Рон дон дон! Легендарній Need for Speed ​​​​Underground виповнилося 20 років

Опубликовал
Doom Kawalera

Need for Speed ​​Underground, безумовно, є культовою грою франшизи. Від системи кастомізації, знаменитого тюнінгу до різних ігрових режимів, включаючи навіть драгрейсинг, гра запам’яталася як віха в жанрі, оскільки багато ігор скопіювали її вдалі елементи. І саме 17 листопада Need for Speed ​​Underground вийшла на консолях та ПК.

Натхненна (чи ні) франшизою “Форсаж”, Need for Speed ​​Underground привнесла до серії всі ті елементи, які зробили фільм настільки успішним. Головним з них стала небачена раніше, особливо в естетичному плані, система кастомізації, що дозволяє перетворити звичайний повсякденний автомобіль на лицаря нічних вулиць. Для цього можна було додати такі деталі, як аеродинамічні обважування та бампери, що збільшують зчеплення з дорогою та швидкість автомобіля, а також ввести знаменитий NOS, який при активації змушує автомобіль розвивати високу швидкість за короткий проміжок часу.

Не обійшлося і без естетичної складової: можна було просто змінити колір автомобіля, нанести наклейки на кузов, а також змінити колір незвичайних елементів, таких як вікна та обода коліс. І, нарешті, неонове підсвічування, що дозволяє фарбувати днище автомобіля в різні кольори. Наважуюся припустити, що більше половини гравців провели більше часу за налаштуванням своїх автомобілів, ніж за гонками на трасах гри.

 

Онлайн- курсPython developer від Mate academy.
Amazon, Facebook, Netflix, Spotify використовують Python в розробці. Вивчіть цю мову на курсі Python developer і отримайте нову роботу! .
Отримати знижку на курс

 

Є ще один елемент, що характеризує гру, — її саундтрек. Неможливо не згадати гру, не згадавши знаменитої пісні Get Low, яка зустрічала гравців при вході в гру. За даними компанії Electronic Arts, гра Need for Speed: Underground стала комерційним хітом: до середини 2004 року її продаж по всьому світу перевищив 7 млн ​​копій. Вже багато років ходять чутки про те, що Need for Speed ​​Underground нібито стане рімейком. Однак, досі EA нічого не підтвердила. Залишається сподіватися, що ремейк класичної гри буде виконано на тому ж високому рівні, що й оригінал.
Disqus Comments Loading...