175 млн грн на 100 далекобійних БпЛА — новий мегазбір Притули, Стерненка та Лачена

Опубликовал
Вадим Карпусь

Сегій Притула та Сергій Стерненко оголосили про новий мегазбір з метою профінансувати закупівлю дронів дальнього радіусу дії.

Зазначається, що минулого року після масштабної російської атаки на українську енергетику українці конвертували свою лють в донати та пожертвували 352 млн грн на закупівлю дронів. Згодом вони робили зле російським окупантам. В опублікованому відео Притула та Стерненко продемонстрували декілька прикладів «роботи» дронів по загарбниках.

Рік по тому прийшов час для нового мегазбору під назвою «Можем павтаріть». Цього разу Притула та Стерненко закликають українців до пожертв на дрони дальнього радіусу дії. Такі дрони-камікадзе зможуть нести корисне навантаження вагою до 30 кг на відстань до 800 км.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Для закупівлі 100 таких БПЛА планується зібрати 175 млн. Збір триватиме 3 дні. Якщо вдасться зібрати більше коштів, це дозволить збільшити кількість дронів, яку закуплять для потреб ЗСУ.

Долучитись до збору «Можем павтаріть» можна за наступними посиланнями:

На момент підготовки матеріалу небайдужі українці вже перерахували в Банку понад 22,7 млн грн.

Disqus Comments Loading...