Огляд на бездротову зарядку Pitaka MagEZ Slider 2

Опубликовал
iCases.ua

Pitaka MagEZ Slider 2 має зручний та продуманий дизайн, проте, на жаль, не вистачає швидкості заряджання.

Багато людей перейшли на MagSafe як кращий зарядний пристрій для свого iPhone. Деякі мають підставки, деякі можуть заряджати більше одного пристрою, і компанії розробляють способи зробити їх адаптивнішими.

Купуй зарядку Pitaka на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – iPitaka5

З MagEZ Slider 2 Pitaka створила зарядну станцію для вашого iPhone та AirPods, що виконує роль підставки із зарядним пристроєм MagSafe спереду та зарядним пристроєм Qi ззаду. Зарядний пристрій MagSafe та утримувач для AirPods знімаються, що додає портативності.

MagEZ має клейку основу, тому її можна прикріпити до плоскої поверхні. Воно також обертається на 360 градусів та має перемикач блокування, щоб зафіксувати його на місці. Зарядна станція MagEZ має порт USB-C в конструкції, який забезпечує живлення для всієї системи, дозволяючи станції обертатися без сплутування кабелів.

Джерело: appleinsider.com

Нам подобаються ці деталі, оскільки ця зарядна підставка може бути корисна, щоб відвести телефон убік, розмістити заряджувані AirPods на іншій стороні і так далі.

Крім зарядного пристрою MagSafe та зарядного пристрою Qi, збоку є ще один порт USB-C, якщо ви хочете використовувати його для заряджання третього пристрою. Варіант MagEZ 3 в 1 поставляється із кріпленням для зарядки Apple Watch для цього порту. Ми тестували версію 2 у 1 для цього огляду.

Джерело: appleinsider.com

Pitaka MagEZ Slider 2: зарядка та використання

Магнітна батарея MagSafe має ємність 4 000 мАг, заряджаючи з потужністю 7,5 Вт поза док-станцією та 5 Вт на док-станції. Незважаючи на різницю в потужності, для MagEZ потрібно трохи більше двох годин, щоб зарядити iPhone 14 Pro з 0% до 80%.

Купуй зарядку Pitaka на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – iPitaka5

З іншого боку, наші AirPods другого покоління швидко заряджаються на зарядному пристрої Qi, оскільки Qi і зарядні пристрої Apple Watch мають потужність 5 Вт. Однак ці пристрої не обов’язково потребують високої швидкості зарядки.

Джерело: appleinsider.com

Зарядний пристрій MagSafe має стильний вигляд, зручно лежить у руці та не викликає дискомфорту під час використання. Тим не менш, навіть при повільній швидкості зарядки ваш iPhone може перегріватися, якщо знаходиться в кишені занадто довго.

Pitaka MagEZ Slider 2: сучасний дизайн та повільна зарядка

Нам подобається дизайн та потенційні варіанти використання MagEZ, але ми ми трохи розчарувались в його здатністю зарядки для iPhone.

Зарядний пристрій 2 в 1 або 3 в 1, подібний до цього, відмінно підходить як елемент інтер’єру на вашому нічному столику або робочому столі. Він забезпечить заряд вашого iPhone до 100% за ніч або протягом робочого дня, але варто пам’ятати, що це не швидкий зарядний пристрій.

Купуй зарядку Pitaka на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – iPitaka5

Тим не менш, якщо ви готові витратити більше 100 доларів на зручний, але повільний зарядний пристрій, то MagEZ втілює принцип «повільний але стабільний» в бездротовій зарядці.

Джерело: appleinsider.com

Плюси:

  • Зручний дизайн 2 в 1;
  • Знімний зарядний пристрій MagSafe;
  • Обертання на 360 градусів з перемикачем блокування;

Мінуси:

  • Повільна зарядка для iPhone;
  • Можливе перегріватись.

Джерело: appleinsider.com

Disqus Comments Loading...