роутерів Acer Connect Vero W6m, Predator Connect W6 та Predator Connect W6d.

1. Висока швидкість підключення

Стандарт Wi-Fi 6E (Wi-Fi 6 та 5 ГГц для Predator Connect W6d) забезпечує швидкість з’єднання до 7800 Мб/с та роботу в діапазоні 6 ГГц в приміщеннях. Створені для продуктивної праці та гри без затримок.

2. Новітня апаратна платформа

Роутери використовують 4-ядерну платформу MT7986A з процесором частотою 2 ГГц, 1 ГБ ОЗП та 4 ГБ флешпам’яті для ефективного функціонування та швидкої роботи інтерфейсу користувача.

3. Надійний захист від загроз

Вбудований комплексний онлайн захист Trend Micro Home Security з ліцензією на увесь термін використання пристрою, що поєднується з потужними засобами батьківського контролю. До того ж Acer Connect Vero W6m є першим пристроєм, відповідає стандартам кібербезпеки, встановленим Директивою Комісії ЄС щодо радіообладнання, що засвідчує його високу надійність.

4. Підтримка MESH

Зона покриття до 700 м2 у сітчастій мережі до 4-х пристроїв та до 465 м2 для сітки з двох пристроїв. За потреби об’єднуйте декілька сумісних роутерів та усувайте мертві зони, створивши надійний доступ до Інтернету з будь-якого місця помешкання.

5. Екологічність

Connect Vero W6m – перший роутер, що дружній до довкілля. Корпус пристрою щонайменше містить 30% використанням пластику, що був у вжитку (PCR, Post Consumer Recycled). Також на корпусі відсутні фарбовані написи та позначки, а зовнішнє паковання на 100% придатне для повторної переробки.

6. Енергоефективність

Спеціальний екорежим роботи роутерів Acer Vero сприяє заощадженню енергії. Пристрій оптимізує споживання енергії шляхом регулювання часу сну підключених пристроїв та керує частотою надсилання й отримання даних.

7. Вдосконалена гібридна мережа

Гранична пропускна здатність, що базується на гібридній технології Hybrid Quality of Service, сумісній з технологією пріоритизації Intel Killer, виявляє та прискорює мережевий трафік для досягнення максимальної швидкості. Функції інтелектуального розпізнавання оптимізують роботу маршрутизатора з будь-яким пристроєм або додатком.

Acer Connect Vero W6m
Набір інтерфейсів
Acer Predator Connect W6d

8. Наочність оптимізації

Перевантаження мережі може бути спричинене надто великою кількістю передач, що займають один і той самий ефірний канал. Простим клацанням миші обирайте найменш перевантажений канал з підключених діапазонів Wi-Fi для кращого з’єднання з Інтернет.

9. Налаштовуваність

Зручний web-інтерфейс користувача та багатофункціональний мобільний додаток забезпечують керування маршрутизатором за будь-яких обставин. Наочність та розмаїття функцій сприяють ефективному використанню пристрою.

10. Дизайн та функціональність

Модель Connect Vero W6m відзначає компактний корпус з вбудованими антенами, що можна розмістити будь-де. Роутери Predator обладнані антенами з індикаторами, що сигналізують про рівень сигналу Таке рішення додає зручності та наочності конфігурування маршрутизатора для досягнення оптимальної швидкодії.

Стислий підсумок

Ми продовжуємо вдосконалювати лінійку мережевого обладнання. Так, на виставці COMPUTEX 2024, яка щороку відбувається у Тайбеї, та є однією з провідних подій у світі високих технологій, були представлені два нових роутери. Acer Wave 7 та Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh , що пропонують новітній стандарт бездротового зв’язку Wi-Fi 7 та низку інших функціональних особливостей.

Наразі розглянуті моделі наявні у продажу за наступними орієнтовними цінами:

  • Acer Connect Vero W6m — від 8499 грн.
  • Predator Connect W6d — від 6289 грн.
  • Predator Connect W6 — від 10 029 грн.

Дізнайтесь ще більше корисного:

 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Acer Україна