Рубрики НовиниСофт

20 хвилин геймплея Diablo Immortal на ПК та смартфоні. Blizzard детальніше розповіла про лор, персонажів та зміни класів у грі

Опубликовал
Вадим Карпусь

Офіційний вихід гри Diablo Immortal очікується приблизно за тиждень – 2 червня. Проте ресурс Gameinformer ще до релізу продемонстрував ігровий процес зацікавленим геймерам, а також поспілкувався з розробниками.

Геймплейне відео супроводжується інтерв’ю з головним геймдизайнером Джо Граббом та старшим геймдизайнером Скоттом Берджессом. Вони розповіли про історію всесвіту Diablo Immortal, деякі великі злодіяння, повернення старих персонажів, зміни класів, а також звуковий супровід. Гравцям обіцяють ще більше зло, різні механіки підземель і босів. Однак розробники відмовилися від традиційної структури розділів, властивої попереднім іграм. Проте історія продовжить розвиватися після запуску гри, що має підтримувати інтерес гравців.

Diablo Immortal є безкоштовною MMORPG, дія якої відбувається після подій Diablo II: Lord of Destruction. Гра буде доступна тільки онлайн, і в ній будуть представлені нові персонажі, сюжетні лінії та додатковий контент як частина «живого досвіду, що дихає і постійно розвивається».

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Гра Diablo Immortal вийде 2 червня для мобільних платформ Android та iOS. У той же день буде запущено відкритий бета-тест гри на ПК.

Джерело: Gameinformer

Disqus Comments Loading...