Огляд на повербанк Anker MagGo Power Bank 10K MagSafe Qi2 15w

Опубликовал
iCases.ua

Стандарт Qi2 був нещодавно оголошений Wireless Power Consortium, всесвітнім органом, який керує стандартами бездротової зарядки, що використовуються всіма телефонами, щоб забезпечити більш гармонійний досвід. Anker, яка є лідером у галузі технології зарядки в останнє десятиліття, звичайно ж, одна з перших компаній, що перейшли на цю нову технологію, зі своїм новим асортиментом аксесуарів MagGo.

Купуй повер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

В даний час єдині телефони, здатні використовувати цю технологію повною мірою, — це iPhone від Apple, які починаючи з серії iPhone 12 включають більшу частину компонентів, що складають новий стандарт Qi2, а саме кільце магнітів, яке Apple назвала MagSafe. Хоча стандарт Qi2 буде впроваджено у більшу кількість телефонів у майбутньому, тому аксесуари MagGo від Anker мають стати ще кориснішими.

В асортименті є кілька нових аксесуарів MagGo, включаючи Power Bank MagGo 10K, який ми зараз розглянемо. Можливо, він не дуже відрізняється від попередніх портативних батарей, але в ньому є щось більше, ніж здається на перший погляд.

Джерело: digitalcameraworld.com

Anker MagGo Power Bank 10K: технічні характеристики та ціна

  • Сумісність: iPhone 15/14/13/12 серії;
  • Загальна ємність: 10 000 мАг;
  • Вихід: Бездротова: макс. 15 Вт / USB-C: макс. 27 Вт;
  • Розміри: 107,3 ​​× 68,8 × 19,8 мм;
  • Вага: 250 г.

За $89.99 портативний акумулятор Anker MagGo 10K коштує трохи вище деяких інших бездротових повербанків потужності на 10 тисяч міліампер-годин, хоча він також пропонує кілька додаткових функцій, таких як сертифікація Qi2 на 15 Вт MagSafe і вбудований дисплей для відображення корисної інформації. Однак, мені здається, що ці функції можуть виявитися недостатніми, щоб мати перевагу над аналогічними варіантами. 

Anker MagGo Power Bank 10K: дизайн та використання

Бездротовий портативний акумулятор Anker MagGo 10K не сильно відрізняється від попередніх версій портативних акумуляторів Anker (або інших брендів), але він дійсно має трохи покращений дизайн порівняно з попередніми моделями.

Нові функції включають невеликий екран збоку акумулятора, який надає корисну і кольорову візуальну інформацію про те, скільки енергії залишилося в акумуляторі, як у відсотках, так і як оцінку того, скільки часу залишилося до повної зарядки при поточній швидкості. Це дуже зручно та перевершує інші системи світлодіодних індикаторів. Хотілося б, щоби цей екран мав ще більше функцій. На більш потужних портативних акумуляторах Anker Prime екран надає більш детальну контекстну інформацію, таку як точна швидкість заряджання, кількість циклів перезаряджання та стан батареї.

Джерело: digitalcameraworld.com

Висувна підставка на задній стороні також є дуже простим, але дуже ефективним способом встановлення телефону для відстеження вхідних повідомлень або перегляду відео в горизонтальному положенні. Підставка на цьому MagGo міцна та стійка, і за кілька тижнів використання у мене жодного разу не перекинулася.

В цілому, акумулятор не є найлегшим або найтоншим з усіх доступних. Є певна ціна, яку потрібно заплатити, щоб отримати 10 000 мАг, бездротову зарядка на 15 Вт та при цьому уникнути перегріву пристрою. При цьому я вважаю цей повербанк зручним для щоденного використання з телефоном. Менш функціональні бездротові повербанки з повільнішою бездротовою зарядкою або батареями меншого розміру можуть бути більш підходящими, якщо вас серйозно хвилює розмір та об’єм пристрою.

Джерело: digitalcameraworld.com

Anker MagGo Power Bank 10K: продуктивність

Ефективність цього портативного акумулятора хороша: в середньому мені вдавалося заряджати мій iPhone 15 Pro Max трохи менше 3 годин, починаючи з низьких однозначних цифр і закінчуючи повністю зарядженим пристроєм. На жаль, як згадувалося раніше, на дисплеї не відображається точна швидкість, з якою телефон заряджається від акумулятора, тому важко визначити, чи сертифікація Qi2 значно впливає на інші повербанки. Якщо ви шукаєте абсолютно новий повербанк, я б подумав про те, щоб придбати більш перспективний повербанк Qi2, але якщо у вас уже є старі повербанки, я не думаю, що варто оновлювати їх, щоб отримати Qi2.

Портативний зарядний пристрій MagGo 10K зміг виконати приблизно одну третю зарядки мого iPhone 15 Pro Max з використанням бездротової зарядки, що трохи розчаровує, але відповідає моїм очікуванням, заснованим на досвіді використання інших аналогічних портативних зарядних пристроїв. Я сподівався, що нові стандарти Qi2 або покращена інженерна розробка могли б покращити ефективність бездротової зарядки. Зарядний пристрій трохи нагрівся, але не настільки, щоб це викликало занепокоєння.

Джерело: digitalcameraworld.com

Бездротова зарядка може бути досить неефективною, і я зміг отримати трохи більше енергії з акумулятора, використовуючи дротове з’єднання, що дозволило зарядити батарею майже до двох повних циклів. Мій iPhone 14 Pro Max також заряджався набагато швидше — за трохи менше двох годин, тому що він може використовувати потужність 27 Вт, що майже вдвічі більше, ніж максимальна потужність бездротової зарядки від MagGo.

Зарядний пристрій MagGo 10K вимагає приблизно дві з половиною години, щоб самостійно зарядитися, хоча ви також можете використовувати MagGo з функцією наскрізної зарядки, заряджаючи акумулятор і одночасно підключаючи телефон для бездротової зарядки. Але у мене є невеликі побоювання щодо того, як регулярне використання цієї функції може вплинути на довговічність елементів зарядного пристрою.

Anker MagGo Power Bank 10K: висновок

Джерело: digitalcameraworld.com

Портативний зарядний пристрій Anker MagGo 10K — один із найбільш сучасних зарядних пристроїв, які ви можете отримати. В ньому практично немає нічого, чого Anker не додала б: швидке бездротове заряджання Qi2, провідне заряджання потужністю 27 Вт, достатня ємність батареї 10 000 мАг, екран моніторингу заряду і висувна підставка. На жаль, з таким розмаїттям передових технологій зарядний пристрій стає досить важким та габаритним, але я думаю, що він все ж таки досить комфортний для повсякденного носіння разом з телефоном. Хоча людям з меншими телефонами може бути не зовсім зручно.

Купуй повер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Продуктивність пристрою цілком стабільна. Зарядний пристрій без проблем зарядив мій iPhone бездротово приблизно за 3 години, не перегріваючись, хоча я не переконаний, що сертифікація Qi2 пропонує стільки ж переваг, як попередні несертифіковані зарядні пристрої. Заряджання через швидше провідне з’єднання скоротило час зарядки на годину.

В цілому, якщо ви шукаєте зарядний пристрій, який може все, то Anker MagGo 10K Power Bank — хороший вибір!

Disqus Comments Loading...