Рубрики КіноНовини

Будинок мрії з фільму «Барбі» можна орендувати на Airbnb — пропозицію обмежено

Опубликовал
Андрей Русанов

З 17 липня шанувальники ляльки Барбі та фільму «Барбі», який поки що не вийшов, можуть запросити на Airbnb бронювання кімнати Кена в Будинку мрії Барбі, який дійсно знаходиться в Малібу. Кімната здається двом персонам на дві доби – 21 та 22 липня. Пожити у ній безплатно зможуть переможці, відібрані з усіх охочих. Акцію присвячено старту світового прокату фільму, який в Україні розпочнеться 20 липня.

У будинку є басейн з гіркою, тренажерний зал, майданчик для катання на роликах безліч інших місць та речей у стилі Барбі. Гості отримають доступ до гардероба Кена, зможуть навчитися танцям на відкритому танцмайданчику, влаштувати пляжну вечірку та отримати на згадку ексклюзивний подарунок.

Фільм «Барбі» Ґрети Ґервіґ і Ноя Баумбаха з Марго Роббі та Раяном Ґослінґом у головних ролях розповість про пригоди та проблеми Кена та Барбі, не завжди іграшкові та гламурні. У їхньому житті трапляються арешти, сексуальні домагання, труднощі на роботі, до них приходять невеселі думки, але хочеться вірити, що у героїв такого фільму все закінчиться добре.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...