Ігрові миші Acer Nitro та Predator: добірка кращих моделей

Опубликовал
Acer Україна

З-поміж усіх комп’ютерних аксесуарів миша, безперечно, є найбільш індивідуальним. Користувачі мають руки різного розміру, свій стиль тримання, гри та уявлення про комфорт, що засновані на власному досвіді. Тож коли мова заходить про вибір миші, особливо для комп’ютерних ігор, ситуація набуває вигляду “скільки людей – стільки й думок”. Адже миша в грі – це руки, зброя й засіб пересування. І в онлайн іграх відіграє вирішальне значення разом з навичками гравця.
Тому ми підготували добірку наших кращих геймерських “гризунів”, що заслуговують уваги, та здатні покращити результати у динамічних змагальних іграх. Наведені нижче моделі поєднують у собі вдосталь функціональних можливостей з помірною ціною.

Acer Nitro Gaming II NMW120 (GP.MCE11.01R)

Базові функції для широкого загалу

Вже друга ітерація ігрових аксесуарів Nitro поєднує в собі впізнаваний дизайн, що пасує ігровим ноутбукам серії, з найбільш затребуваними функціями й помірною ціною. В основі девайсу покладено оптичний сенсор PAW3325, що забезпечує роздільну здатність до 4200 dpi. Датчик пропонує шість рівнів чутливості, кожен з яких позначений певним кольором світлодіодного індикатора. З максимальною частотою опитування 1000 Гц й прискоренням 20g датчик гарантує точне відстеження рухів для безперебійної гри.

Acer Nitro Gaming II NMW120 (GP.MCE11.01R)
Миша Acer Nitro Gaming II NMW120 (GP.MCE11.01R)

Ергономічний корпус забезпечує комфорт під час тривалих ігрових сесій. Миша Acer Nitro NMW120 містить отримала вісім кнопок, включно з клавішею Burst Fire для залпового вогню. Завдяки помірній вазі в 146 грамів з можливістю регулювання та ергономічній формі корпусу миша зручно лежить у руці, добре пристосована для тривалої гри.

Acer PREDATOR CESTUS 310 (NP.MCE11.00U)

Для ігор та повсякденного використання

Миша для правої руки, що має елегантну естетичну форму та порівняно невелику вагу (133 г). CESTUS 310 пропонує досвід використання, що включає як ігри, так і комфортна робота в Інтернет чи творчість. Цьому сприяють дві навігаційні клавіші, які зручно натискати великим пальцем. Окрім зазначених, набір клавіш звичний усім: правий та лівий клік, коліщатко прокручування, що також є клікабельне, та кнопка зміни dpi за ним. Коліщатко має світлодіодну індикацію, що сигналізує про обрану чутливість сенсора. Миша обладнана оптичним сенсором Pixart 3519 з максимальною роздільною здатністю 4200 dpi (попередньо задано чотири рівні чутливості 800, 1600, 2400 та 4200 dpi). Сенсор добре працює на поверхнях різних типів, курсор рухається плавно.Частота опитування сенсора становить 1000 Гц, а максимальне прискорення – 10g, а час відгуку – 1 мс забезпечують точність відтворення рухів.

Ігрова миша Acer Predator Cestus 310

Дріт у тканинному обплетенні, досить м’який і гнучкий. Пропрієтарне ПЗ для налаштування відсутнє, миша готова до роботи відразу після підєднання о ПК чи ноутбука. Загалом відповідає вимогам казуальних геймерів та користувачів, що цінують зручність й комфорт.

Acer PREDATOR CESTUS 315 (GP.MCE11.014)

Стрункий “хижак” для онлайн баталій

Дротова миша для ігор з витонченим струнким та майже симетричним корпусом, але розрахована на праву руку. Девайс використовує оптичний Pixart 3325, що максимальну чутливість 6500 dpi та чотири попередньо запрограмовані режими чутливості, що супроводжуються зміною кольорової світлодіодної індикації. Миша CESTUS 315 має 8 клавіш, з-поміж яких є клавіша для стрільби чергами та коліщатко вертикального прокручування з кліком. Параметри відповідають класу та призначенню пристрою. Частота опитування сенсора становить 1000 Гц, відгук – 1 мс, максимальне прискорення становить 20g.

Ігрова миша Acer Predator Cestus 315

Компактний розмір та вага в 135 грамів перетворюють CESTUS 315 на бездоганне доповнення до будь-якого ігрового ноутбука.

Acer PREDATOR CESTUS 330 (NP.MCE11.00V)

Увімкніть блискавичні рефлекси

Маленький “хижак”, що забезпечує чимало можливостей для комфортної гри в ігри різноманітних жанрів. Миша має симетричну форму, однак найбільш ефективна, у разі використання під правою рукою. Традиційно для свого класу, CESTUS 330 пропонує засоби для налаштування підсвічування. Ці та інші параметри зручно налаштовуються за допомогою невеликої утиліти Predator Quarter Master. Датчику Pixart 3335 властива гранична точність 16 000 dpi й п’ять попередньо налаштованих профілів, з можливістю швидкого перемикання на наступний або попередній за допомогою двох клавіш під коліщатком прокручування. Головна перевага CESTUS 330 — сумісність з технологією NVIDIA Reflex. Власники ПК та ноутбуків можуть скористатися інструментом NVIDIA Reflex Latency Analyzer, аби дізнатися, скільки часу потрібно для відтворення кліку мишею на екрані, узгодити зв’язок між мишею, комп’ютером та ігровим дисплеєм для більш точного керування.

Acer Predator Cestus 330

Максимальне прискорення в 40 g, сім налаштовуваних клавіш та вага в 153 грами, що добре відчуваються в руці, пропонують геймерам розмаїття можливостей та комфорт.

Acer PREDATOR CESTUS 335 (GP.MCE11.01Q)

Знаряддя для кіберпорту

Розрахована на геймерів, що хочуть спробувати себе на теренах кіберспорту. Миша має зручну симетричну форму, тож її зручно тримати як правою, так і лівою рукою. Вдосконалені функціональні можливості: точний датчик PixArt 3370 характеризує гранична чутливість 19000 dpi (та загалом п’ять рівнів чутливості, що супроводжуються зміною кольору LED-індикаторів). Пристойні характеристики: відгук 0,5 мс, частота опитування сенсора 2000 Гц й прискорення 50 g добре зарекомендували себе у змагальних іграх.

Миша Acer Predator Cestus 335
Миша Acer Predator Cestus 335

 

CESTUS 335 пропонує 10 кнопок з можливістю програмування та коліщатко Infinite Scroll зі швидким прокручуванням. Пам’ять забезпечує зберігання п’яти профілів, зокрема параметрів підсвічування для кожного профілю. Поєднання розмаїття функціональних можливостей та налаштувань завдяки ПЗ Predator Quarter Master з помірною вагою 132 г та ергономічною формою перетворює пристрій на вагомий інструмент в боротьбі за домінування на онлайн аренах.

Стислі підсумки

Геймерські миші Acer Nitro та Predator стануть вдалим доповненням до ігрового ПК або ж ноутбука. “Гризуни” поєднують у собі оснащення, необхідні функції та невисоку ціну.

Наразі орієнтовні ціни та наявність у продажу розглянутих моделей наступна:


Дізнайтесь ще більше корисного:

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Acer Україна