Із планшета в нетбуки

Опубликовал
Єгор Ді
Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ПК від

 

До покупки планшета мене підштовхнула одна безумна ідея. А що якщо взяти планшет з клавіатурою і повністю замінити свій ноутбук? Та ну, дурниці — планшети так не вміють. 

До чого це я? А до того, що мої аргументи на користь планшета перемогли.

Настав час шукати окремо клавіатуру з чохлом або брати готове рішення. Вибирав я довго і прискіпливо. Навіть довелось повертати декілька варіантів які ну дуже хвалили блогери. Вже через тиждень остаточно визначився, що мені потрібен саме чохол-клавіатура, бажано, щоб клавіатуру можна було відʼєднати, а сам планшет розташувати в зручному положенні. Такий варіант був у logitech, але його ціна однозначно налякала мою жабу і з кожним новим переглянутим оглядом на ютуб вона все сильніше починала квакати. Був варіант купити б.у. на олх, але він мені однозначно не подобався.

Онлайн-курс "Excel для бізнесу" від Laba.
Разом з експертом із 13-річним досвідом фінансового моделювання, ви опануєте інструменти для автоматизації звітності та зможете мінімізувати рутинні завдання.
Детальніше про курс

По-перше, представлені варіанти мали лише англійську клавіатуру і потребували додаткового гравірування, що підвищувало ціну на 300-500 грн.

По-друге, це були чохли-клавіатури які вже пройшли один цикл використання.

По-третє, ніхто не дає ніяких гарантій. 

Обійшовши всі доступні магазини я наштовхнувся на чохол клавіатуру з якої і набираю даний текст.

Не можу сказати що це ідеальний варіант, але серед запропонованих на ринку мені він сподобався найбільше. Як за ціною, так і по якості.

Ну що, почнемо з коронної фрази? Наприклад: «клавіатура упакована в картонну…»?

З комплекту присутній USB кабель і інструкція, яку навряд  хтось взагалі буде читати.

Чохол-клавіатура складається з двох частин — чохла і клавіатури. Зʼєднуються вони за допомогою магніта, який своєю чергою міг би бути трохи потужніше.

Чохол виконаний із жорсткого пластика, який ідеально підігнаний під планшет. Задня частина прикрита мʼякою вставкою, яка виконує функцію підставки. Крім того, що шарнір підставки має декілька рівнів нахилу, так він ще дозволяє використовувати планшет як в альбомному, так і в книжковому форматі.

Каркас клавіатури і клавіші також виконані з пластика, але додатково вона обтягнена шкірою молодого дермантину. На дотик матеріал приємний.

Заряджається вона за допомогою розʼєму type c.

На клавіатурі присутній ряд функціональних клавіш. Є індикатори рівня зарядки, зʼєднання і капса. А найцікавіше — тут є трьохрівнева підсвітка, колір якої можна змінювати. Доступно 7 кольорів. Якщо докопуватись, то підсвітка не рівномірна,  але її наявність дозволяє комфортно працювати в темряві без додаткового джерела світла. 

Також є тачпад з підтримкою жестів. Тактильно це дешевий пластик, але свою функцію виконує.

Клавіатура повноцінна, працювати за нею комфортно і вона не викликає дискомфорту в роботі.

Тут навіть присутній тримач для стилуса — і як би дивно це не звучало, для мене він став головним конструктивним мінусом. Знаходиться він на нижній частині і виконує функцію легкого підйому клавіатури. А тому в зʼєднаному стані планшет ніби зависає над столом.

Підключення до планшету реалізовано за допомогою bluetooth. 

Автономність досить непогана, виробником заявлено 90 днів. В реальності кейс заряджав лише раз, після покупки.

У клавіатури відсутня памʼять налаштувань підсвітки, а тому після кожного включення потрібно буде робити це.

Висновок.

При ціні 2500 грн або 67 баксів, для мене клавіатура виявилась непоганим рішенням, яке дозволило використовувати планшет як повноцінний нетбук

Плюси:

  • Повна сумісність з iPad 9th.
  • Якісні матеріали і збірка.
  • Наявна підсвітка клавіатури.
  • Автономність.
  • Підставка дозволяє працювати як в альбомному, так і в книжковому форматі.

Мінуси:

  • Тримач для стилуса не зручний.
  • Магніт клавіатури міг би бути трохи сильнішим.
  • Час підсвітки клавіатури не налаштовується.
Виграй ігровий ПК від
Disqus Comments Loading...