Огляд на водонепроникний шкіряний ремінець Nomad Active Strap

Опубликовал
iCases.ua

Новий аксесуар для Apple Watch від Nomad — це оновлений ремінець, виготовлений із натуральної шкіри, що залишається повністю водонепроникним. Давайте розглянемо його більш детально.

Купуй ремінці Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Шкіряні ремінці популярні серед власників Apple Watch, але вони часто мають один серйозний недолік. Вони не є стійкими до вологи. Будь то миття рук або потрапляння під дощ, волога може завдати шкоди шкіряним ремінцям для годинника.

Згодом шкіра починає пахнути, може змінити колір там, де було надто багато контакту з водою і набухнути. Тож забудьте про носіння його у спортзалі. Неприємний запах шкіри не зовсім привабливий…

Ці нові ремінці, доступні в чорному та коричневому кольорах, виготовлені з натуральної шкіри, але спеціально оброблені для стійкості до води. Nomad використовував ту ж шкіру в оновленій водонепроникній версії свого міцного чохла, але на Apple Watch це ще більше вражає.

Купуй ремінці Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Тепер користувачі можуть брати шкіряний ремінець у спортзал, басейн чи пляж. Після цього можна сміливо вирушити до гарного ресторану, не змінюючи ремінець для годинника.

Водостійкий, як Apple Watch

Джерело: appleinsider.com

Історично Nomad використав шкіру Horween із Чикаго для всіх своїх шкіряних виробів. Це визначна шкіра, відома своєю якістю. Однак вона має всі недоліки, властиві для всіх інших видів шкіри. На цей раз Nomad вирішив подивитись в іншому напрямку.

Це привело їх на шкіряний завод Heinen у Німеччині. Цей шкіряний завод, що існує вже десятиліття, створив високотехнологічний процес дублення, що насичує якісну шкіру натуральними ліпідами, що відштовхують воду. Процес виробництва забезпечує повністю водонепроникний, повністю натуральний, міцний шкіряний ремінець.

Джерело: appleinsider.com

Для підвищення стійкості до води/поту Nomad додав вентильовані канавки на нижній стороні ремінця. Це допомагає воді і поту відводитися і стікати з ремінця для годинника, замість того, щоб затримуватися і викликати запахи, якщо б поверхня була гладкою.

Завершенням зовнішнього вигляду ремінця є комплект нержавіючих сталевих штирьків, що поставляються або з матово-сріблястим покриттям, або з чорним PVD-покриттям, щоб відповідати як алюмінієвим, так і сталевим нержавіючим годинникам Apple.

Чи варто його купувати?

Джерело: appleinsider.com

За час використання Apple Watch ми виявили, що вдень і вночі ми часто використовуємо шкіряний ремінець, але в залі або під час плавання віддаємо перевагу спортивному ремінцю. В іншому випадку ремінець почне неприємно пахнутим або покритися плямами, або можна використовувати металевий ремінець, який не має цих проблем, але може бути набагато масивнішим.

Цей новий шкіряний ремінець зручний, точно регулюється на руці, міцний та його легко брати із собою скрізь.

Але ми також виявили недоліки ремінця, — це відсутність патини, яку якісна шкіра набуває з часом. Ця особливість надає унікальності шкіряним аксесуарам, які ми так любимо. Тут цього немає, оскільки гідрофобне покриття змусить ремінець зберігати свій зовнішній вигляд. Він буде виглядати так само через два місяці, як і в момент першого надягання, хіба що, можливо, трохи втратить свій новий зовнішній вигляд від активного використання.

Якщо ви надаєте перевагу універсальним шкіряним ремінця, ми рекомендуємо ремінець Nomad Active Leather Strap. Якщо ж ви віддаєте перевагу якісному шкіряному ремінцю, який набуває вишуканої патини з часом, то ми б порадили звернутися до інших варіантів, оригінальні власні шкіряні ремінці Nomad зі шкіри Horween.

Плюси:

  • Дуже комфортний;
  • Повністю водонепроникний;
  • Сучасний вигляд;
  • Якісна, натуральна шкіра;
  • Міцна, спеціально розроблена фурнітура з нержавіючої сталі.

Мінуси:

  • Ну утворюють патину з часом;
  • Немає світлого кольору;
  • Коричневий колір не дуже насичений.

Купуй ремінці Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Дати цьому ремінцю універсальну оцінку складно. Якщо ви шукаєте зовнішній вигляд шкіри і ведете дуже активний спосіб життя, Nomad Active Leather Strap: 4.5 із 5. Однак, варто утриматися від його вибору, якщо ви цінуєте природний процес старіння шкіряних ремінців, тому що тут ви його не отримаєте.

Джерело: appleinsider.com

Disqus Comments Loading...