Новий моноблок ASUS A3402WVA: що ви могли не знати про нього?

Опубликовал
ASUS Business
Моноблок ASUS AiO A3 (A3402WV) з процесором Intel® Core™ 5 120U

Нещодавно в Україні розпочався продаж нового моноблока ASUS A3402WVA з процесором Intel® Core™ 5 120U. Здавалося б, звичайний моноблок, проте він має дещо ширші можливості застосування, ніж інші моноблочні ПК, завдяки низці особливостей, про які йтиметься далі.

Це комп’ютер-моноблок і монітор в одному пристрої. Так, цей моноблок може бути одночасно і монітором для інших ваших пристроїв, адже має вхідний порт HDMI. Тобто окрім звичайного виходу HDMI для підключення ще одного монітора цей моноблок має ще один HDMI саме на вхід! Таке рішення не є типовим для моноблоків і забезпечує можливість отримання зображення, для прикладу з ігрової консолі або ж ноутбука. До нього можна підключити телефон (якщо він вміє виводити зображення), портативну чи повнорозмірну ігрову консоль, медіаплеєр, міні-комп’ютер тощо. Тобто будь-який пристрій, який можна підключати через HDMI, як до звичайного монітора, з відтворенням звуку. Таким чином, ASUS AiO A3 (A3402WV) може поєднувати функції ПК для роботи чи навчання і мультимедійного центру для відпочинку.

Моноблок ASUS AiO A3 (A3402WV) з входом HDMI – можливість підключення портативної чи великої ігрової консолі, ноутбука, медіаплеєра, мінікомп’ютера тощо

Моноблоки ASUS AiO A3 використовують новітню платформу Core™ Series 1, тож не втратять актуальності ще чимало років. “Молодші” моделі з процесором Core 3 відзначаються чудовим балансом між продуктивністю та енергоефективністю, тоді як конфігурація з Intel Core 5 120U, 16 гігабайтами оперативної пам’яті DDR5, SSD на 512 ГБ (M.2, NVMe™, PCIe® 4.0) забезпечує швидкодію для вирішення будь-яких завдань. Усі моделі моноблоків можуть похвалитися якісним дисплеєм з антивідблисковим покриттям і широкими кутами огляду.

Оскільки вже згадали про дисплей, то так, це ще одна сильна сторона цього моноблока. Найбільш поширена діагональ 23,8 дюйма, IPS-матриця з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) і колірне охоплення 100% sRGB стануть у пригоді для роботи з графікою. Дисплей підтримує технологію фільтрації синього світла, сертифіковану лабораторією TÜV Rheinland. Тож комфорт для очей забезпечений упродовж усього робочого дня. Як опція пропонуються конфігурації моноблока із сенсорним дисплеєм.

Інша сильна сторона: широкий набір інтерфейсів підключення. На перший погляд, усе досить стандартно: чотири швидкісних USB 3.2, включно з одним портом USB Type-C, а також один USB 2.0, присутній із міркувань сумісності. Бездротові модулі Wi-Fi 6/6E (802.11ax) і Bluetooth® 5.3 або ж модулі попереднього покоління у базових моделях. Про HDMI-вхід ми вже писали, але варто ще раз згадати. На передній панелі під дисплеєм маємо USB, аудіороз’єм і картридер SD для швидкого доступу.

Інтерфейси моноблока ASUS AiO A3 (A3402WV)

І, нарешті, ASUS AiO A3 (A3402WV) супроводжує трирічна гарантія замість стандартного пакету гарантійних зобов’язань терміном на один рік. Дійсно, часи зараз непрості, і мати трохи більше впевненості, що інвестиції будуть захищені від різних негараздів, нікому не завадить. І, як бонус, у комплекті пропонується дротова мишка та клавіатура. Тобто дістали комп’ютер із коробки, і за ним одразу можна працювати.

Дізнатися більше про моноблок ASUS AiO A3 (A3402WV)

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
ASUS Business